Slider

Cozy (sick) weekend

24.9.2017

Torstaiaamuna totesin, että mun ääni alkaa tehdä lähtöään pahemman kerran. Noh, siitä huolimatta lähdin reippaana töihin ja selvisin kuin selvisinkin melko heikolla äänellä päivästä. Ilmeisesti työpäivä kipeänä ei tehnyt hyvää ja perjantaina mun ääni oli kokonaan kadonnut. Oli aika tuskaa käydä terkkarilla ja yrittää keskustella, sillä noh, kun pihaustakaan ei vaan lähtenyt. Sain kuitenkin kolmen päivän saikkulapun käteen. Lauantainahan vielä joku siili päätti muuttaa mun kurkkuun asumaan ja sain jonkun kuoleman yskän. 

cozy blogi

Noin tuhat teekupillista myöhemmin olotila ei enää ookaan niin paha. Ainut vaan, että mulle on jotenkin todella vaikeeta vaan olla tekämättä mitään ja sairastaa. Mä olisin varmaan perjantainakin painunut ilman ääntä töihin, ellei terkkari olis tomerasti todennut, että mun pitää ehdottomasti olla vaan hiljaa puhumatta kotona ja sairastaa rauhassa... Jotenkin päänuppi vaan aina sanoo, että pakko jaksaa vaikka ei jaksaiskaan. Luojan kiitos kuuntelin terkkaria ja jäin kotio kiltisti sairastamaan. Niin ja olipahan ihan mielenkiintosta soittaa pomolle, että en pääse töihin, kun ääni oli lähes täysin poissa. Hah!

sairaana blogi

Ehkä tää sairastaminen kuitenkin tuli ihan tarpeeseen. Mulla ei oo viimeseen kuukauteen ollut vapaata viikonloppua (okei, en tosin valita, sillä työnteko on mulle tärkee juttu), eikä edes sellasta vapaapäivää, ettei olis tarvinnut stressata mistään. Jotenkin on ollut tosi vapauttavaa tehdä vaan kaikkia höntsyjuttuja mitä muuten ei olis tullut tehtyä. Mä oon lukenut, lakannut mun kynnet, katsonut Fear the Walking Dead:ia, pelannut pleikkarilla, nettishoppaillut, hengaillut ihan vaan yövaatteissa sotkuisella tukalla ja tylsistynyt. Ja oikeasti, mä oon jopa kaivannut sitä, että olis tylsää. Ihana välillä vaan olla, jos vaan unohdetaan kaikki äänen puuttuminen, räkiminen, yskiminen ja kurkkukivut...
 tumma kynsilakka blogitee blogi

Marjateetä tuplamäärällä hunajaa on uponnut kurkusta alas parin päivän aikana varmaan enemmän kuin vielä koko syksynä yhteensä. Mulle saa muuten ehdotella jotain hyviä teemakuja testattavaks. Ja mitä makeampi, sen parempi. Eikä muuten oo enää niintyölästä lämmitellä teevettäkään, sillä hankittiin meille vedenkeitin. Kolme vuotta oli sitä mieltä, että ihan hyvä, kun sen veden lämmittää mikrossa - veishän se keitin nyt tilaakin, mutta joo, kyllä vaan helpotti vedenkeitin elämää ja teenjuonnista tuli heti tuplasti mukavempaa.

sairaana blogi 3 cozy blogi 1

Eiköhän lopeteta nää sairaskertomukset tähän. Mä taidan painua lämmittämään sitä miljoonatta teevesikupillista ittelleni, laittaa sälekaihtimet kiinni, jotta unohtuis miten pirun hieno sää pihalla olis, ja laittaa pleikkarin pyörimään.

Ootteko te säästyneet syysflunssalta vai onko täällä kohtalontovereita?

4 kommenttia:

 1. Voi ei, paranemisia sinne! Ja pysähtyminen on vaan vaikeaa, itsekin oon huono sairastamaan. Mutta apua, toi muki!!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onneks tää tauti rupee oleen jo siinä vaiheessa, että jäljellä on vaan tää järjetön kiusaava yskä. Ja joo, toi muki on kyllä yks mulle tärkeimmistä ja ihanemmista esineistä, mitä omistan! ♥ Aikoinaan sen ostin Tukholmasta ja sen lisäks, että oon ihan mieletön Potter-fani, niin tohon mukiin liittyy myös muistoja siitä reissusta. ♥ :)

   Poista
 2. Mä oon hurahtanut sellaiseen liptonin vaniljan ja toffeen makuiseen teehen ♡ hunajan kanssa ihan superhyvää! :-)

  https://withessi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heii kiitos vinkistä! Kuulostaa ihan mielettömän hyvälle. Pitääpä tsekkailla, jos kaupasta löytyis. :)

   Poista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright