Slider

Syksyn ihanin asu

18.10.2017

Okei, mulla on tällä hetkellä kaks uutta rakkautta: neulemekot ja kamelin ruskea. Vielä viime vuonna olin täysin sitä mieltä, että kaikki ruskean sävyt pukeutumisessa on hyi ja, että mekot pysyköön vaan kesän pukeutumisessa. Kas kummaa, nyt multa löytyy molemmat päältä ja pakko myöntää, että noi kaks entistä inhokkia yhdistettynä toisiinsa muodostaa mun tän syksyn lempiasun!

kamelitakki & overkneebots asukuvat 1 takki: vila (adlink) | neule: vero moda | huivi: cubus | kengät: nelly (adlink) | laukku: new look

Tässä asussa on mun mielestä just niin täydelliset syksyvibat kuin vaan olla ja voi. Syksyyn sopivaa rusehtavaa, maanläheisiä sävyjä, ylipolvensaappaat ja ihanan muhkea huivi. Kokonaisuudessaan tosi yksinkertainen asukokonaisuus, mutta silti niin ihana. Neulemekko on puolestaan niin mukava päällä, että voisin hengata siinä kaikki päivät.

neulemekko asukuva xx ylipolvensaappaat blogi asu
Ylipolvensaappaat oli myös sellanen juttu, jota en kuvitellut aiemmin vetäväni jalkaani. Mutta kas kummaa, jotenkin mun vaatekaapissa oli yks saapikkaiden kokonen aukko ja nää sopi just täydellisesti siihen. Saapikkaat on myös yks niin ihana juttu syksyn pukeutumisessa! Ja noh, kyllä noi näyttää törkeen paljon paremmalta jalassa kuin ne perinteiset tennarit.

neulemekko asukuva xxx neulemekko blogi asu 2 autumn outfit blog

Tää on todellakin ihanimmista asuista, joita on tänä syksynä tullut päälle vedettyä. Naisellinen ja näyttävä, mutta samaan aikaan kuitenkin rento ja hillitty. Tykkään! Ja kamelin ruskea on ehdottomasti tullut mun vaatekaappiin jäädekseen, kuin myös ylipolvensaappaat ja neulemekot!

neulemekko blogi asu
Onko teillä ollut tälläsiä kummallisia vaiheita, että yhtäkkiä ootte rakastuneet juttuihin, joista ette aiemmin oo tykänneet? Ja hei, mikä on teidän mielipide tästä asusta? Nostatteko peukut kamelin ruskealle ja neulemekoille?

8 kommenttia:

 1. Ihana asu! Semmoset yli-isot ja pitkät villapaidat ois just nyt mun mielestä tosi kiva mihin pukeutua. Ainakin mekkoja ja legginsejä ja saappaita on tullut itse käytettyä tässä syksyllä :)

  Finnlandsnorsk

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) No niinpä! Ja ne on vieläpä niin mukavia ja lämpimiä viileämmillä säillä. Ihan huippuja siis. :)

   Poista
 2. Voi miten ihanat kengät! Ja tuo takki sopii sulle kyl tosi hyvin ❤.

  http://tarunmaailmassa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Kumma kyllä, miten väri, josta ei tykännyt aiemmin, voikaan sopia niin hyvin. :D

   Poista
 3. Vitsi miten hyvännäköinen asukokonaisuus! <3

  VastaaPoista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright