Slider

9 Tavoitetta syksylle

27.8.2017

Lämpöpatterit on väännetty kesän jälkeen ensimmäistä kertaa päälle, (koska tälle vilukissalle ei riitä se +21 asteen sisälämpötila), luonto alkaa selvästi luopumaan vehreydestään tuomalla esiin mitä ihanempia syksyn sävyjä, tossut on kaivettu kaapin uumenista esiin ja kynttilät ovat käyneet kuumana joka ilta. Selviä syksyn merkkejä siis! Mä päätinkin tulla kokoamaan pienen tavoitelistan syksylle. Tässä vuodenajassa on vaan sellanen uuden alun tuntu ja niin paljon mahdollisuuksia!

syksy asu blogi 8 syksy asu blogi 1 takki: Only | toppi: JC | housut: Bik Bok | kengät: Vans | laukku: New Look | kello: Daniel Wellington*

1. Kirjoita opparia ja valmistu. Tai ylipäänsä aloita se opparin kirjoittaminen... Mut onneks, kun kerran pääsee vauhtiin, niin multa sujuu asiat aika hyvään tahtiin. Pari muuta kurssiakin on vielä tiedossa ja niistä pitäis suoriutua. Enköhän mä jouluun mennessä oo valmis restonomi.

2. Treenaa käsiä enemmän. Siis mikä ihme siinä on, että jalkojen ja keskivartalon lihasten treenaamisessa ei oo mitään ongelmaa. Niistä mä suorastaan nautin, mutta käsitreenit, ei vaan oo mun juttu. Mutta tänäsyksynä mä ehdottomasti aion kiinnittää niihin huomiota ja oppia nauttimaan myös niistä käsipäivistä ja tehdä niitä huomattavasti aiempaa enemmän. Se kerran kahteen viikkoon ei vaan riitä.

3. Sisusta olohuone valmiiksi. Siis miten kauan mä oonkaan ollut ostamassa niitä uusia kattolamppuja, sitä mun unelmamattoa (jonka muuten vielä saisin Ellokselta puoleen hintaan) ja täydellistä marmorista sohvapöytää. 

syksy asu blogi 2 syksy asu blogi 3  
4. Pysy aikaisessa vuorokausirytmissä. Pimenevät aamut saattaa olla pieni haaste, mutta mä rakastan tätä puoliseitsemältäylösrytmiä niin paljon, kun saa jo aamusta monta asiaa hoidettua, että tässä mä myös toivon pystyväni pysymään. P.S. Mä en kuulemma mun äitin mukaan oo normaali nuori, kun vuorokausirytmi on ihan niin kuin jollain 70-vuotiaalla... 

5. Löydä täydellinen harmaa trenssi. Kyllä, ehdottoman tärkeä tavoite. Haha!

6. Etsi tasapaino blogin, koulun ja työn välille. Tää on oikeasti ollut mulle tosi haastavaa. Kun opiskelee, haluaa panostaa blogiinsa ja tekee vieläpä suht paljon töitä siinä ohella, ei oo mitenkään helppoa olla täysillä mukana jokaisessa ja sitten vielä kun pitäis löytää vapaa-aikaa ja elää omaa elämää!

syksy asu blogi 6 syksy asu blogi 7 
7. Lenkkeile säännöllisesti. Raikas syysilma, jalat jotka kuljettaa askel askeleelta eteenpäin, omat ajatukset, hyvä musiikki - ne vasta tekeekin onnelliseksi. Todettu viimeksi tänä aamuna!

8. Yritä lukea ainakin kolme kirjaa kuukaudessa. Montakohan kertaa tätä on jankutettu, mutta kuitenkin, lukeminen illalla sängyssä rauhoittaa mielen niin paljon paremmin kuin kännykän selaaminen, puhumattakaan siitä miten paljon kyseinen harrastus avartaa mieltä ja opettaa uutta. 

9. Nauti syksystä. Pysähdy ihmettelemään syksyn kauneutta ja elä täysillä! 

syksy asu blogi 4
Ihanaa sunnuntaita jokaiselle! ♥

P.S. Mites tää mun ensimmäinen kunnon syksyasu? Viininpunanen on todellakin niin ihana väri! 

8 kommenttia:

 1. Just tän takia tykkään lukea sun blogia; sen lisäks et kirjoitat kivasti, ni tänkin listan kohdista lähes kaikki löytyy myös mun bucket listiltä :D Paitsi käsitreenien kohdalla mulla menee just päin vastoin. Jalkatreenit on jotenki paljon epämieluisampia! Mut anyways olis kiva liikkua nyt syksyllä taas enempi, kun kiireisen kesän aikana kaikki tollanen vähän jäi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsit!! Hassua miten samanlaisia tyyppejä sitä voikaan löytyä. :D Mä taas nautin jalkatreeneistä niin paljon!! :D Ja heii, tsemppiä sulle sykskyn treenailuihin. Syksy on ehdottomasti paras aika jatkaa siitä mihkä keväällä jäi. :) Ite vedin koko kesän ihan vaan fiilisten mukaan, mut nyt syksyllä aattelin olla vähän suunnitelmallisempi. :)

   Poista
 2. Joo, käsitreenit ei oo kyllä yhtään mun lemppareita. Ja ojentajat varsinkaan - hyi! :D Ihana takki!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki käsiliikkeet on hyi... Mutta se fiilis, kun toteaakin, että ei perhana, mähän jaksoin - se vasta onkin huippua ja tekee koko hommasta tekemisen arvosta. :) Kiitos! :)

   Poista
 3. Ah, noi viininpunaiset Vansit! Kuinka ihanat! Nyt tuli kauhea himo noihin kenkiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä ihanat. Ja heii, semmonen vinkki, että na-kd.com:sta saa noi kengät aika hyvällä alennuksella. Kantsii tsekata. Sieltä tilailin itekin. :)

   Poista
 4. Huippukiva postaus! Mä ite nautin käsien ja jalkojen treenaamisesta, mutta keskikroppa tuottaa tuskaa :D Ja allekirjotan myös aikaisten aamujen kannatuksen, tänäänkin soi seiskalta kello vapaapäivään. Kouluaamujen 5.45 ei ole ihan yhtä mieluisa, mutta ainakin saa päivän hyvin käyntiin heti aamusta!

  https://llintzz.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! ♥ :) Haha! Toi keskikroppa on taas se mun kaikista lempparein treenauskohde! :D Aikaset aamut on kyllä niin parhautta. Ite nousen tällä hetkellä oli normi työpäivä tai sitten vapaapäivä, niin lähes poikkeuksetta aina puoli seitsemän jälkeen. Eikä toi 5:45:kään kuulosta niin pahalle, kun vaan muistaa mennä ajoissa nukkumaan! :D

   Poista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright