Slider

Kodin ilme keväisemmäksi pienillä muutoksilla

16.2.2018

Miten isoja muutoksia voikaan saada pienillä jutuilla aikaan. Ilmeisesti todella suuria. Kevään lähestyminen aiheuttaa joka vuosi lähes poikkeuksetta jonkin sortin sisustuskärpäsen pureman, eikä tääkään vuosi oo ollut poikkeus. En mitään suurempia muutoksia kuitenkaan halunnut lähteä tekemään, mutta jo ihan parilla pienellä jutulla sai todella erilaisen ja freesimmän ilmeen meidän kotiin.

keväinen sisustus blogi spring decor blog 
Mä olin todella pitkään kattellut Jyskissä vaaleanpunaisia pörrötyynyjä. Taisin iskeä niihin silmäni jo viimesyksynä, mutta jotenkin ennen joulua niiden hankkiminen ei tuntunut niin otolliselta. Vaaleanpunaisesta on jotenki kummasti kehkeytynyt mun kevään must have -väri ja noh, nyt näiden ollessa Jyskissä kuuden euron kappalehintaan ei tarvinnut kahta kertaa miettiä, ostaako vai eikö. Muut tyynyt ovat täysin samat kuin ennen joulua, mutta oi kyllä, jo yhden tyynyn vaihtaminen toiseen muuttaa ilmettä kummasti.

keväinen sisustus blogi1 
Eetu ei ilmeisesti ymmärtänyt mun hienovaraista vihjailua siitä, miten kivoja kukkaset olis esim. ystävänpäivänä, mutta noh, reippaana naisena menin kauppaan ja ostin sitten itse omat kukkaseni. Valkoiset ruusut ja neilikat on mun ihan ultimaattisia lemppareita ja tällä kertaa mukaan tarttuikin ruusuja. Ei voi muuta kuin todeta, että voi kun ois aina tuoreita leikkokukkia maljakossa. Niin piristäviä ja kauniita!
 keväinen sisustus blogi2

Ja pitäähän kämpän sisustuksessa olla jokahuoneessa jotain yhtenäistä ja vaaleanpunainen pörrötyyny päätyi myös meidän makkariin. Niin ja ettei ihan liian tyttömäiseks menis, niin kaivelinpa sinisen tyynynkin kätköistä esiin tuomaan vähän väriä. Samalla värilinjalla mennään siis kuin viimekeväänäkin - sinistä ja vaaleanpunaista.

kevätkoti liitutaulutaulu blogi

Uskokaa tai älkää, mutta vielä pari päivää sitten tässä taulussa luki 'christmas'. No joo, valot sun muut koristeet otin jo aikapäiviä sitten pois, mutta jotenkin taulujen päivitys keväisempään oli unohtunut täysin. Tällä kertaa liitutauluun päätyi ekana päähän kiireessä pälkähtänyt suht kliseinen teksti "live with your heart".

sisustus blogi vaaleanpunainen karvatyyny jysk blogi

Jotenkin koko kodin ilmapiiri tuntuu nyt niin paljon freesimmältä. Niin ja vielä pari viikkoa niin virallinen ensimmäinen kevätkuukausi on täällä! ♥

Ootteko te jo päivittäneet sisustustanne keväisempään?

8 kommenttia:

 1. Vitsi miten kivan näköstä! :)

  VastaaPoista
 2. Kaunista <3

  https://janitakristina.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat pörrötyynyt! :D

  http://www.llintzz.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookin! Oon ihan totaalisen rakastunut niihin! :)

   Poista
 4. Kauniit kuvat! Mulla on valkoista pehmoists tyynyä myös jyskistä ja vaalean harmaata hemteksiltä. Ne on mun värit ja ne vaalentaa meillä erittäin tummaa siis suorastaan mustaa sohvaa. Ehkä niitä leikokukkia tulee enemmänki kannettua tuomaan sitä kevään oloa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ♥ :) Kuulostaa todella kivalle. Tyynyillä saa kyllä sohvalle tosi erilaisen ilmeen helposti ja edullisesti. Leikkokukkien kotio kantamista suosittelen lämpimästi. Ite mietin niiden ostoa kaupassa vähän liiankin pitkään aina, mutta sitten kun niitä päädyn kotio asti kantamaan, niin suorastaan rakastun niihin. :D ♥

   Poista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright