Slider

Teddytakissa

13.12.2017

Pörröisyys, lämpöisyys ja rentous. Siinä aika hyvä kolmen kopla talven asuihin. Ihastuin jossain vaiheessa täysin pörrötakkeihin ja mun oli ihan pakko saada oma teddynallea muistuttava karva lämmittämään itseäni. H&m:n nettisivuilta onnistuinkin bongaamaan just täydellisen yksilön. Niin ihana päällä, just sopivan rento ja pörröinen - tää takki saa myös muuten miehet nauramaan. Olisittepa nähnyt Eetun huvittuneen ilmeen, kun vedin tän ekaa kertaa päälleni: "Ai aioks oikeesti lähtee ulos tossa lammastakissa?" Haha, kyllä vaan! Mä puen just sitä, mitä tykkään, näyttipä se sitten vaikka lampaalta. Vaikka itse miellän tän takin siis teddy-takiks.

teddytakissa 5 takki: h&m | huivi: cubus | housut: only (adlink) | hanskat: h&m | laukku: lauren ralph lauren (adlink)


Tää asu on kyllä kaikessa ihanuudessaa täydellinen talveen. Vieläpä, kun mukavuudenhaluisena on mennyt alle heittämään kerraston lämmittämään, niin johan on koko asu täys kymppi joka saralta. Tää asu on kyllä yks lemppari niistä, mitä on tullut tänätalvena vedettyä päälle. Joo, todellisuushan on kuitenkin se, että lähinnä oon suurimman osan ajasta viettänyt työvaatteissa, eikä aamuisin töihin lähtiessä jaksa edes miettiä, mitä vetää päällensä - kunhan on vaan lämmin.

teddytakissa 8 teddytakissa 3 teddytakissa 4 teddytakissa 1 teddytakissa 2  
Oli muuten aika huippua ottaa kuvia, kun kerrankin taustalla oli kunnon kerros lunta. Kiitos eilisen pikkumyräkän. Nyt vaan sormet ristiin, että lunta olisi vielä jouluaattonakin, joka muuten on jo ensi viikolla. Aika uskomaton ajatus, mutta niin se vaan tulee koko ajan lähemmäks ja lähemmäks. Toinen juttu, mikä lähenee on mun muutaman päivän loma ja reissu kohti Rovaniemeä a.k.a joulun ihmemaata. 

Miten on, ootteko tekin ihastuneet pörröisiin teddytakkeihin?

1 kommentti:

  1. Musta tuntuu ettei sopisi mulle kun en ole xs-kokoinen, tolla takilla olisin kunnon pullava niin on parempi olla ihan normaalimmalla takilla :) Sulle sopii tosi hyvin!

    VastaaPoista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright