Slider

IN & OUT part. 14 Christmas Edition

11.12.2017

Nää in ja out-postaukset ovat olleet tosi tykättyjä ja nyt joulun alla halusin tulla toteuttamaan jouluisen version. Ette arvaakaan miten monta asiaa olisin keksinyt tonne in-puolelle. Lista olis voinut jatkua vaikka loputtomiin, mutta päätin pitäytyä siinä perinteisessä neljässä. Out-puoli puolestaan oli tällä kertaa vähän haastavampi - voiko joulussa olla muka jotain out-juttuja. Katsotaanpas.

INteksti IN JOULU 1 LUONNONLÄHEISET DIY KORISTEET  
Luonnonläheiset itsetehdyt koristeet

Männyn kävyt, havukranssit, oksat sisustuselementteinä jouluisilla koristeilla varustettuina - niin ihania! Ehkä juurikin joulukuusi on se juttu, joka on mussa herättänyt sen fiiliksen, että kaikki tälläset pihalta sisään raahatut koristeet on todella joulusia. Pala luontoa sisällä - paras koriste ikinä. Ja vieläpä kun se koriste on itseväkerretty niin johan menee vielä paremmaks - askartelukin on vaan niin iso osa joulua.


JOULU IN 2 PUNAISET YKSITYISKOHDAT

Punaiset yksityiskohdat sisustuksessa

Niin se vaan on, että punainen on joulun väri. Mulla ainakin jo marraskuussa sininen ja vaaleanpunainen sai väistyä tieltä, kun tilalle astui punaisia kynttilöitä, tyynynpäällisiä ja joulupalloja. 

JOULU IN 33 AITO KUUSI 
Aito kuusi

Viimeistään siinä kohtaa, kun iskä kantaa kotikotona aidon joulukuusen sisälle, saa se tuoksu ja siihen ripustettujen valojen luoma tunnelma herämään siihen ajatukseen, että on todellakin joulu. Vaikka täällä Seinäjoella meillä ihan vaan helppuden takia on valkoinen tekokuusi, niin kotikotona on vaan pakko olla se omasta mettästä kannettu kuusi!

JOULU IN 4 PAKETOINTI

Persoonallinen ja luonnonläheinen paketointi

Jo paketin ulkokuoren kauneudesta voi päätellä, miten lahjan antaja on ajatellut saajaansa erityisen paljon jo lahjaa paketoidessaan. Tällä hetkellä mun silmää miellyttää etenkin paketteihin sidotut havun oksat, juuttinarut ja noh, luonnonläheisyys ylipäänsä. Unohtukoon ne punaiset joulupukeilla koristellut kääreet. (Ei sillä, että niissä kuitenkaan mitään vikaa olis todellisuudessa. Ajaa nekin asiansa. Haha!)

outTEKSRTI JOULU OUT 1 RUMAT NEULEET

Rumat jouluneuleet

Näitä on kaupat pullollaan tähän aikaan vuodesta. Miks ihmeessä ostaa neule, jota pitää vaan yhden päivän vuodessa ja sen jälkeen se jää kaappiin pölyttymään? Näiden kuvien yksilöt ei oo ees vielä pahimmasta päästä - näitä vois käyttää ihan läpi talven. Mutta entäs ne yksilöt, joissa on kulkusia rintamuksessa ja poronsarvet roikkumassa? Okei, oishan sellanen neule aika huikee jouluna, mutta todellisuudessahan se on tuhlausta vaan... (Sanoo tyyppi, joka kirjoittaa koneella postausta poronsarvipanta päässään...)

JOULU OUT 2 MUSTAVALKOSUUS

Täysin mustavalkoinen joulusisustus

Ei niitä värejä tartte olla paljon, mutta täysin mustavalkonen joulusisustus on kyllä mun mielestä todella ankea. Ei oikein herätä sitä fiilistä tai edes kotoisuutta. Pari punaista väripilkkua sinne tänne, niin johan paranis.

JOULU OUT 3 JOULU ULKOMAILLA

Joulu ulkomailla

Tätä mä en vois kuvitella ikinä, en koskaan tekeväni. En vaan usko, että se joulun fiilis herää palmupuiden alla - ainakaan tälläsellä ihmisellä, jonka mielestä tärkeintä jouluna on viettää aikaa kotona perheen kesken.

OUT JOULU 4 VÄRIKKÄÄT VALOT

Liian värikkäät jouluvalot

Muistan, kuinka pienenä meillä tais olla sellaset valot, jossa oli punasta, sinistä, vihreää ja keltasta. Ja olikohan vielä oranssiakin? En osais kuvitella sellasia ainakaan omaan kotiini. Vaikka joulun sisustuksessa saa olla väriä, niin mä vedän rajan valoihin. Valot olkoon valkoisia/keltaisia. Pahin painajainen olis ehkä sellanen jenkkileffojen tyyliin valaistu koti, jossa vieläpä valot vilkkuis joululaulujen tahtiin. Hyi. 

Mitä teidän joulun IN ja OUT -listoilta löytyy? Ootteko samaa mieltä näistä?

Kuvat täältä

6 kommenttia:

 1. Nyt kun sanoit niin mun lapsuudessa oli samanlaiset värivalot. Olin unohtanut. <3

  Rumat jouluneuleet ei jää niin turhiksi, jos niitä käyttää mun laillani (toimiston kauhuksi) koko joulukuun! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! <3 Voi, että kun oliskin sellanen työpaikka, jossa vois muiden kauhuks käyttää noita joulupaitoja työvaatteiden sijaan. :D

   Poista
 2. Samaa mieltä joka kohdasta! Paitsi jouluneuleissa komppaan Iinaa :D

  Tosin muovikuusessa on se hyvä puoli, että sitä pystyy pitämään vaikka koko joulukuun jos haluaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla. :)

   Ja joo totta, mutta siinä aidossa kuusessa on kyllä oma fiiliksensä. Mutta meilläkin kohta jo kuukauden päivät tossa nurkassa ollut muovikuusi on kyllä tosi kätevä kestävyytensä vuoksi, eikä muuten tarvitse metsästää uutta kuusta vuosittain. :)

   Poista
 3. Kiva postaus, mutta mun mielestä noi neuleet on niin kivoja ja söpöjä! Ideahan on ihan se, että niitä voi pitää koko holiday sesongin toimistossa/töissä ärsyttämässä työkamujen silmää :)

  Katri, Finnlandsnorsk

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Hahaa! Voi että kun ei olis olemassa työvaatteita, niin varmaan mäkin kulkisin sin niissä jouluneuleissa töissä... Olispahan niillekin sitten käyttöä. :D

   Poista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright