Slider

My Christmas Week Plans

18.12.2017

jouluviikko blogi 1

Maanantai 

Reissasin tosiaan lauantaina töiden jälkeen Rovaniemelle mun ystävän Amandan luo ja vietän täällä muutaman yön. Tänään aamulla suunnitelmissa oli reissu kohti Joulupukin Pajakylää ja Santaparkia. Molemmat tuli tsekattua läpi ja takana onkin melko joulun täyteinen päivä. Ei siis ollenkaan hassumpi alotus jouluviikolle: otettiin selfie joulupukin kanssa, poroja nähty ja oltiin taikareessä. 

joulupukin pajakylä blogi 2

Tiistai 

Huomenna olis suunnitelmissa kävellä Ounasvaaralle ja vuokrata lumikengät. Eipä kuulemma lumikengät ookaan mun mielikuvien mukaiset vanhannäköiset tennismailat, mut huomennahan ne nähdään sitten todellisuudessa. Illalla aateltiin nauttia parit viini- ja glögilasilliset herkkujuustojen kera. Voiko ollakaan parempaa kuin pieni herkuttelu kunnon ulkoilun jälkeen?

joulupukin pajakylä blogi 3

Keskiviikko

En oo koskaan käynyt ainakaan muistaakseni kauneimmissa joululauluissa, mutta keskiviikkona sekin asia toivottavasti korjaantuu Rovaniemen kirkossa. Aateltiin myös tsekata yks kiinalainen ravintola täällä päin ja ihan vaan rentoutua.
   joulupukin pajakylä 4

Torstai 

Torstaiaamuna lähdetään Amandan kanssa kohti Seinäjokea junalla. Kahden jälkeen ollaan toivon mukaan, jos VR:ään on yhtään luottamista, perillä Seinäjoella. Muutamat lahjat saatan vielä käydä ostamassa ja hoitaa viimeset paketoinnit. Ehkä myös yritetään syödä meidän kaapeista ja pakkasesta pois pipareita ja joulutorttuja sekä hörpitään glögiä. 

joulupukin pajakylä blogi 5

Perjantai 

Perjantaina Eetun päästyä kahdelta töistä, pakataan auto, ajellaan Ikaalisiin, heitetään Amanda isänsä luo ja mennään meille kotikotio tekemään jouluvalmisteluja. Toivon vaan, että mullekin on vielä jätettyä jotain hauskaa kuten äitin valmistamien pikkupiparitalon osien koristelua.

joulupukin pajakylä blogi 6 
Lauantai

Viimeisiä ruokien esivalmisteluja, kuusen sisään kantamista ja sen tuoksun ihastelua ja ihan vaan rentoutumista. Ehkä jokin joululeffa ja siihen joulun tunnelmaan uppoutumista. Parit lahjat pitäis myös saajillensa asti viedä. Ei mitään sen kummempaa. 
  joulupukin pajakylä blogi 8

Sunnuntai

Jouluaatto - se mitä tässä ollaan koko kuukausi tai oikeastaan jo kauemminkin odotettu. Perheen kanssa yhdessäoloa, hyvää ruokaa, kynttilän viemistä haudalle, myöhään valvomista, joulupukin kuuma linja ja legendaarinen lumiukko, jouluelokuvaklassikoita, suklaata ja stressaamattomuutta. 

Tällä hetkellä jopa lumitilanne näyttää niinkin hyvältä, että aatonaattona jopa tulis lisää lunta. Oon niin innoissani!

Mitäs kaikkea teidän jouluviikkoon kuuluu?

2 kommenttia:

  1. Niin ihania ja talvisia kuvia! Kumpa tänne eteläänkin tulisi : ) Mun jouluviikolla on semmosta kun oma joululahja, miehen lahjan paketointia ja vielä esimerkiksi lätkämatsia, sängynpäätyä ja ihan kaikkea tavallista arkea :)

    Katri | finnlandsnorsk.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia ♥ Ja superkivalta kuulostaa sun jouluviikon pläänit. Ja mitää mä oon kans luullut niitä lumikenkiä sellaisiksi tennismailojen näköisiksi asioiksi :D Pitää varmaan itekin käydä lumikenkäilemässä ja samalla selvittää että millaisista kengistä siinä oikeasti on kyse.

    VastaaPoista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright