Slider

22 asiaa, joista olen kiitollinen

14.11.2017

Kun ikää eilen tuli mittariin 22 vuotta, päätin tulla jakamaan vastaavan määrän kiitollisuuden aiheita. Tässä elämässä ei vaan voi olla liian kiitollinen. Ja tärkeintä on vieläpä oppia huomaamaan kaikki kiitollisuuden aiheet konkreettisesti. Harva asia kuitenkin on itsestäänselvyys, joten todellakin on tärkeää oppia tiedostamaan niiden olemassaolo.

harmaa asu blogi 2


Perhe ja läheiset. En vois olla onnellisempi mun ympärillä olevista ihmisistä. Ne on todellakin niitä, jotka loppujen lopuks tekee musta oikeasti onnellisen.
Lähestyvä joulu. Valon pilkahdus keskellä synkkyyttä.
Menneisyys. Mä arvostan jokaista hetkeä, joka mut on tuonut tähän pisteeseen. Ilman niitä olisin ihan joku muu.
Vuodenajat. Miten ihanaa onkaan seurata sitä, miten lehdet kellastuu, maailma muuttuu pikkuhiljaa kuuran peittämäksi ja sitten taas herää eloon.
Hiljaiset hetket. Kaiken hektisyyden keskellä pieni hiljainen hetki on parasta ikinä.
Koti. Tai siis kodit. Mä ainakin miellän kodiksi tän Seinäjoen kodin sekä kotikodin Ikaalisissa. En vois olla onnellisempi siitä, että mulla on useampi paikka, jotka oikeasti tuntuu kodilta.
Kaneli. Paras mauste tähän aikaan vuodesta.
Tähtitaivas. Yks kauneimmista asioista pimeinä pilvettöminä talviöinä. Ja se ajatus siitä, miten kaukana ne pienet valopisteet ovatkaan ja mitä kaikkea siellä voikaan olla.

greytakki: vila | huivi: cubus | laukku: lauren ralph lauren | housut: bik bok | kengät: nelly

harmaa asu blogi 4


Rakkaus. Vaikka en mitenkään uskovainen ookaan, niin tässä kohtaa tekee mieli siteerata raamattua: "Vaikka minä puhuisin ihmisten ja enkelien kielillä mutta minulta puuttuisi rakkaus, olisin vain kumiseva vaski tai helisevä symbaali."
Kirjat. Ne miljoonat tarinat, jotka kaikki tulee mun saataville kirjojen muodossa, niitä mä todellakin arvostan.
Pakkanen. Talvi on tässä ja nyt. Kesän ja syksyn jälkeen on ihanaa, kun pakkanen kipristelee varpaissa ja kodin lämpö tuntuu entistäkin paremmalta ulkoilun jälkeen. 
Walking Dead. Täydellistä jännitystä iltoihin.
Terveys. Ei mikään itsestään selvyys. Ei todellakaan.
Lämpimät vaatteet. Voisinpa väittää, että ylipäänsä vaatteita, ei kaikilla tässä maailmassa ole. Ehkä vähän tyhmää, mutta todellakin oon kiitollinen mun vaatteista - etenkin niistä, jotka oikeasti on niitä, jotka tekee mieli vetää päällensä päivä toisensa jälkeen lämmittämään.
Saunatuoksut. Tekee saunahetkistä entistä nautinnollisempia.
Pitkät kävelyt ulkona.  Se, että oma kroppa ylipäänsä kykenee liikkumaan on jo syy olla kiitollinen. Ja mikä oiskaan parempi tapa aloittaa päivä kuin seikkailla pitkään pihalla.
  harmaa asu blogi 6harmaa asu blogi 3 harmaa asu blogi 5  
Vanhat valokuvat. Niin monia muistoja taltioituna.  Moni hetki olis täysin unholassa ilman valokuvia.
Peiton lämpö päivän päätteksi. Parasta, kun on saanut päivän askareet tehtyä ja pääsee vihdoinkin peiton alle lämpimään lepäämään.
Musiikki. Niin moniin biiseihin on ladattu todella paljon muistoja ja tunteita.
Lemmikit. Meidän kisut kotikotona on niitä, joita mun on aina kauhee ikävä. Oon niin onnellinen niistä pienistä karvasista otuksista, vaikka ne välillä vähän tuhoa aiheuttaakin.
Välittävä mies vierellä. Se joka kuuntelee kaikki itkut ja naurukohtaukset. ♥
Blogi. Tapa jakaa inspiraatiota, saada aikaan keskustelua ja kehittää omaa luovuuttaan. 

harmaa asu blogi 1  
Oikein ihanaa päivää jokaiselle! Mistä te ootte olleet viimeks kiitollisia? Niin ja mitä mieltä ootte kuvien asusta - iskeekö pelkistetty musta-harmaa-valkoinen asu teihin?

8 kommenttia:

 1. Asu on ihana, joten todellakin värimaailmaltaan pelkistetty asu iskee. <3 Täällä kans ollaan samaa mieltä aika prikulleen jokasesta kiitollisuuden aiheesta. :) Vielä voisin lisätä listaan työt, sillä vaikka toisinaan saattaa ärsyttääkin töihin meno, niin silti en tiedä mitä muuta tekisinkään ja oon kyllä tosi onnellinen ja kiitollinen saamastani työpaikasta.

  https://heliannika.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Työ on kyllä kans yks tosi iso syy olla kiitollinen. Työpaikka ei todellakaan nykypäivänä oo mikään itsestään selvyys. Itse olisin sen kanssa voinut lisätä tohon listaan, sillä en vois olla kiitollisempi mun työstäni ja koko työporukasta.

   Poista
 2. Tosi kiva asu! On kyllä totta, että positiivisia asioita ei tuu mietittyä tarpeeks, etenkin nyt marraskuun pimeydessä kun arki painaa päälle. Mä oon tällä hetkellä onnellinen mun perheestä ja ystävistä, joulun laittamisesta kotiin, pienestä lumipeitteestä maassa ja uudelleen saadusta liikuntakärpäsen puremasta :) Mukavaa viikkoa sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Niinpä! Välillä sitä unohtuu vähän liikaakin vaan keskittymään siihen, mikä on huonosti... Ihana kuulla, että sultakin löytyy monen monta kiitollisuuden aihetta. Mukavaa viikkoa sullekin. :)

   Poista
 3. Ihana postaus <3 Mä oon kiitollinen just nyt uusista kavereista, kivasta asunnosta ja siitä, et pääsin aloittamaan tänä syksynä mun unelmaopiskelupaikassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Ihana kuulla sunkin kiitollisuuden aiheita. Noi jutut on kyllä huippuja. :) Ja onnea sulle unelmaopiskelupaikasta. :)

   Poista
 4. Tosi kiva asu! Onko toi takki ihan tämän syksyn vai aiemmin hankittu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Se on tänä syksynä hankittu. Se on tää Vilan takki:

   https://shop.bestseller.com/fi/fi/bc/vila/paeaellysvaatteet/takit/klassinen-villakankainen-takki-14043848.html?cgid=bc-vila-jackets&dwvar_colorPattern=14043848_LightGreyMelange

   Poista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright