Slider

IN / OUT part. 13

3.9.2017

Ihan vaan sunnuntain kunniaks päätin tulla heittämään ilmoille pienen listauksen mun tän hetken IN ja OUT -jutuista. Pidemmittä höpinöittä, mennääs suoraan asiaan!

INteksti INN 1 karvatakki

Karvavuoritakit

Se tais olla Netflixin Stranger Things, joka käynnisti mun ihastuksen näitä kohtaan. Voin vaan kuvitella, miten lämpimiä noi on päällä. Lämpö on ainakin mulla vaatteissa ihan ykkösjuttu ilmojen viiletessä ja onhan noi aika söpöjä!

INN 2 boyfriend farkut  
Boyfriend -farkut

Sinisenä vieläpä! Mähän en oo sinisiä farkkuja käyttänyt ties kuinka pitkään aikaan. Ei oo vaan ollut mun juttu, eikä täydellisiä sellasia oo tullut edes vastaan. Vuosi sitten mä en olis ees laittanut päälleni löysiä farkkuja, mutta nyt mä oon jopa raahannut sovituskoppeihin niitä viimeaikoina testattavaks. Ihan täydellisen rennot ja niin kivaa vaihtelua niihin tavallisisiin sinisiin ihoa myötäileviin farkkuihin.

INN 3 vyö

Vyöt

Jos päällä on asu, joka kaipaa sitä jotain, niin vyö on se, joka tuo sitä jotakin! Niin ja pysyypähän ainakin housut jalassa takuuvarmasti. Siitä toki vielä plussaa. Haha!

INN 4 sadetakit  
Sadetakit

Takki, joka pitää kuivana säällä kuin säällä. Mukavuudenhaluisena ihmisenä sellanenhan on pakko listata in -juttujen sekaan. Ihan ehdoton etenkin syksyllä! Eipähän paljon syksyn sateet haittaa (siis niin jos mun vaatekaappiin vaan eka sattuis sellanen eksymään...)

outTEKSRTI OUTT 2 pilkut

Pilkut

Pilkut vaatteissa... Ei vaan  oo mun juttuni. Mä en edes osaa selittää, että miks mä en tykkää niistä. Jotenkin vaan pilkullisia vaatteita nähdessä tulee sellanen miks kiva vaate on pitänyt pilata pilkuilla - fiilis.

OUTT 3 kietasupaidat

Kietaisupaidat

Mä rakastan kaikkea simppeliä ja nää tälläset paidan on jotenkin tosi sekavia. Vielä kun niistä yleensä löytyy tollanen ruutukuosi, joka ei myöskään oo yhtään mun juttuni, niin ei, ei vaan iske.

OUTT 1 muovijutut

Muovi vaatteissa

Yhdellä youtubettajalla oli päällään farkut, joiden polvissa oli reiät ja niiden reikien kohdalla muovipaikat... Siis öö, miksi?! Ensinnäkin, mä voin vaan kuvitella miten hiostavia noi muoviasiat on päällä ja toiseks, ei ne ees näytä hyvälle. 

OUTT 4 nyörit

Nyörit

Nyörien aika meni jo joskus kaks vuotta sitten. Miks ihmeessä niitä kuitenkin näkyy yhdessä jos toisessakin kaupassa ja vaatteiden valmistajat vaan tunkee uusia malleja koko ajan myyntiin. Ei iske enää, ei sitten yhtään.

Mitäs mieltä te ootte näistä jutuista? 

kuvat täältä

12 kommenttia:

 1. Tällaiset postaukset ovat aivan parhaita! Mun tekemiä IN & OUT -postauksia voit käydä ihailemassa täällä, jos kiinnostaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pitääpä tsekkailla ehdottomasti noi sunkin postaukset! :)

   Poista
 2. Haha, mä oon niin samaa mieltä sadetakeista! <3

  viikarivartti.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Harvoin tulee vastaan sellaista että olisin samaa mieltä kaikesta, mutta nyt tuli!! Ihan super kiva postaus :)!

  Heidikauremaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah! Voi vitsit. Vissiin maut kohtaa aika hyvin siis! :D Kiitos :)

   Poista
 4. Haha muovia ja kietaisupaidat on karmeita munkin mielestä. Etenki kietaisupaidat ei vaan näytää yhtään hyvältä. Mutta noi karvavuoritakit on täydellisiä, oon haaveillut semmosesta niin kauan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karvavuoritakki olis kyllä niin ihana säiden viiletessä! ♥

   Poista
 5. Hei tää oli hauska! Mulla on sadetakki joten ihan samaa mieltä sadetakeista! :)

  VastaaPoista
 6. Sadetakit on ihan parhaita, kävin just itekin hankkimassa sellasen söpön pinkin sadetakin :D Noille karvavuoritakeille en oo oikein vielä lämmennyt, mutta muista oon samaa mieltä sun kanssa! Kiva postaus, tällaisia on aina kiva lukea :)

  https://enniaurore.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii, pinkki sadetakki olis kyl niin kiva piristys syksyyn. :) Kiitos! :)

   Poista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright