Slider

20 x From My Phone Lately

5.8.2017

Hei mitä teille kuuluu? Mä aattelin tulla vähän jakamaan viimeaikojen kuulumisia teille puhelinkuvien kautta. Näitä kun tuppaa aina kertymään... Puhelimeen todellakin kertyy niin paljon hetkiä, joita ei tuu missään muualla edes jaettua, joten näitä on kyl huippua koota ajoittain tänne!

Untitled 
1. Sudion kuulokkeet ovat olleet tosi kovassa käytössä. Ah, miten mä rakastankaan niiden kaunista muotoilua. Langattomat kuulokkeet on kyl paras keksintö ikinä, etenkin silloin, kun on kaks ihmistä, jotka kahdelta eri ruudulta tuijottaa omaa sarjaansa netflixistä. 
2. Toi vaaleanpunainen seinä. En kestä! ♥ 
3. Keskisen uudistunut meikkiosasto oli kyllä kieltämättä aika huikee. Etenkin Nyx:iä oli vaikka millä mitalla. Mut todellisuushan loppujen lopuks oli, että koko putiikista poistuin lähes tyhjin käsin... 
4. Testaamassa Seinäjoella yhtä Kiinalaista buffettia, joka oli ihan huippuhyvää! Tonne vois mennä vaikka heti uudelleen.

Untitled 
1. Tulossa kesän ensimmäisistä ja ainoista rippijuhlissa. 
2. Tää mekon kuosi. Niin ihana! Ja noi kynnet, voisin vaikka heti lakata uudelleen tolla sävylle, ellei
olis tiedossa työpäiviä...
3. Pehmistä valkosuklaalla ja pätkiksellä. Nom!
4. Täs yks aamu törmäsin pariin kaveriin... No ei kai! Kaverin kanssa käytiin Ähtärissä kiertelemässä ja oi vitsit mitä sulosuuksia siellä olikaan. 

Untitled

1. Mä en oo varmaan kolmeen viikkoon käynyt Ikaalisissa ja meiän kolmea karvaturria on kyllä aina ikävä. Rakastan! ♥ 
2. Niin mihin mä oonkaan kuluttanut kaiken arvokkaan aikani... 
3. Kesän huvitukset aika hyvin tiivistettynä tässä kuvassa. Rmj, Powerpark, Särkkis, Ähtäri, Solarit...
4. Tarttis varmaan ottaa pölyjen pyyhintä peileistä jokapäiväiseks traditioks ainakin tästä kuvasta päätellen.... Kuitenkin, ihana asu, kaikesta pölystä huolimatta!

Untitled  
1. Asu, joka on tänäkesänä ollut jokaisen vaatekriisin ratkaisija!
2. Mua snäpissä seuraavat (@sonjatuuliak) tietääkin, että viimeviikonloppu vierähti Solareilla. Ihan huippu viikonloppu siis takanapäin. Ehdottomia lemppareita olikin MG, jonka oonkin halunnut jo nähdä pidemmän aikaa, sekä Antti Tuisku, koska hei, liikaa Ana Tudea ei vaan voi olla!!
3. Jokilaivan kana-ceasarsalaattia. Kanasalaatti kelpaa aina!
4. Ja ah, riisipaperirullia ja tahinidippiä! Nää on ehdottomasti yks mun pelastusruoista. Niin helppoa, nopeeta ja hyvää!

Untitled 
1. Oi vitsit, miten ilonen mä oonkaan, kun kuukausi vaihtu elokuuhun ja mä sain vihdoinkin ottaa tän ihanuuden käyttöön. Niin täydellinen kalenteri, ettei mitään rajaa! 
2. Selfie!
3. Nyhtökauraburgeri, bataattiranuja, kasviksia ja hummusta dippinä. Tätä voisin ottaa nytkin annoksen jos toisenkin. Ja hei, jos ette oo vielä testailleet vielä, niin kannattaa ehdottomasti kokeilla hamppareihin Fazerin kaura-bataatti-linssi -juuressämpylöitä. Parhaita leipiä ikinä!
4. Suomen kesä - välillä sataa, välillä paistaa ja välillä näkyy sateenkaaria. Kaunista.

Oikein ihanaa viikonloppua jokaiselle! ♥

2 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ♥ Siitä on pitkä aika, kun oon viimeksi käynyt Ähtärissä. Olisi niin kiva päästä käymään siellä pitkästä aikaa :D

  http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Se on kyllä ihana paikka kierrellä. :)

   Poista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright