Slider

How I organize my makeup

13.3.2018

Oi että, aamut ja täydellisesti organisoitu meikkipöytä, josta löytää kaiken helposti kädenulottuvilta - joka naisen unelma ehkäpä. Pari vuotta sitten sain päähäni idean laittaa ittelleni kasaan meikkipöydän ja se on kyl yks parhaita rakennelmia, mitä meidän kotoa löytyy. Meillä on kaks paikkaa, jossa hengailen vapaa-ajallani eniten: sohvalla tai sitten tän pöydän äärellä. Pöytä toimii niin täydellisenä meikkipöytänä kuin työpisteenäkin. Reilu vuosi sitten tein postauksen mun kosmetiikan järjestyksestä. Postauksen voitte bongata täältä. Mun järjestykseni on muuttunut viimeisen vuoden aikana jonkin verran ja halusinkin toteuttaa päivitetyn postauksen. Siis tiettekö miten terapeuttista on istua alas ja vaan järjestää - en tiedä teistä, mutta mulle se on ainakin tapa selvittää omia ajatuksia samalla kun tavarat löytää tiensä paikoilleen.

meikkauspiste blogi 1 
Kokonaisuudessaan pöytä näyttää tällähetkellä tältä. Usein mä kyllästyn tosi helposti mun sisustusratkaisuihin, mutta tää on kyllä ollut sellanen, josta tykkään päivä toisensa jälkeen aina vaan enemmän. Joten tässä kaikki vaan sopii niin täydellisesti yhteen. Pöydän oon tosiaan rakennellut itse ostamalla Ikeasta erikseen jalan, Alex-laatikoston ja pöytälevyn, jonka oon vieläpä päällystänyt marmori dc-fixillä. 

meikkauspöytä blogi 1 
Mun siveltimiä mä säilytän kahdessa Jyskistä hankitussa (hammasharja)mukissa. Mun ihan ultimaattisia lemppareita tällä hetkellä on etenkin Real Techniquesin, Sigman ja Morphen siveltimet, niin ja täydellisenä yllättäjänä on ollut Bdellium Tools. 

ikea meikkipeili blogi 
Mä saan ajoittain kyselyitä tästä mun peilistä ja se on tosiaan Ikeasta. Vaikka mun pöydän edestä löytyykin Jyskin iso peili seinästä, niin peili, jonka saa naamansa lähelle helposti on kyllä ehdoton. Onhan toi nyt supernättikin kaiken lisäks. Pöydällä olevan sinisen lasipurnukan oon omistanut vanulappujen ja -puikkojen piilopaikaks ja Ted Bakerin pussukka puolestaan toimii ihan vaan kynäpenaalina.

meikkipöytä blogi 3 
Mun käytetyimmille paleteille oon hankkinut h&m:ltä tollasen metallikorin. Tosta on tosi helppo napata aamusin lempparipaletti käyttöön. 

meikkien järjestys blogi2 
Mun lähes jokapäiväisessä käytössä olevat meikit hengailee muovisessa telineessä, joka muistaakseni on Tigerista. Tosin mä kyl usein tykkään vaihdella tuotteita ja kokeilla eri juttuja, joten kuitenkin usein etin vaihtoehtoja mun laatikoista. 

meikkien järjestys 
Mun meikit ovat vallanneet mun laatikoista kolme kappaletta.  Kahta alinta laatikkoa en sisällyttänyt tähän postaukseen, sillä ne sisältää lähinnä hiusjuttuja ja rasvoja, mutta jos niiden sisältö kiinnostaa, niin ne löytyy sieltä vuoden takaisesta postauksesta

makeup vanity blog 
Ylimmästä laatikosta löytyy mun meikkipaletteja, jotka ei mahdu pöydällä olevaan telineeseen. Etenkin Morphen paletit tuppaa olemaan superisoja. Laatikon takaosaan oon piilottanut tyhjiä meikkien paketteja syystä x. Älkää kysykö miks... Nättejä paketteja on vaan kiva säästää.

makeup vanity blog1 
Toisesta laatikosta löytyy huulijuttuja, yksittäisiä Colourpopin super shock -luomivärejä, meikkikyniä ja mun kulmajuttuja, niin ja ripsivärejä. Vähän kysymysmerkkinä on myös, että miks säästä kaikki vanhat ripsarihylsyt. Okei ne vanhat kuivahtaneet on kyllä hyviä ripsien harjaamiseen, mutta en ehkä kuitenkaan tarttis kuutta tyhjää Maybellinen Lash Sensationallia (niin mikäs olikaan se mun lempiripsari)... Haha!

makeup vanity blog2 
Kolmannesta laatikosta löytyy iholle tarkoitettuja meikkejä, kuten aurinkopuutereita, pari poskipunaa, highlightereita, meikki- ja peitevoiteita, niin ja vanhoja huulipunia sekä -rasvoja, joita en juurikaan käytä ja jotka todellisuudessa joutais roskiin.

meikkauspöytä blogi

Siisti meikkipöytä on kyl täys kymppi juttu. Ainut vaan, että kerrankos sitä menee meikkaamaan ja siisteys on tipotiessään. Hups. 

Miten te säilytätte teidän meikkejä?

6 kommenttia:

 1. Sulla on kyllä kaikki ihanan siististi! Mun täytyy tunnustaa, että omat meikkini ovat ikävä kyllä pitkin poikin vessan pöytiä ja kaappeja :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, mun sisällä asustaa jonkin sortin järjestelyfriikki. :D Tosin vähän välillä on jo turhauttavaa, kun ärsyynnyn niin helposti, jos kaikki ei oo tarpeeks hyvässä järjestyksessä. :D

   Poista
 2. Voi apua, mun meikit arkeen ja juhlaan mahtuu pieneen meikkipussiin :D Ihailen aina kun jotkut jaksaa panostaa noin paljon ja voi tehdä kunnon meikkipisteen, mun olisi sellaista turha tehdä. Tuo iso peili on mielettömän upea tuossa seinällä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää meikkipiste on kyllä niin arjen luksusta ja kaiken arvosta! ♥ :) Toi peili on kyllä kieltämättä ollut ihan superhyvä hankinta. :)

   Poista
 3. Ihanan organisoidusti kaikki! Mäkin aina haaveilen tollaisesta järjestyksestä, mut lopulta kaikki tavara alkaa kuitenkin kerääntymään pöydän nurkalle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mullakin kyl tuppaa kaikki ajoittain ajautumaan kohti suurta kaaosta, mut kyllä se siitä, kun yrittää oppia laittamaan kaiken heti takaisin siististi paikoilleen. :D

   Poista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright