Slider

Se täydellinen iso musta laukku

22.11.2017

Mulla on todella pitkään ollut haaveissa hankkia hyvin pelkistetty musta iso nahkalaukku. Aiemmin olin kiikaroinut Ted Bakerin erästä laukkua, mutta siinähän vikana oli vetoketjottomuus, eikä pohjastakaan löytynyt niitä mun kaipaamia nastoja. Ehtoina täydelliselle laukulle olikin siis juurikin se vetoketju ja nastat pohjassa, hyvin muotonsa pitävä tyhjänäkin, aitoa nahkaa ja simppelin kaunis.

Mä keväällä kattelin Stockalla muutamaa kivaa laukkua ja laitoin Eetulle kuvia mun haaveiluista. Herrahan sitten heitti idean, että hankkisi mulle kunnon laukun synttärilahjaks. Hekoheko niin vissiin... Se ajatus mulla ainakin siinä vaiheessa oli vielä mielessä. Pari viikkoa ennen mun synttäreitä Eetu sitten rupes kyseleen multa siitä laukusta, että niin, minkä mä nyt haluankaan. Tietenkään en miehen antais itsekseen tilata mulle mitään kalliimpaa. Hah. Pitkän puntaroinnin jälkeen päädyin tsekkailemaan Zalandolta Lauren Ralph Laurenin laukkuja ja päätin unohtaa sen mielessä pyörineen Bakerin laukun puuttuvien pohjanastojen ja vetoketjun takia. Tilaukseen lähtikin pari laukkua lähempään tarkasteluun, joista sitten valitsin tämän. Kiitokset Eetulle siis tästä ihanan täydellisestä synttärilahjasta!

lauren ralph lauren bag blog 1  
Lauren Ralph Laurenin Saffiano Leather Halee Tote täytti kaikki mun vaatimukset. Ja on toi ollut todellakin ihan täydellinen! Niin kauniin klassinen, ihanan simppelit kultaiset yksityiskohdat, aitoa nahkaa ja toivottavasti tulee kestämään pitkään käytössä. Sen näyttääkin sitten aika.

lauren ralph lauren laukku blogi
iso musta laukku blogi_

Laukku on juurikin sopivan kokoinen. Sinne mahtuu mun 15 tuumanen läppäri kätevästi ja sisällä on just sopivasti taskuja kaikelle roinalle, mitä mun on tietenkin "pakko" kantaa aina mukana. Iso ongelma mun aiemmissa laukuissa on ollut musta sisäkangas. Yritäppä kaivaa sieltä mustasta aukosta yhtään mitään. Tän laukun vaalea sisälmys on todellakin helpottanut elämää.

niitit laukun pohjassa blogi

Niin ja tässä on ne pohjanastat, mitkä mä ehdottomasti halusin. Mä lasken laukun usein ties minne ja nastat todellakin suojaa laukun pohjaa. Niin ja kyllähän noi myös näyttää tosi kivoilta.

täydellinen iso musta laukku blogi_

Mä joskus kirjoittelin siitä, että voiko unelmalaukku olla merkitön. Postauksen voitte käydä lukasemassa täällä. Edelleenkin oon sitä mieltä, että kyllä, ehdottomasti voi olla. Ja myönnettäköön, että vaikka toi postauksen kuvissa ollut halppislaukku on ihan kiva, niin se vaan harmi kyllä menetti muotonsa alta aikayksikön... Toisaalta taas se mun useissa asupostauksissa näkynyt New Look:in keskikokonen laukku on maksanut noin 30 euroa ja on silti ihan mun lemppari ja kestänyt kummallisen hyvin. Tosin kyllä ehkä vähän salaa haaveilen, että saisin sen joskus korvattua aitonahkaisella laukua. Mutta ehkä sitten joskus. 

Mutta kyllä vaan, musta iso laukku on ehdoton must have -juttu. Mä en ainakaan pärjäis ilman. Se on niin helppo yhdistää jokaiseen asuun ja siihen mahtuu tavaraa vaikka pienelle reissullekin.

Löytyykö teiltä sitä isoa mustaa unelmalaukkua? Entä mitäs mieltä ootte tästä laukusta?

10 kommenttia:

 1. Tosi kivan näköinen ja varmasti kätevä kun mahtuu kaikki tarpeellinen. Mulla on kans yks musta isompi "luottolaukku" joka on ostettu H&M:ltä. Tottakai kahva alkaa hieman rispaantua ja menettää muotoaan kun mullakin siellä kulkee mukana välillä puoli omaisuutta ja hiukka enemmänkin. Onhan se totta, että kannattais joskus hankkia ja panostaa yhteen kalliimpaan laukkuun niin se kestäis, mutkun ei millään raaskis :D

  Mutta totta, unelmalaukku voi olla myös merkitön!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Toi on kyllä just täydellinen. :) Mut jos todellakin löytää vähän laadukkaamman ja kestävämmän, vaikka hintaa oliskin enemmän, niin tuleehan se loppupeleissä halvemmaks, kun ei koko ajan tarvi olla ostamassa niitä uusia halppiksia. :)

   Poista
 2. Ei hitsi, nyt on pakko kyllä mennä klikkailemaan toi ihanuus itsellekin :-D ihan täydellinen !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo! Ja nyt varsinkin black fridayna ton saattaa löytää hyvällä hinnalla. ;)

   Poista
 3. Ihan älyttömän ihana laukku! <3 Tommonen olis just eikä melkein. :) Täällä kans tärkeitä juttuja laukulla aitonahkasuus, muodon pysyminen sekä nastat ja tällä hetkellä isomman laukun virkaa suorittaa just semmonen halppislaukku, mutta tarkotuksena olis seuraavaks panostaa kunnon laukkuun, koska oon saanut mun DKNY'n pikkulaukun kohdalla todeta, että siihen kyl kannatti laittaa aikoinaan monen halppislaukun hinta, sillä se on vielä melkein kolmenkin vuoden jälkeen uudenveronen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toi on kyllä todellakin niin ihana! ♥ Ehdottomasti kantsii kyl vähän panostaa. Itelleni ei tulis mieleenkään laittaa laukkuun jotain tuhatta euroo, mutta tälläkin hintaa oli 160 euroa tarjouksessa, joten ei loppujen lopuks kovin paha. :)

   Poista
 4. Ihanaa, olinkin just miettinyt panostamista yhteen parempaan koululaukkuun, johon mahtuisi läppäri ynnä muut tavarat ja toi olikin yks varteenotettava vaihtoehto! Mulla oli itseasiassa samanlaiset kriteerit, eli vetoketju (koska Suomen sää+läppäri avonaisessa laukussa ei kuulosta ihan toimivalta) ja ei mitään turhia härpäkkeitä. Vielä kiinnostais tietää, mitä kaikkea tonne laukkuun mahtuu, eli jotain laukun sisältö tyyppistä postausta olisi kiva lukea.
  Mukavaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun 15,6 tuumanen läppäri tosiaan mahtuu tähän laukkuun, mutta vetoketjua ei enää saa kiinni siinä kohtaa... Tonne kyl mahtuu todella paljon tavaraa ja kotikotonakin käydessä mulla laukussa oli läppärin lisäks pari kirjaa plus kaikki pakolliset lompakot sun muut. Mut pitääpä kattoo jos toteuttas tollasen postauksen josain vaihees. :)

   Poista
 5. Tosi kivan näköinen peruslaukku! Mulla on kanssa semmonen iso ja pliisu laukku ostettu HM:stä ihan 15 eurolla kun en halunnut siihen semmoseen arkiseen niin panostaa :)

  Katri | finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä taas haluan, että nimenomaan arjessa on se panostetumpi laukku. Ne juhlalaukut taas tulee niin harvoin käyttöön, että käyttökertahinnaltaan hinta jäis pilviin. :)

   Poista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright