Slider

3 Hyvää asiaa

23.2.2018

Viimeaikoina on ollut useampia päiviä, jotka on tuntuneet tavallista vaikeammilta. Jotenkin älytön stressi saa aikaan ajoittain kamalaa ahdistusta, mikä taas johtaa unettomuuteen sekä jatkuviin päänsärkyihin ja arki tuntuu välillä vähän liian ylivoimaiselta. Kuitenkin tälläsinä aikoina on ihan hyvä ajaa ajatuksia kohti positiivisempia juttuja, joten päätinkin tarttua blogeissa pyörineeseen "3 hyvää asiaa" -haasteeseen.

asukuvat blogi 8
takki: vila | neule: h&m | huivi: cubus | housut: bok bok | kengät: nelly | laukku: lauren ralph lauren

3 hyvää asiaa päivissäni:

Hetket yksin. Mä nautin ihan mielettömästi niistä hetkistä, kun Eetu on töissä ja mulla on aikaa kotona puuhata omia juttujani rauhassa, kuten testailla mitä hullumpia meikkejä, valokuvata, treenata ja ihan vaan latailla akkuja.

Pienet jutut. Joka-aamuinen puuro, tumma suklaa, treenin jälkienen fiilis, pilvien välistä kurkistava aurinko, pusut... Pieniä juttuja, mutta silti niin tärkeitä.

Avopuoliso. Kyllä toi mies vaan on se, joka auttaa jaksamaan arjen raskaampinakin aikoina. Parasta on illalla käpertyä toisen viereen, jakaa päivän tapahtumia, nauraa kilpaa mitä tyhmemmille jutuille ja tehdä yhdessä pieniä extemporejuttuja.
  asukuvat blogi 3


3 hyvää asiaa minussa:

Luotettavuus. Jos mä lupaan jotain, niin sehän myös pitää. Mulle voi myös kertoa mitä vaan, ilman pelkoa siitä, että juttu leviää minnekään.

Päättäväisyys. Jos mä päätän jotain, niin yleensä myös sen toteutan. Ihan arkisena juttuna esim. asukuvat. Jos ja kun mä oon päättänyt, että jonain tiettynä päivänä mennään niitä ottamaan, niin niitähän otetaan oli keli tai fiilis mikä tahansa. 

Välittävä. Mä kuuntelen mielelläni toisten murheet, haluan auttaa parhaani mukaan ja oon aidosti kiinnostunut muista ihmisistä. 

asukuvat blogi 7

3 hyvää asiaa elämässäni:

Läheiset. Perhe, sukulaiset ja ystävät niin sekä tietenkin tähän voisin laskea meidän kisulit kotikotona Ikaalisissa. Kyllä nää on vaan niin yks elämän parhaimmista jutuista.

Oma koti. Tällä hetkellä koti Seinäjoella ja kotikoti Ikaalisissa. Haaveissa olis, että tää oma koti löytyis toivottavasti seuraavien kuukausien aikana jostain muualta kuin Seinäjoelta, sillä jotenkin fiilis siitä, että tää ei oo enää mun paikkani, tulee koko ajan tosi vahvana. Koti on kuitenkin se paikka, jossa on ihana rauhoittua, levätä, viettää aikaa ja pitää hauskaa. Meidän koti on just meidän näköinen ja siellä on hyvä olla. 

Harrastukset. Bloggaaminen, lukeminen, valokuvaus, lenkkeily ja jumpat. Nää on niin iso osa elämää ja auttaa jaksamaan. 
  asukuvat blogi 4

3 hyvää asiaa tänä vuonna:

Arvaamattomuus ja toiveikkuus. En yhtään osaa sanoa, mitä vuosi tuo tullessaan. En oo ees osannut suunnitella juurikaan mun vuottani. Katsotaan mihin tie vie.

Täysi kesäloma. Siitä on monta vuotta, kun oon viimeks viettänyt kesällä kunnon kesälomaa. Ilmeisesti työnteko kannattaa, sillä nyt on kunnon loma tiedossa.

Vaihtelevuus. Edessä on vielä melkein koko vuosi. Keväällä saa ihmetellä, kun puut taas kummasti alkaa vihertää, kesällä saa nauttia vapaudesta ja toivottavasti lämmöstä, syksyllä on edessä hyggeilyä peiton alla sohvalla teekupillisen kera ja koko vuoden kruunaa mun rakastama joulu. Koko vuosi tulee varmasti pitämään monipuolisesti sisällään kaikkea!

asukuvat blogi 1 
3 hyvää asiaa blogissani:

Lukijat. Ehdottomasti TE ootte yks parhaista jutuista. Vaikka mä nautin tästä hommasta ihan täysin muutenkin, niin on ihan mielettömän mahtavaa saada teiltä kommentteja postauksiin, päästä kommunikoimaan ja saada palautetta mun kirjoituksista. Te vaan lisäätte mun inspiraatiota tätä hommaa kohtaan.

Rakastamieni asioiden toteuttaminen. Mä rakastan kirjoittamista ja valokuvaamista ja blogin kautta mä pääsen toteuttamaan kumpaakin itselleni mieluisalla tavalla. Musta on ihana myös jakaa inspiraatiota ja tätä kautta mä pääsen tekemään sitäkin!

Monipuolisuus. Mä en halua rajata blogiani ihan vaan yhteen aihealueeseen, vaan koen hyvänä asiana sen, että lokeroin blogini ihan vaan lifestyle-blogiksi, joka voi käytännössä sisältää mitä vaan. Rakastan kirjoittaa muodista, kauneudesta, ihan vaan elämästä ja sisustuksesta.

asukuvat blogi 2

Millasia hyviä asioita teidän elämässä on noussut viime aikoina esille? Ja mitäs tykkäätte kuvien asusta? 

Ihanaa viikonloppua jokaiselle! ♥

2 kommenttia:

  1. Ihana postaus ♥ Mitä muuten teet työksesi?:-) Muistelisin, että opiskelet restonomiksi (?), niin voisitko kertoa opinnoista vähän? Oon miettinyt, että voisin hakea opiskelemaan kyseistä alaa, joten olisi kiva kuulla kommentteja :-).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mä työskentelen ravintolassa, jossa esim. hoidan tilauksia, kokkaan lounasta ja teen lista-annoksia yms. Ja tosiaan mun restonomin opinnot on opparia vaille valmiit ja toi oppari onkin tooosi iso stressin aihe ollu viimeaikoina. :D Vähän riippuu muuten, että minne haet opiskelemaan restonomiks, että mitä se tulee olemaan. Joissain kouluissahan restonomit tekee paljon myös matkailualaan liittyviä kursseja, mutta täällä Seinäjoella opinnot keskitty vain ruokapuoleen, mikä oli ehkä vähän pettymys. Käytännössähän restonomin opinnot sisältää kursseja johtamiseen ja ruoan tuotannon eri osaalueisiin liittyen. Opinnot on olleet tosi käytännön läheisia ja kursseja on tehty paljon yritysten kanssa yhteistyönä. Se mistä en oikein tykännyt oli jatkuvat ryhmätyöt - niitä oli ihan liikaa ja lähes kaikki tehtävät suoritettiin ryhmätöinä... Koulutusta voin kuitenkin suositella, jos ala vaan kiinnostaa. :)

      Poista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright