Slider

Kevään 2018 pukeutumisen kulmakivet

10.3.2018

Omia pukeutumisen kulmakiviä on mukava pohtia ja miettiä, mitkä on just ne oma juttu. Mä toteutin viime vuonna postauksen mun kevättyylin kulmakivistä ja sen postauksen voitte käydä lukasemassa täällä. Halusin toteuttaa samantyyppisen päivitetyn postauksen nyt taas ja miettiä, mikä tänäkeväänä on se the juttu mun vaatekaapissa. Kevät on kyllä pukeutumisen kannalta kulta-aikaa, kun saa taas kaivaa kaapeista ne kevyemmät takit esiin, eikä enää tarvii pukeutua vaan kerrastoon ja paksuimpaan takkiin. Mut siirrytääs sitten niiden tän kevään pukeutumisen kulmakivien pariin.

kevät pukeutuminen 3

Brodeeraukset

Mä ilmeisesti sytyn todella hitaasti kaikille muotijutuille, sillä vielä viimekesänä vihasin näitä, mutta nyt voisin täyttää koko kaapin kukkabrodeerauksilla. Siis kattokaa nyt, miten tylsä tääkin neule olis ilman noita brodeerauksia ja onhan noi nyt superkeväisiä kaikkine kukkineen! Haaveissa olis löytää myös se täydellinen brodeerauksin varustettu takki.

kevät pukeutuminen 1

Boyfriendfarkut

Siniset farkut ei oo mun juttu. Ei sitten yhtään. Mutta kas kummaa, kun soppaan lisää muutaman reiän ja boyfriend-mallin, niin mun the kevätfarkut on siinä. Etin täydellisiä yksilöitä pitkään ja h&m:n alesta bongasin nää vähän reilu kympillä. Oi kun säät lämpenis sen verran jo, että tarkenis kulkea näissä. Nään nyt jo itteni yhdistelemässä näitä farkkuja niin moniin eri asuihin. 

kevät pukeutuminen 4

Tennarit

Mä oon henkeen ja vereen tennarityttö, vaikka rakastankin ajoittain vetää jalkaan myös korkeampia korkoja ja siistimpiä nilkkureita. Mun ultimaattiset lempparitennarit on perinteiset adidaksen superstrarit, jotka todellakin jo sen näkösetkin, että niitä on rakastettu ja käytetty. Kevät, kuivat kadut ja tennarit, ah, voiko parempaa ollakaan.

kevät pukeutuminen 5

Rennot trenssit

Kun ennen mä rakastin lyhyempiä takkeja, niin nykyään rennot trenssit on enemmän mun juttu. Nää on niin ihanan kevyitä päällä, rentoja ja samalla tosi naisellisia. Etenkin tää kuvissa oleva Onlyn malli tuntuu olevan niin täydellinen päällä, että tällä hetkellä harkitsen tilaavani saman takin vielä vaaleanpunaisena, koska noh, miksi ei. Kun malli on täydellinen, niin eri värejä ei voi omistaa liikaa - eihän?

kevät pukeutuminen 2

Nahkahameet

Nahka on aina ollut mun juttu. Viimevuosina nahkahameet on ollut yks mun suurista lemppareista, eikä tääkään kevät oo poikkeus. Nahkahame tuo kivaa vaihtelua housuille ja onhan toi nyt ihan täydellinen arkipukeutumisessakin esim. yhditettynä perusneuleeseen.

kevät pukeutuminen 7

Kukkakuosi

Viimevuonna tää ei jotenkin iskenyt kovinkaan suuresti, vaikka kukkakuosi on yleensä keväiden se the juttu. Tänävuonna odotan entistä enemmän, että pääsen vetämään päälle kaikkea kukkakuosista. Oi että, kun vielä löytäis sen täydellisen kietasumallisen kukkamekon! Rakkaus kukkia kohtaan on niin suuri tällä hetkellä niin pukeutumisessa kuin sisustamisessakin.

kevät pukeutuminen 6

Farkkutakit

Jos pari vuotta sitten tuntui vielä, että farkkutakit kuuluu vaan mun lapsuuden pukeutumiseen, niin ei tunnu enää. Viimekesänä koin rakastumisen farkkutakkeihin, eikä loppua näy. Nää tuo sellasta rentoutta ja huolettomuutta asuihin.

Oi että, kevät ja kevätpukeutuminen. En millään malttais odottaa. Elohopean kiipeämistä nollan yläpuolelle odotellessa siis.

Joko te odotatte kevätvermeisiin pukeutumista? Entä mitkä on teidän tän kevään pukeutumisen kulmakiviä?

9 kommenttia:

 1. Ihania juttuja sulla tässä. =) Kaikki todella keväisiä. Tänä keväänä mä odotan erityisesti että pääsen pukemaan paljon raitahousuja, farkkutakkeja ja erilaisia kukkakuoseja. Ainii ja nahkatakeista en tule ikinä luopumaan, joten niitä myös. :D

  https://nouw.com/lovekatariina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Oiii, mäkin ootan myös sitä, että saan vetää raitapöksyt jalkaan! Löysin viimekesänä ihan täydelliset raitashortsit, mutta vielä kun löytäis yhtä täydelliset pitkillä lahkeilla. :) Nahkatakit on kyllä sellanen vaatekaapin kulmakivi, että niistä ei luovu kyllä kirveelläkään. :D

   Poista
 2. Tosi kiva postausidea! Mä oon myös tykästynyt brodeerauksiin, trenssitakkeihin ja kukkakuvioon, pääsispä jo käyttämään... Odotan niin paljon kevätvaatteiden pukemista päälle ja vielä enemmän kesävaatteiden käyttöä kun viime kesänä kesävaatteet sai olla lähinnä kaapissa :D

  https://jasminsevgi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että tykkäsit tästä. :) Voi, että kun nyt oikeasti säät rupeis kääntymään kevään puolelle ja sais haudata talvivaatteet jo kaapin perukoille ja kaivaa kaikki kevättamineet esiin!! :)

   Poista
 3. Apua, haluan noita trenssejä myös!! Mistä olet tilannut? :) Ihanaa kevättä sulle Sonja ja pakko kehua tätä sun blogia et tästä on tullu yks mun suosikki ❣️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viimekesänä tilasin muistaakseni Zalandolta kummatkin. :) Ja tällä hetkellä Zalandolta löytyis noista vaaleanpunainen yksilö (tämä: https://www.zalando.fi/only-onlruna-spring-coat-villakangastakki-rose-smoke-on321g0nv-j11.html). En oo ihan varma, onko noita muita värejä kuitenkaan tällä hetkellä mistään saatavilla. Ja oii, ihan mielettömästi kiitoksia! Niin piristävä kommentti. ♥ Oikein ihanaa kevättä sullekin Elina. :)

   Poista
  2. Heiii! House of brandonille oli ainakin tullut noita kyseisiä takkeja:
   https://www.houseofbrandon.com/naiset/takit/takit/runa-spring-coat-black-p-22961.html

   Poista
 4. Farkkutakit on kyllä aivan ihania! Tennareiden ja farkkutakkien kevätkelejä odotellessa <3

  https://llintzz.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Ja oi kyllä, ne kevätkelit kun vielä sais ja toi lumentulo loppuis. :)

   Poista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright