Slider

Kuulumisia ja syksyn suunnitelmia

14.9.2017

Joskus sitä vaan käy niin, että ostaa törkeen hyvän pleikkaripelin ja upottaa kaiken ylimääräsen vapaa-ajan siihen. Sitten vielä viettää ison lohkon ajastaan töissä, aloittaa (toivottavasti) viimeisen lukukauden koulussa ja tajuaa, että hyvä kun on koko bloggeria avannut pariin viikkoon tai oikeastaan tajuaa, että koko tietokone on ollut auki vaan koulutehtäviä varten. 

Tää syksy ei tuu olemaan mitenkään helppo. Mulla on reilusti töissä tunteja, pitäis pari viimeistä kurssia hoitaa pois alta ja kirjoittaa vieläpä opinnäytetyö. Ja ai niin, vissiin pitää jossain välissä elää muutakin elämää. Ei tuu olemaan mikään piece of cake, mutta voin melkein taata, että jos ja kun mä vielä valmistun vuoden loppuun mennessä, tulee fiilis olemaan aika huikee, puhumattakaan siitä, että pääsen kaiken huipuks nauttimaan ah niin ihanasta joulusta ilman mitään stressiä. Todellakin aion painaa siis tän syksyn täysillä, saada kaikki hommat kuosiin ja olla joulukuussa valmis restonomi. Todennäkösesti siinä vaiheessa hyvin väsynyt sellanen, mutta silti valmis ja onnellinen! 

kuulumisia 3

Blogi on mulle aina ollut sellanen oma paikka hengähtää arjen keskellä. Toki joskus sekin tuottaa vähän paineita, mutta noh, pääosin koko blogihomma on ihan huippua. On ihan mieletöntä miten siellä ruudun toisella puolella on tyyppejä, jotka jaksaa aina vaan ilahduttaa mua kommenteillaan! Mä toivon, että tää syksyn työmäärä ei oo pois blogista, mutta  totuushan on se, että mä laitan koulun ensisijalle tän syksyn ajaks. Kuitenkin uskon, että silti aina aikaa löytyessä, mä haluan panostaa tähänkin hommaan täysillä. Mutta tiedättepähän syyn, jos välillä on vähän hiljasempaa.

kuulumisia 2 kuulumisia 6

Ne sellaset oikeet höntsyvapaapäivät tulee todellakin olemaan kiven alla. Jo nyt vähän kauhistuttaa katsoa kalenteria. Ja jos ja kun, siellä kalenterissa lukee se vapaa, se tarkoittaa, että on aikaa paneutua oppariin tai muihin kouluhommiin... Mutta ainakin motivaatiota lisää se, että lukukausi on todellakin viimenen, jos mä vaan jaksan painaa täysillä!

kuulumisia 5

Ja niin, se pleikkapeli, joka on mun ajatukset pitänyt jossain ihan muualla kuin tässä blogissa: Walking Dead! Tällä hetkellä mä odotan pian DVD:lle julkastavaa sarjan seitsemättä kautta niin paljon! Odotusta on vähän helpottanut nää sarjan pelit. Mä rakastan tälläsiä tarinapelejä, joissa valinnat vaikuttaa juonen etenemiseen ja vieläpä kun tällänen peli on omasta ihan ykköslempparisarjasta, niin huh, aika huikeeta! Näitä kantsii ehdottomasti kokeilla: näissä on niin koukuttava ja jännä juoni!

kuulumisia 4

Mä en oikein tiedä mitä tästä syksystä pitäis ajatella. Oon tosi innoissani syksystä itsestään. Se nyt kuitenkin sattuu olemaan ihan mielettömän ihanaa aikaa. Kuitenkin työmäärä on melkoinen, mutta eiköhän siellä lopussa kiitos seiso, joten uskon, että kaikki tulee olemaan sen arvostakin. Kyllä tästä selvitään!

Ihanaa syksyistä torstaita jokaiselle! Millasia fiiliksiä teillä on ollut tästä syksystä?

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä ja energiaa syksyyn!! :)

    Ps. Haluaisin esitellä sun blogin 'inspiroivimmat blogit'-postauksessani, saisko sun blogin kuvia käyttää siinä esittelyssä? :)

    VastaaPoista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright