Slider

Alkuvuoden kuulumisia

9.1.2018

alkuvuosi 1 
Mulle tuli todella haikee fiilis siinä vaiheessa, kun piti pakata kuusi ja muut joulukamppeet pois. Joko se joulu muka meni? Punaiset yksityiskohdat vaihtui vaaleanpunaiseen ja voi että, miten koko sisustuksen yleisilme muuttuikaan jo pienillä värimuutoksilla. Vaikka mennäänkin vasta tammikuussa, niin silti keväisempi sisustaminen houkuttaa ja tekis mieli verhoilla koko kämppä ihanilla pastellisävyillä. Niin ja varmaan myös muutaman kuolleen kasvin tilalle pitäs käydä hankkimassa pari uutta tuomaan sitä kesän vehreyttä. 

alkuvuosi 6

Jouluvalot (tai siis koristevalothan ne on vai mitä?) on mulla edelleenkin paikallaan ja saa mun puolesta olla niin kauan kuin tätä synkkyyttä riittää. Ne vaan luo edelleenkin niin ihanaa tunnelmaa olematta kuitenkaan liian jouluiset. Niin ja kynttiläthän meillä saa palaa mun puolesta vaikka läpi kesät ja talvet. 

alkuvuosi 3  
Meillä Eetun kanssa menee työvuorot todella ristiin ajoittain. Toinen saattaa olla aamu- ja toinen iltavuorossa, mikä käytännössä tarkottaa sitä, että tuskin nähdään toisiamme ollenkaan joinakin päinä. Kuitenkin yhteisen ajan löytyessä on kiva tehdä jotain pientä yhdessä ja viimeks käytiinkin nappaamassa kaupasta ostoskoriin Itse Ilkimys 3. Itse elokuva oli ehkä vähän plääh. Kaksi ensimmäistä osaa oli paaaaljon parempia, mutta siitä huolimatta oli ihana viettää aikaa kaksistaa stressaamatta mitään suurempia pitkästä aikaa.

alkuvuosi 4

Näitä asukuvia ottaessa oli muuten siistiä huomata, että joku muukin oli päätynyt ottamaan kuvia samaan kuvauslokaatioon. Välillä ehkä tulee vähän awkward -olo kuvia ottaessa, mutta kas kummaa, kun vierellä joku muukin tekee täysin samaa, niin koko homma tuntuu niin paljon rennommalta. 

alkuvuosi 5

Kiitos ihan mielettömästi jokaiselle, joka on jo käynyt vastaamassa mun opinnäytetyötä koskevaan kyselyyn. Vielä on mahdollista käydä vastaamassa TÄÄLLÄ ja osallistua Puhdistamon Five AM coffee -tuotepaketin arvontaan. Työtä on vielä paljon, mutta kyllä se homma vaan siitä pikkuhiljaa etenee!

alkuvuosi 2

En tehnyt mitään sen kummempaa joululahjojen esittelypostausta, mutta yhden halusin kuvata tännekin. Eetu hankki mulle lahjaksi ihan mielettömän ihanan Ted Bakerin ruusukultaisen kaulakorun! Toi onkin joulun jälkeen ollut kaulassa jo useampaan otteeseen. Mulla on viimeaikoina ollut tavoitteena hankkiutua jokaisesta rihkamakorusta eroon ja koota pieni just ittelleni sopiva korukokoelma. Vielä kun löytäisi sen täydellisen käsikorun. 

Tuntuu ihan uskomattomalta, että nyt eletään vuotta 2018. Kauankohan menee, että oppii kirjoittamaan oikean vuosiluvun päivämääriin? Kokonaisuudessaan mun vuosi on startannut erinomaisesti. Oon päässyt taas kiinni treeneihin, syönyt terveellisemmin, tehnyt niin töitä kuin oppariakin ja onnistunut jopa rentoutumaan ajoittain. Toivottavasti vuosi jatkuu samaan malliin. 

Mites teidän alkuvuosi on lähtenyt käyntiin?

5 kommenttia:

 1. Akuvuosi on ollut raskas monien tapahtumien summana, mutta olen silti kiitollinen, että kaikki on sujunut kohtuullisen hyvin. Pastellisävyt ovat itselläkin ehkä ensimmäistä kertaa elämässä innostuksen kohteena :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä sulle tähän vuoteen! :) Pastellinsävyt on kyllä ihania. Etenkin kaikki vaaleanpunaiset hempeet sävyt! :)

   Poista
 2. Ihania raikkaita kuvia!<3 Oma vuosi lähti käyntiin Pariisin reissulla, tästä tulee varmasti hyvä vuosi :-) Ihanaa vuotta 2018 sulle Sonja!

  ♥ JennyJanette

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tosi huikeelta kuulostaa sun vuoden alku. Eipä vois paljon parempaa olla kuin Pariisi! ♥ Ihanaa vuotta myös sulle! :)

   Poista
 3. Ihania kuvia ja hyvin on lähtenyt käyntiin! Noi minions/itse ilkimys leffat on parhaita! Vaikkei ole itse mikään lapsi niin kyllä mulla on ne kaikki DVD:llä :D

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright