Slider

Olohuoneen uusi ilme

30.11.2017

Reilu kolme vuotta siinä meni, että saatiin olohuone sellaiseen kuntoon kuin oon haaveillut. Ostoslistalla oli todella pitkään matto ja sohvapöytä. Nyt vihdoin ja viimein kumpainenkin on hankittu ja olohuone alkaa näyttää just sellaselta sopelta, että sinne mielellään iltasin kellahtaa rentoutumaan.

marmorikantinen sohvapöytä_

Haaveilin todella pitkään marmorikantisesta sohvapöydästä, mutta sitä täydellistä yksilöä ei kohtuuhintaan tuntunut löytyvän mistään, kunnes törmättiin tähän pöytään. Alunperin toivoin aitomarmorista kantta, mutta se kuulemma imee aika tehokkaasti itseensä tavaraa - tuskinpa Eetun lukuisat kahvikuppirinkulat ja marmori ois sopinut kovin hyvin yhteen. Tän pöydän kansi onkin marmorikuvioitua lasia! Mä myös rakastan mielettömästi noita messinkisiä jalkoja. Ihan täydelliset!

marmorikantinen sohvapöytä sevilla

Pöytä tilattiin Trademaxilta, jonka toimituksessa ei juurikaan kehumista ollut. Aluksi meille lähetettiin täysin väärä sohvapöytä ja tän oikean saamisessa kesti reilusti yli kuukausi. No, onneks tää sentään oli kaiken sen odottamisen arvonen.

marmorikantinen sohvapöytä sevilla blogi

Matto hankittiin alkusyksystä Ellokselta. Mulla on tähän kunnon viharakkaussuhde. Toi kuvio ja väri on just täydelliset, mutta tosta irtoaa imuriin ihan älyttömästi nukkaa ja mattoa puristellessakin huomaa, millanen pölynkerääjä tää on... Maton oikea hinta olis ollut noin 160 euroa, mutta luojan kiitos käytettiin hyväks Eetun uuden asiakkaan etu ja saatiin tää puoleen hintaan. Täyden hintansa arvonen tää ei todellakaan oo. Onneks ulkonäöllisesti tää kuitenkin on täydellisyys - muuten mulla ois varmaan jo lähtenyt järki tän kanssa.

sevilla sohvapöytä

Kuitenkin nyt vihdoin ja viimein vois sanoo, että meidän olohuone todellakin on valmis. Verratkaapa nykytilannetta tän postauksen kuviin, joista näkyy reilu kolmen vuoden takainen alkutilanne. Ainut mikä taitaa enää olla samaa kuin tuolloin, on tyynyjen sisukset ja dvd-soitin. Kummasti sisustus vaan vaikuttaa täysin huoneen yleisilmeeseen. En vois olla tyytyväisempi tähän!

Mitäs mieltä te ootte? 

P.S. Huomenna on joulukuu! ♥

11 kommenttia:

 1. Teiän olkkari on niin nätti ♥ Ja joo noi pöydän jalat on ihanat! Ei liian tavalliset, mut silti kivan simppelit. P.S. Nii on!! Ihanaa joulunodotusta sulle :)

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Niin on, mä kans tykkään mielettömästi noista jaloista. Ihanaa joulunodotusta sullekin! ♥ :)

   Poista
 2. Niin ihana tuo sohvapöytä! 😍

  VastaaPoista
 3. Vitsit teidän olohuone näyttää tosi kivalta! Niin täydellinen tuo sohvapöytä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Suuri muutos ollaan kyllä saatu aikaan verrattuna siihen, miltä täällä joskus näytti... Vaikka ite sanonkin niin kyllä meidän olohuone on vaan niin ihana paikka! :D

   Poista
 4. Onpa teillä nättiä. <3 Ja toi sohvapöytä on kans ihana! Vielä ennen, kun muutin takas porukoille etsin kans saman tyylistä sohvapöytää edelliseen kämppään, koska rakastan marmoria ihan materiaalina, mut myös pelkästään kuvionakin. :) Varmaan sit seuraavaan omaan kämppään täytyy moinen hankkia, näyttää meinaa niin ihanalta teilläkin tommonen marmorisohvapöytä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ♥ :) Marmori on kyllä nättiä niin materiaalina kuin kuvionakin. Marmori dc-fixiäkin on tullut tungettua paikkaan jos toiseenkin. :D

   Poista
 5. Kaikki näyttää sopivan niin hyvin yhteen! Onneksi meillä vaihtuu nyt esimerkiksi sänky makkarissa, niin sitten pääsee tapettikin paremmin töihin, kun uusi sängynpääty sopii sen kanssa kivemmin yhteen :) Vielä toivoisin että saataisiin uusi sohva hankittua, mieluista ei ole vain löytynyt.

  Katri | finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) On tätä nyt sisustettukin viimeiset kolme vuotta, niin ihan hyvä että tässä vaiheessa kaikki rupee olemaan kohdillaan. :) Ja heii, ihana kuulla, että saatte uuden sängyn ja pääädyn. Tollaset uudistukset on kyllä huippuja ja tekee paljon huoneen ilmeelle. :) Mekin etsittiin meidän sohvaa melko kauan, mutta kyllä se oikea sieltä tulee vastaan, kun vaan jaksaa odottaa ja kierrellä. :)

   Poista
 6. Teillä näyttää kyllä niin ihanalta ♥ Muutimme kesällä isompaan asuntoon, ja nyt vasta meidänkin olkkari alkaa näyttää sopivan kotoisalta ja mieleiseltä :D Meillä on muuten tuo sama matto ja olen ihan samaa mieltä siitä!! Rakastan tuota kuosia ja väriä, mutta voi jestas miten nuhruisen näköiseksi se on jo tässä ajassa mennyt... ei tosiaankaan täyden hintansa arvoinen :/

  VastaaPoista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright