Slider

Viime aikojen luetut #4

16.9.2017

Aika palata taas kirjapostausten pariin. Kesä meni Potterien parissa, koska noh, kesä ja Potterit vaan yksinkertasesti kuuluu yhteen. Nyt kuitenkin on tullut luettua todella paljon kaikkea muuta ja haluankin tulla kirjoittelemaan vähän mun mielipiteitä näistä viimeaikojen luetuista ja kenties antaa teillekin lukuvinkkejä samalla. Koska syksy, pimenevät illat ja kynttilän valo on todellakin yks parhaista comboista ikinä!

viimeaikojen luetut 3 
Emma Pulkkinen - Eurooppalaiset unet

Pulkkisen Eurooppalaiset unet oli tosi mielenkiintoista luettavaa. Mua kiehtoo aina kirjat, joissa monta eri tarinaa kietoutuu jollain tavalla yhteen ja tää oli just sellanen. Välillä moniulotteisessa tarinassa oli vaikea pysyä mukana, mutta silti tätä oli mukava lukea. Mä en halua juonta avata sen enempää kuin, että koko tarina alkaa Johanneksesta, joka halvaantuu ja saa kyvyn nähdä muuallekin kuin vain omaan ympäristöönsä. Tähän kirjaan kannattaa todellakin tarttua.

viimeaikojen luetut 1  
Bernard Beckett - Genesis

Genesis on dystopia, jossa Anax yrittää pääsykokeella päästä akatemiaan. Kirjassa pohditaan mikä on oikein ja väärin. Jos haluatte todella ennalta arvaamattoman lopun, niin suosittelen ehdottomasti tätä kirjaa. Viimeisen sivun luettuani mulle jäi vaan sellanen "mitä ihmettä" -fiilis. Ajoittain tarina oli hieman tylsä, mutta kirjan loppu sai mut todellakin tykästymään tähän. 

viimeaikojen luetut 2

Terhi Rannela - Taivaan tuuliin

Taivaan tuuliin kertoo koulukiusaamisesta, manipuloinnista, perhesuhteista ja terrorismista. Auran äiti on kuollut auto-onnettomuudessa ja hän on jäänyt kaksin isänsä kanssa. Tän kirjan juoni sai todellakin koukkuunsa, sillä jokainen varmasti löytää samaistuttavia piirteitä tästä - jokainen on luultavastikin tuntenut olonsa joskus vähän ulkopuoliseksi. Tätä voin suositella todellakin. 

viimeaikojen luetut 4 
Lauren Kate - Langennut

Jos tykkää perinteisistä nuorten romanttisista fantasioista, niin kannattaa tarttua Langenneeseen. Luce joutuu tiukasti vartioituun sisäoppilaitokseen ja tapaa vain oppilaita, jotka vaikuttavat kaikki oudoilta. Tyttö tapaa myös salaperäisen Danielin, joka vetää Lucea kummasti puoleensa. Mulla ehkä alkaa tulla hieman korvista pihalle jo kaikki yliluonnolliset opukset. Niitä on vaan tullut luettua liikaa. Juoni oli ehkä vähän ennalta-arvattava ja nähty, mutta silti tän tarina piti hyvin otteessaan ja tän jaksoi lukea loppuun. Tätä voin siis suositella, jos tykkää yhtään lukea yliluonnollisia romansseja. 

Mitä te ootte lukeneet viimeaikoina? Ja mulle saa ehdottomasti heitellä kirjavinkkejä. Uutta luettavaa ei vaan voi olla liikaa.

2 kommenttia:

  1. Hei kannattaa lukea jennifer nivenin yksi täydellinen päivä. Itketti, mutta suosittelen kovasti kirjaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos vinkistä! :) Pitääpä metsästää toi kirjastosta! :)

      Poista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright