Slider

Juuri nyt ilahduttaa x 12

20.11.2017

Lauantaina laskettiin rakas mummu haudan lepoon. Ikävä on suunnaton ja suru on joka päivä arjessa läsnä. Silti jokasesta päivästä edelleenkin löytyy jotain hyvääkin ja päätin tulla jakamaan teille niitä pieniä juttuja, jotka nyt ilahduttaa.

lately 11

 Kauppojen oville ilmestyneet joulukuuset. Niin ihana valonpilkahdus tähän synkkyyteen.

 34 päivää jouluun. Joulu on todellakin se, mitä mä just nyt tartten. Ihana juhla, joka herättää ainakin mun sisäisen lapsen ihan täysin. Se fiilis on jotain niin ihanaa.

♥ Pienet uudet jutut sisustuksessa. Kyllä nekin vaan kummasti piristää. Kiinnostaisko teitä nähdä mun jouluisempaa sisustusta? (Ja noh, kiinnosti tai ei, niin tältä jouluhullulta on sellanen postaus tulossa viikon sisällä.)

lately 14 
♥ Jouluinen lukeminen. Jouluaiheiset inspiraatiokirjat on ihania iltaselailuks. Luin myös kirjan "Poika nimeltä joulu", joka kertoo Nikolaksesta, joka lähtee etsimään pohjoiseen tonttujen löytämisen toivossa lähtenyttä isäänsä. Ihan täydellinen joulun tunnelmaan virittävä tarina.

♥ Leipominen. Jokin siinä on vaan tosi terapeuttista. Ja vieläpä kun lopputulos tuo ihanan tuoksun kotiin ja maistuu hyvälle, niin voisko ollakaan parempaa. 

♥  Joulupostausten suunnittelu. Näitä ideoita muuten suorastaan tulvii päähän ja tulee ihan älytön into toteuttaa niitä. Blogin kanssa parasta on se, kun saa sen tietyn draivin päälle ja koko ajan innolla odottaa uusien postausten toteuttamista.

lately 15

♥ Joululaulut ruokaostoksia tehdessä. Koin tänään kaupassa pienen innostumisen siinä kohtaa, kun totesin, että Prismassa soi taustalla joululaulut. Enköhän mäkin saa kotona kaivaa Antti Tuiskun joululevyn esiin.

♥ Lumisade. Mä heräsin keskellä yötä kolmen aikaan, eikä mua juurikaan väsyttänyt siinä kohtaa, vaikka unta tais takana olla vaan neljä tuntia. Nousin juomaan vettä ja ihan sattumalta päädyin avaamaan sälekaihtimet ja toteamaan, että pihalla tupruttaa ihan mielettömän isoja lumihiutaleita. Todellakin päivän (tai siis yön) piristys!

♥ Pienten jouluisten DIY -juttujen suunnittelu. Itse tehdyt jutut on parasta vai mitä?

lately 12

♥ Sydämeeni joulun teen ryhmä facebookissa. Mä en ees tiedä, miten on mahdollista, että jokin facebook-ryhmä voi saada aikaan niin sydäntä lämmittävän fiiliksen. Kaikki on kyseisessä ryhmässä niin positiivisia ja joulua rakastavia ja mulle ainakin tuo niin paljon iloa, kun saa seurata muiden jouluvalmisteluita ja inspiroitua muiden jutuista. 

♥ Glögi. Ah, parasta lämmikettä teen ohella!

♥ Kaapissa odottava tekokuusi. Jonka muuten aion satavarmasti pystyttää ihan lähihetkinä. Eihän jouluun enää ollut kuin se 34 päivää ja mun mielestä tästä joulua edeltävästä ajasta tulee nauttia täysin siemauksin. Aika kuitenkin kuluu ainakin mun silmissä ihan liian nopeaa ja ellei joulusta ala nauttimaan tarpeeksi ajoissa, niin se on ohi ihan silmänräpäyksessä.

lately 18

Tää postaus oli jälleen niin joulufiilisten täyttämän, että eiköhän oo aika päästää todellakin valloilleen se kunnon jouluhömpötys? Todellakin aion laittaa sen tekokuusen pystyyn ja nauttia tästä joulun ajasta ihan täysillä. Niin ja tykittää niitä joulupostauksia tulemaan. Niiden kanssa ei ideat ainakaan ihan heti lopu. 

Oikein ihanaa alkanutta viikkoa jokaiselle! Joko odotatte tulevia joulupostauksia ja joulua ylipäänsä? Ja hei, mulle saa ehdottomasti heittää ideoita, jos teillä on jotain toiveita postausten suhteen.

8 kommenttia:

 1. Hahah joo kyllä kiinnostaa jouluinen sisustuspostaus! Ja ylipäätään kaikki jouluinein. Mä ostin ja pystytin tekokuusen jo varmaan viikko sitten. Tuo ihanasti tunnelmaa iltaisin, kun ulkona on pimeetä mut sisällä loistaa joulukuusen valot (muita koristeita siinä ei vielä olekaan). Ihanaa alkanutta vikkoa sullekin ♥

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu! Se onkin tuolla luonnoksissa valmiina odottamassa julkaisua. ;) Ja myös monen monta joulupostausta onkin jo tekeillä, joten ehdottomasti tää blogi tulee muuttumaan ihan jouluhypetykseks. :D Kuusi tuo kyllä kummasti tunnelmaa ja todellakin jo tän synkkyyden keskellä voi kaivaa kaikki joulun valot esiin. Ite myös pystytin jo oman tekokuusen ja koristelinkin sen... :D Se vaan tuo sitä kivaa kimallusta tähän synkkyyteen. Kiitos ♥

   Poista
 2. Osanottoni mummusi poismenosta <3

  Ihana postaus :) Itsekin rakastan lumisadetta, se tuo niin paljon enemmän valoa päiviin!

  https://janitakristina.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥

   Sen kyllä huomaa heti päivisinkin, miten sisälläkin on kummasti valosampaa, jos pihalla on lunta. Nyt kun vaan saatais sitä lunta kunnolla, sillä täällä ainakin maassa on vaan ihan olematon kerros, mutta on sekin silti jotain. :)

   Poista
 3. Ihanan jouluisa postaus :) Nyt kun maa on valkoinen, niin joulufiilis hyppäsi monta pykälää eteenpäin :) Meillä on jo tonttuset pompahtaneet esille (osa)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Lumi saa kyl joulufiiliksen huippuunsa! :)

   Poista
 4. Ihanat noi dermon tuotteet ! Tilasin läheisille lahjaksi myös ton kuorinta oireen ja salmiakki pesuaine ja rasva käsille! :)

  Katri / finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä ihania! ♥ :) Toi salmiakkikäsienpesuaine ja -voide tuoksuu kyllä ihan taivaalliselta! :)

   Poista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright