Slider

7 x Syksyisempi koti

21.9.2017

Vuodenajan vaihtuminen ja sisustaminen kuuluvat yhteen kuin nenä päähän. Ehdottomasti. Muutamat muutokset sisustuksessa auttaa todellakin virittymään uuteen vuodenaikaan ja nauttimaan siitä entistä enemmän. Syksy on kyl ehdottomasti kulta-aikaa sisustamisen näkökulmasta ja päätinkin tulla listaamaan muutamia juttuja, jotka ehdottomasti kuuluu mun mielestä syksyisempään kotiin.

kodin syksysisustus blogi 1 
Pehmeys

Paljon pehmeitä tekstiilejä: tyynyjä, pörröisiä mattoja ja torkkupeittoja. Niistä vasta syntyykin se syksyinen fiilis. Me hankittiin hiljattain meille olohuoneeseen uus matto ja se vasta muuttikin koko olohuoneen, tai no, pikemminkin oloalueen, sillä eihän se mikään yksittäinen huone oo, ulkonäköä niin paljon raikkaampaan suuntaan. 

syksy sisustus blogi 2

Koristevalot

Joo, mä oon ainakin toistaseks onnistunut pysymään erossa niistä kaikista jouluisimmista valoista, mutta näitä ei-niin-jouluisia koristevaloja on tosi paljon ja ne luo pimeneviin iltoihin tosi ihanan fiiliksen. 

kodin syksysisustus blogi 5

Maanläheiset sävyt

Värikkyys on mun mielestä kesän ja kevään juttu. Maanläheiset neutraalit sävyt luo jotenkin rauhallisen ja syksyisen tunnelman. Vielä kun yhdistelee erilaisia materiaaleja, kuten tekoturkista, pellavaa ja puuvillaa toisiinsa, niin ah, näyttää niin ihanalta.

kodin syksysisustus blogi 4  
Syksyiset kasvit

Kanervat, callunat, hopealanka, sypressi... Onhan niitä. Mä päätin laittaa muutaman Callunan metallisankoon hengailemaan ja lopputuloksena oli tosi nätti syksyinen asetelma. Useimmat näistä kasveista on vieläpä todella edullisia ja helppohoitoisia, joten niitä kannattaa todellakin tuoda sisustukseen syystunnelman luomiseks.

kodin syksysisustus blogi 3

Kynttilät

Tätä tuskin tarvitsee edes perustella. Se valon tuoma tunnelma, vasta sammutetun kynttilän käryn ihana nenäänleijaileva tuoksu ja erilaiset tuoksukynttilät - voiko mitään hämäriä iltoja piristävämpää ollakaan.

kodin syksysisustus blogi 10 
Taljat

Niitä ei voi vaan olla liikaa. Ne tekee mistä tahansa heti tuplasti paljon kotoisamman näköistä, lämmittää ja ne vieläpä tuntuvat niin ihanalle sormien alla. Mä hiljattain törmäsin minimanissa ihanaan harmaaseen tekotaljaan, joka osottautu niin ihanaks, että mun oli pakko vielä hakea toinen samanlainen. Tää kuvassa oleva Jyskin aito lampaantalja puolestaan on juurtunut tohon mun meikki-/työskentelypisteelle, enkä osais enää edes olla ilman sitä. Niin ihania!

kodin syksysisustus blogi 6

Syksyyn virittävät pienet sisustusesineet

Juurikin ne tuoksukynttilät on yks näistä - niitä vieläpä saa tosi kauniissa purkeissa. Myös minimanista löytynyt herätyskello on ehdottomasti osa mun syksyistämisprojektia, sillä aikaset aamut ja syksy vaan kuuluvat yhteen ja nätti herätyskello tekee niistä entistä mukavempia.

Ootteko te myös ihmisiä, jotka sisustaa vuodenajan mukaan vai pyöriikö teillä samat jutut ympäri vuoden koristeina?

16 kommenttia:

 1. Sanon niin kyllä jokaiseen kohtaan! Ite oon aina pitänyt siitä kun sisustus muuttuu vuodenaikojen mukana ja nyt kun on kunnolla päässyt asettumaan kodiksi omaan asuntoon niin pääsee itse toteuttamaan omaa näkemystään sisustuksessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oman kodin sisustaminen on vaan niin parasta ja tää vuodenaikojen vaihtelu vaan nostaa sisustusinnostuksen sataan! :)

   Poista
 2. Apua ihanan näköistä teillä! ♥ Mä tykkään kans ottaa vuodenajat mukaan sisustukseen, mutta tän hetkisessä kämpässä mulla on puolet kamoista vieläkin laatikoissa kun pitäis hankkia pari huonekalua joiden uumeniin ne kamat laittaa :D

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mutta heii, silti voi aina niiden kamojen rinnalle laittaa jotain syksyistä vaikka ei heti pystyiskään niitä paria huonekalua hankkimaan. Ei anneta epäkohtien häiritä sisustamista. :D

   Poista
 3. Ihanat tossut!

  https://www.stoori.fi/rakkaudella-henna/

  VastaaPoista
 4. Noi karvaset ja pehmoset jutut on kyllä ihania! ❤️️

  VastaaPoista
 5. Onpa ihanan näköistä! ♥ Täälläkin on kaivettu jo kaiken maailman koristevalot ja kynttilät esiin, niiden tunnelma iltaisin on vaan parasta :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Mikään ei kyllä luo yhtä ihanaa tunnelmaa iltoihin kuin kaikenmaailman valot ja kynttilät! ♥

   Poista
 6. Ihana postaus! Kaikki nämä tekevät kodin ihanan syksyiseksi. Itse haluaisin kotiini noita koristevaloja tuomaan tunnelmaa pimeneviin iltoihin. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ei muuta kuin koristevalokaupoille. Niitä tuntuu olevan nyt jo kauppojen hyllyt pullollaan ja vieläpä toinen toistaan kivempina versioina. :)

   Poista
 7. Minulta löytyy nuo samat koristevalot, ihanan tunnelmalliset :-)
  Ja nuo värisävyt kolmannessa kuvassasi, tykkään!! Tuollaisen taljan kun jostain löytäisi :-( Täälläpäin eteläsuomessa, ainakaan tietääkseni ei ole minimania, jos tuo oli siis sieltä ostettu :-D Oletko nähnyt vastaavia muualla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että tykkäät! :) Joo, talja on minimanista. Voi hitsit. Minimani on kyllä sisustustuotteiden osalta ihana paikka. Harmi kun sitä ei oo useammassa kaupungissa. Mutta pikaisella googlettelulla ainakin selvitin, että Jyskissä olis jotain harmaita taljoja. Ilmeisesti aitoja, joten myös vähän hintavampia, eikä ollut ihan saman sävyinen, mutta kantsii ehdottomasti käydä kiertämässä sisustusliikkeitä jos sattuis nappaamaan. :)

   Poista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright