Slider

Lempiyksityiskohdat kotona x 8

28.2.2018

Sisustaminen on kyllä yks niistä jutuista, johon en varmaan ikinä kyllästy. Kodin ilmettä on niin ihana kohentaa ajoittain ja sen "oman tilan" eli kodin pieni freesaaminen lisää kummasti myös omaa inspiroituneisuutta ja tuo iloa elämään. Päätinkin listata mun tän hetken lemppariyksityiskohtia meiltä kotoa. Ja näitä olis voinut listata vielä monen monta lisääkin!

kotiyksityiskohdat 3 kotiyksityiskohdat 2  
♥ Messinkiset ja kultaiset sisustusesineet. Näitä mä rakastan ja ne on tosi kivaa vaihtelua sille perinteiselle hopealle. Mun silmissä messinki ja kulta näyttää myös paljon arvokkaammalle ja ne tuo sisustukseen ripauksen luksusta siitä huolimatta, että kyseiset sisustusesineet ovat todellisuudessa maksaneet pari hassua euroa. 

kotiyksityiskohdat 8kotiyksityiskohdat 9  
♥ Salmiakkikuvioiset matot. Meiltä ei juurikaan muunlaisia mattoja taidakaan löytyä. En tiedä mikä tossa kuviossa viehättää, mutta oi kyllä, mä rakastan näitä!

kotiyksityiskohdat 5kotiyksityiskohdat 6  
♥ Tauluseinät. Meillä on pieniä taulurykelmiä varmaan kolmessa ei kohtaa ympäri kämppää. Taulut tuo muuten tyhjille seinille sitä jotain ja meidän taulut on vieläpä meidän näköisiä ja osassa näkyy se oma kädenjälki, kuten tossa liitutaulutarraisessa Harry Potte -aiheisessa taulussa.

kotiyksityiskohdat 7 
♥ Meikkipöydän kipot. Mä rakastan yli kaiken jokaista purnukkaa, joka mun meikki-/työpisteeltä löytyy. Metallinen kori luomiväripaleteille, pieni sininen lasipurnukka vanulapuille ja -puikoille ja marmorikipot siveltimille. Niin ihania ja mun tyylisiä!

kotiyksityiskohdat 11  
♥ Viherkasvit. Näitä meiltä löytyy ajoittain enemmän ja ajoittain vähemmän riippuen siitä, miten nää pysyy mulla hengissä. Haha. Viimeaikoina oon onnistunut tappamaan rönsyliljan, kultapalmun ja melkein yhden kaktuksenkin, eikä mun vuoripalmukaan oo tällä hetkellä kovin hyvässä hapessa - kiitos kuivan huoneilman... No mutta noi elossa olevat yksilöt tuo ainakin ihan mielettömästi iloa ja piristystä sisustukseen.

kotiyksityiskohdat 1  
♥ Koristetyynyt. Mitä oliskaan sohva ilman kunnon muhkeita sohvatyynyjä? Eetun mukaan ne on vaan tiellä, mutta pyh, mä tykkään näistä ihan mielettömästi. Etenkin pörröiset ja salmiaikkikuvioiset on mun mieleen! Tyynynpäällisiä vaihtamalla saa myös tosi helposti, nopeasti ja edullisesti muokattua kodin ilmettä.

kotiyksityiskohdat 4 
♥ Puutarjotin. Tai "tarjotin", josta piti todellisuudessa joskus aikoinaan tulla kello iskän mukaan, mutta mä on napannut tän alustaks mun kynttilöille ja purnukoille. Tässä näkyy käden työ ja tää tuo ah, niin ihanaa luontoa sisätiloihin!

kotiyksityiskohdat 10 
♥ Leikkokukat. Näitä ei vaan voinut jättää tästä postauksesta pois. Joka ikinen kerta, kun päädyn leikkokukkia kotiin raahaamaan, niin jään ihmettelemään, että miks en osta niitä useammin. Ne näyttää ihan mielettömän kauniilta ja tuo freesiyttä kotiin!

Oikein aurinkoista ja kirpsakkaa keskiviikkoa jokaiselle! ♥ Millasia lempiyksityiskohtia teidän kodeista löytyy?

10 kommenttia:

 1. Noi salmiakkikuvioiset matot on kyllä todella kauniita ♥ Niiden lisäksi rakastan myös leikkokukkia ja kultaisia yksityiskohtia. Ja tietty myös kaikkia kukkia ja kasveja. =)

  https://nouw.com/lovekatariina

  VastaaPoista
 2. Teil on kyllä älyttömän ihana sisustus ♥ Noi taulut ja kasvit etenkin on tosi kivoja. Mun lemppareita mun kotona on ehkä värimaailma (sellanen maanläheinen ja oranssii löytyy paljon) ja yks iso taulu, joka vaan mätsää niin hyvin muuhun sisustukseen ja on ylipäätään kiva :D

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ♥ Oranssi ja maanläheiset värit kuulostaa kyl superihanalta! :)

   Poista
 3. Ihania yksityiskohtia sulla kotona! Kukkia himoitsisin meille myös, mutta taitaisivat mennä kissojen suuhun... :D :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mut heii, on olemassa myös paljon kissaystävällisiäkin kasveja. Meillä kotikotona on pari kissaa, jotka ajoittain vähän napsii kukkia suuhunsakin, mutta ei kovinkaan pahasti, joten kyllä ne kissat ja kukkasetkin sopii yhteen. :)

   Poista
 4. Ihanan näköistä ja kauniita yksityiskohtia! <3 viherkasveja haluaisin lisätä omaankin sisustukseen, ne jotenkin piristää kotia kummasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Viherkasvit tuo kyllä kummasti väriä ja piristystä kotiin. :)

   Poista
 5. Teillä näyttää kyllä tosi kivalta ja ihania nuo yksityiskohdat ♥ Itsekin olen hurahtanut tuohon salmiakkikuvioon matoissa! Viherkasveja voisi täälläkin olla enemmän, jos vain osaisin hoitaa niitä oikein..:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ :) Meilläkin olis varmaan entistä enemmän viherkasveja, jos saisin ne pidettyä elossa. :D

   Poista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright