Slider

Arjen luottomeikkituotteet a.k.a aamujen pelastajat

12.10.2017

Mä oon painanut viimepäivinä aamut koulujuttujen parissa ja illat töissä ja tänään on oikeesti eka kerta tällä viikolla, kun ehdin istumaan alas ihan rauhassa. Mä en oo höpissyt mitään kosmetiikkajuttuja vähään aikaan ja halusinkin tulla jakamaan ihan mun perus arkimeikin luottotuotteet. Ne kun kuitenkin on ne, jotka on todellakin todettu huipuiks ja jotka kestää päivästä toiseen yllättäen mut aina loistavuudellaan. Ne on myös niitä, jotka pelastaa monet aamut!

arkiluottomeikkituotteet1 
Viimeaikoina mä oon kummasti ihastunut käyttämään luomivärejä. Ennen mä ajattelin, että en mä osaa, mutta kas kummaa, jotenkin musta on kuoriutunut aika taitava luomivärien käyttäjä, vaikka itse sanonkin. Tai taitava ainakin niin kauan, kun vaan pysytään suht neutraaleissa sävyissä. Noh, kuitenkin the Balm:in Nude Dude ja Urban Decayn Naked 2 -paletti ovat olleet tosi ahkerassa käytössä viimeaikoina ja noilla kahdella saa loihdittua ihan täydellisen syksyyn sopivan meikin luomille. Vähän houkuttai vielä hankkia Anastasian modern renaissance -paletti vielä näiden lisäks tuomaan vähän ekstraväriä. Onko jollain kokemuksia kyseisestä paletista? Onko todellakin hintansa arvoinen?

arkiluottomeikkituotteet2

Iholle päätyy lähes aina joko Lumenen CC -voidetta tai blur -meikkivoidetta. Blur on lievästi CC:tä peittävämpää, joten aika fiiliksen mukaan valitten kumpaa aamulla nassuuni tungen. Kuitenkin molemmat on osottaneet kestävänsä hyvin jopa mun rasvottuvalla iholla ja se on hyvin se!

arkiluottomeikkituotteet7  
Reissuun mulla mukaan lähtee aina Avonin kivipuuteri, mutta normaalina arkena käytän Nyx:in mineraali-irtopuuteria. Estää just täydellisesti ihon ei-toivotun kiiltelyn! Ja sitten tuote, joka on näkynyt mun blogissa varmaan yli kahden käden sormien lukumäärän verran. Anastasian dipbrow pomade -kulmaväri on vaan jotain niin huikeeta. Mä en ees tiedä, miks upotin joskus rahaani niihin Rimmelin halppiskulmakyniin, kun toi anastasian noin 20 euroa maksanut kulmaväri on kestänyt mulla varmaan jo kaks vuotta, eikä pohjaa edes näy. Tuote on vieläpä tosi kestävää ihan kulmissakin ja sillä saa tosi kauniin lopputuloksen!
  arkiluottomeikkituotteet8 
Peitevoiteena toimii tällä hetkellä Lorealin True Match sekä The Balmin Time Balm. Time Balmia mä käytän pahemmille näpyille ja Lorealin tuotetta silmän alusille. Molemmat perushyviä, joihin todennäköisesti tartun kaupassa uudestaankin, mikä varmaan jo kertookin mun mielipiteen näistä.

arkiluottomeikkituotteet5 
Mun koko ajatusmaailma eyelinereista koki pienen vallankumouksen sen jälkeen, kun päädyin kokeilemaan Nyx:in Matte Liquid Lineria. Mä en tiennyt, että on oikeasti olemassa eyeliner, joka todellakin pysyy mun silmissä siistinä koko päivän. Mä yllätyin tosta tuotteesta jo kokeillessani sitä ihan vaan kädelle - ei lähtenyt hinkkaamalla irti, eikä vedelläkään ollut sen kummempaa vaikutusta.  Ihan huippu! Niin ja toinen huippu: Lumenen kulmakarvageeli! Mä en ihmettele sitä, miks toi on niin suosittu. Kyllä vaan kummasti pysyy oikukkaat kulmakarvat kurissa.

arkiluottomeikkituotteet4 
Maybellinen Lash Sensational on ripsiväri, jota on tullut käytettyä oikeastaan siitä lähtien, kun se ilmesty Suomen markkinoille. Pari harhahyppyä oon muihin tuotteisiin tehnyt, mutta silti mä palaan aina tähän. Tässä ripsivärissä on just sitä täydellistä erottelevuutta ja lisäpituutta, mitä mä ripsarilta haenkin.

arkiluottomeikkituotteet3

Mä omistan Nyx:ltä ihan kunnollisen varjostus- ja korostuspaletin, mutta silti mä päädyn aina kuitenkin käyttämään tätä the Balmin kaksikkoa. Bahama Mama on mun iholle just täydellisen sävynen - ei punerra eikä sisällä turhaa kimalletta eli on just passeli varjostukseen. Kaiken lisäks tuote on tosi pigmenttinen. Mary-Lou Manizer puolestaan - voiko kauniimpaa hehkua ollakaan!

arkiluottomeikkituotteet6 
Niin ja se ainut huulituote, jota mä oikeasti tykkään käyttää: Nyx:in Soft Matte lip Cream. En voi muuta kuin ihmetellä, miten jollakin tuotteella voi olla niin monta ihanaa sävyä ja miten hyvältä se voikaan tuntua huulilla! Usein huulituotteet on tositahmeita, mutta tää, noh, tää on vaan pehmeä!

Mä oon näitä tuotteita hehkuttanut aiemminkin varmaan miljoona kertaa, mutta jos joku on oikeasti hyvä, niin tottahan toki sitä pitää hehkuttaa - vähän useampaankin kertaan... Näillä todellakin saa loihdittua ihan täydellisen arkimeikin, eikä suurin osa näistä lompakostakaan oo lohkaissut liian isoa palaa.

Mitkä on teidän ne the luottomeikkituotteet? Löytyykö teiltä samoja kuin tästä postauksesta?

4 kommenttia:

 1. Ihanat tuotekuvat ja jotenkin hyvännäköinen postaus tekstin osalta myös - varsinkin kun voi samaistua tohon että itekin mietin laitanko meikkivoiteen vai CC-voiteen aamulla :D Mulla lancomen kulmakynä ehdoton ja sensain puuteri, en luopuisi näistä turhan kalliista tuotteista koskaan!

  ~Finnlandsnorsk~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ♥ :) Mun tekis mieli välillä kokeilla vähän enemmän noita kalliimpiakin juttuja, mutta jotenkin mietityttää, sillä viimeks kun ostin vähän kalliimpaa ripsiväriä, niin päädyin vaan toteemaan, että kyllä toi maybellinen oma on niin paljon parempaa ja halvempaa. :D

   Poista
 2. Ihania luottotuotteita sulla, moni näistä todettu myös omassa käytössä hyväksi! Modern renaissance on muuten ihan huippu paletti, Naked 2 ja se mulla käytössä kaikista eniten. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Oi vitsit, tekis kyllä niin mieli hankkia toi modern renaissance. Ne sävytkin on niin ihanat siinä! ♥ Mutta ehkä vielä jonain päivänä... :D

   Poista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright