Slider

Mun viime viikko numeroina

16.10.2017

viikko numeroina 3 
56,45 tuntia töitä. Valehtelematta yks ilta makasin vaan väsyneenä sängyssä, tuijotin kukkapurkkia ja lagasin.

4 käyntikertaa koululla. Töiden lisäks oon raahautunu viime viikon aikana neljä kertaa koululle. Eipä oo ainakaan tekemisestä ollut puutetta. 

1 ostettu parkkikiekko. Joo, kannattaa jättää oma auto iskälle korjattavaks, ottaa pikkuveljen auto lainaan ja todeta, että eihän siellä oo ees parkkikiekkoa. 

7 vadelma-mustikka-aamupuuroa. Ainut aamupala johon en vaan kyllästy. Parasta ikinä.

16 puhelua töissä. Jep. Miljoona asiaa hoidettavana. Edelleenkin, eipä oo ollut ainakaan tekemisestä puutetta.

1 pikainen kirjastokäynti. Viime aikoina ei oo ollut juurikaan aikaa harrastaa sellasta rentoa kirjastossa haahuilua, vaan kirjaston lainailut on tullut hoidettua varaus ja pikainen nouto -systeemillä. Kätevää sinänsä, sillä eipähän tarvi etsiä mitään ite hyllyjen välistä.


viikko numeroina 6 viikko numeroina 7 
1 kihlajaisvuosipäivä. Jolloin toinen meistä oli aamuvuorossa ja toinen iltavuorossa. Käytännössä ei siis tehty yhtään mitään ja mä muistin Eetullekin antaa lahjan vasta seuraavana päivänä. Hups. 

1 palovamma. Kyllä tuli todettua, että lämpöhauteeseen polttaa todellakin sormensa, jos ei huomaa, että joku on vääntänyt lämmön ihan täysille... 

3 ite tehtyä ruokaa. Kanasalaattia peston kera, makaronilaatikkoa ja kanaleikkeleitä bataattiranujen ja kasvisten kanssa. Isot määrät vieläpä kaikkia niin johan riittää moneks päiväks. Etenkin bataattiranut on sellasta herkkua, että voisin vaan elää niillä!

1 melkein tiskikoneeseen työnnetty pellillinen bataattiranuja. Väsymys näky viime viikolla ruokaa laittaessakin. Ei oikein illalla työpäivän jälkeen ajatus kulkenut... 

3 aamutreeniä. Ah, parasta! Mikään ei anna päivälle parempaa alkua.

1 istutettu kasvi. Mun liljasta putos yks rönsy ja muutaman päivän vedessä lilluttamisen jälkeen sain vihdoin ja viimein aikaseks istuttaa sen. Toivon mukaan se vieläpä lähtee ihan oikeasti kasvamaankin.

viikko numeroina 1 viikko numeroina 5

4 oppituntia. Joo, koulussakin tuli istuttua ihan oikeilla tunneilla. 

1 pesty matto. Voi kun on mies, joka ei ymmärrä, että sohvalla ei syödä. Eikä varsinkaan silloin kun meillä on uus valkonen matto... 

0 vapaapäivää. 

5 herätystä klo 5:55. Mä nautin niin paljon aikasista aamuista. Ihanaa kun saa ihan vaan rauhassa syödä aamupalaa ja laittaa ittensä kuntoon.

1 pikasiivous. Kyllä vaan, wc:n pesun, imuroinnin ja pölyjen pyyhinnän ehtii ihan hyvin hoitaa puolessa tunnissa. Siisti koti on vieläpä sellanen juttu, että se on suoraan verrannollinen mun mielentilaan. Sotku tekee mut niin kiukkuseks!

2 käyntiä opparin tiimoilta. Lopputuloshan on se, että tänä vuonna mä en tuu valmistumaan, mutta noh, toivottavasti vuoden alussa... Onneks mulla ei mitään kiirettä kuitenkaan oo todellisuudessa.

viikko numeroina 4
Mites teidän viime viikko sujui? Onko ollut yhtä kiirettä kuin mulla vai vähän lepposempaa?

10 kommenttia:

 1. Tosi kiva blogi sulla, ihania kuvia! Jään seurailemaan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heiii paljon kiitoksia! Tervetuloa seurailemaan. :) ♥

   Poista
 2. Huh mikä viikko sulla on takana, toivottavasti ehdit nyt vähän rentoutua! :)

  Mä rakastan kans puhdasta kotia! En ehtinyt siivota ennen kuin lähdin syysloman viettoon ja ärsyttää jo ajatus kotona odottavasta sotkusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Tällä viikolla olis tarkotus tehdä töitä ja yrittää paneutua oppariin, joten saas nähdä, miten paljon aikaa jää ihan vaan rentoutumiselle. Eilisen onneks pyhitin ihan vaan olemiselle. :) Puhdas koti on parasta! ♥

   Poista
 3. Huh huh melkoinen viikko sulla :D tommosen työ rupeaman jälkeen olisin itse ainakin ihan lamaantunut, eikä oma listani olisi ainakaan yhtä pitkä ja mielenkiintoinen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo. Mutta kun on pakko painaa koko ajan menemään, niin ei sitä edes oikein ehdi ajattelemaan, että ei jaksa. :D

   Poista
 4. Hirmu hauska postaus!! Melkoinen viikko sulla takana :D Mulla viime viikko oli jo vähän helpompi ja oli sentään yksi vapaapäivä, mutta pari sitä edeltävää viikkoa oli superkiireisiä koulun, töiden ja muuton keskellä!

  Toivottavasti ehdit vähän rentoutua tulevalla viikolla :)

  Ja hei hirmu ihania kuvia tässä postauksessa, kauniita yksityiskohtia sun kodissa!

  https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäsit! :) Kiitos paljon! ♥ Mutta onneks oot sentään ehtinyt pitää vähän vapaatakin, vaikka sullakin on näköjään ollut melko paljon kaikkea. :)

   Mulla on tänään takana 11 tunnin työpäivä eli rentoutumisesta ei juuri oo tälläkään viikolla ollut tietoa, koska syyslomaviikko on töissä tooodella kiireinen, mutta noh, onneks mulla sentään tällä viikolla on jopa pari vapaapäivääkin! :)

   Poista
 5. Ihana postaus! Mut siis oikeesti noi parkkikiekot! Nyt ku autot on vaihtunu usei ni toi uusien lumiharjojen ja parkkikiekkojen ostaminen on välil niin vaikee muistaa ja ku kaikis kaupois ne on viel ihan viimesimmissä nurkissa :D Kokonaisuutena hyvä postaus ja ihanat kuvat!

  Finnlandsnorsk

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja joo, kauhee säätäminen noiden kans kyl aina. Tästä tulikin mieleen, että omassa autossa ei taida ees lumiharjaa olla, joten pitääpä sellanen metsästää sieltä kaupan perimmäisestä nurkasta ennen lumen tuloa... :D Kiitos! ♥ :)

   Poista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright