Slider

DIY liitutaulut ja lasipurkit liitutaulutarralla

20.10.2017

Oman käsialan koristamiin lasipurkkeihin ja astetta persoonallisempiin tauluihin ei vaadita muuta kuin rullallinen liitutaulutarraa. Mä olin jo aiemmin nähnyt kyseistä tarraa jossain ja sitä kautta mun päähän heräs ajatus, että hei, pitäskö vähän tuunailla keittiöpurkkeja ja tauluja sen avulla. 

diy liitutaulu diy liitutaulutarra blogi 2

Mä kuvittelin kesällä, että sininen väri oli tullut meille sisustukseen jäädäkseen ja näissä tauluissa oli kaks ihanaa sinistä sisältävää julistetta, jotka voitte halutessanne tsekata tästä. Joo olihan ne ihania, mutta syksyn hämärtyessä mieleen juolahti astetta tummempi sisustus - mustaa oli pakko saada sisustukseen lisää! Mikäs sen parempi tapa lisätä mustaa sisustukseen kuin vaihtaa ne siniset julisteet näihin mustiin liitutauluihin. Ihan huippuidea, vaikka itse sanonkin. Ja jos ja kun vaan vähän taiteellisuutta löytyy, niin näihin tauluihin saa keksittyä vaikka mitä ja oma kädenjälki näkyy!

liitutaulutarra lasipurkit blogi

Meidän keittiön lasipurkkeihin mä myös leikkasin pienet palat liitutaulutarraa. Tollasia liitutaulukodalla varustettuja purkkeja oon nähnyt ihan kaupoissakin jo valmiina, mutta siis miks maksaa euroja lisää ihan vaan, kun sellasen voi tuunata niin helposti itsekin.

liitutaulutaulu blogi 4 liitutaulu diy blogii 5

Niin helppo ja persoonallinen tapa sisustaa! Seuraavaks taidan kehitellä jääkaapin oveen jonkun kauppalistasysteemin ton tarran avulla. Olis meinaa kätevä! Eikä tolla rullallakaan muuten ollut hintaa kuin joku vitonen ja mukana tuli vieläpä liituja eri väreissä!

liitutaulu diy blogii 6

Ootteko te käyttäneet tätä liitutaulutarraa koskaan? Mitäs tykkäätte ideasta?

13 kommenttia:

 1. Oi kuinka ihania ideoita! Tosi mätti sisustus ainakin mitä näistä kuvista voi päätellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva kuulla, että nää oli sun mieleen! :)

   Poista
 2. Todella hieno idea ja todella onnistuneita lopputuloksia! :) Harmi, ettei mun käsialalla kirjoiteta läheskään noin hienosti. Täytyisi varmaan värvätä joku kaveri siihen kirjoitushommaan, jos jotain tällaista päätyisin joskus tekemään... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D Haha! Onneks noi liitujen jäljet saa aina pyyhittyä pois ja alotettua uudelleen, jos menee vähän pieleen. Toki toi kaverin värvääminenkin on ihan hyvä ajatus. :D

   Poista
 3. Oi vitsi miten kiva idea!! :) Pakko laittaa jossain vaiheessa toteutukseen! :) Ja nää on kivat siitäkin, että aina voi muokata uudenlaisen, vaikkapa just jouluiseks tai kesäiseks tai mitä vaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti kannattaa hakee tollanen rulla ja toteuttaa tää. Ja totta! Mä tykkään pitää aina jotain vuodenaikaan sopivia juttuja esillä ja näitä on tosi helppo muokata aina erilaiseks vuodenaikojen vaihtuessa. :)

   Poista
 4. Laitoitko tota liitutaulutarraa jonkun pahvin tms päälle siis, vai miten teit nuo taulut? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noissa tauluissahan on yleensä aina mukana joku valmiskuva tai joku sellane paperi nii ihan vaan sellasen päälle liimasin. :)

   Poista
 5. Aivan ihana idea!! En oo liitutaulutarraa aiemmin käyttänyt, mutta tätä pitää ehkä kokeilla!! :)

  https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti kantsii lähtee kokeilemaan! Tosi helppoa ja vieläpä hauskaa! :)

   Poista
 6. Liitutaulu-tarra ei ole tuttua. Meillä on kyllä ihan aito liitutaulu, ei sille kyllä ehkä oikeasti ole käyttöä vaan se on täynnä magneetteja joista roikkuu lappusia :)

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa kivalle toi teiän liitutaulu, vaikka ei varsinaisessa liitutaulukäytössä ookaan. :) Mutta jos yhtään kiinnostaa, niin kantsii kyl hankkia rulla liitutaulutarraa ja kokeillä tuunailua sillä. :)

   Poista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright