Slider

The Most Perfect Summer Outfit

2.7.2017

Sotkunen tukka, tavallista kevyempi meikki, tuulen mukana tanssivat helmat, kesäillan lämpö vasten ihoa ja yksinkertaisista asioista nauttiminen. Se on sitä kesää. Asu, joka mun päälle on päätynyt viimeviikkojen aikana kerran jos toisenkin, tuo todellakin myös sitä kesän fiilistä. Toppi ja liehuvat helmat, ah, parasta!

Pleated skirt outfit 1

Vaikka midi-pituiset hameet jotenkin vierastutti mua aluks todella paljon, on tästä jo talvella alennusmyynneistä hankitusta hameesta muodotunut mun todellinen suosikki. Siis kattokaa nyt, niin täydellinen hempeen pinkki sävyltään ja yksinkertaisesti ihan perus mustaan crop-toppiin yhdistettynä just eikä melkein täydellinen asukokonaisuus. Vielä kun vetäisee vaaleenpunaset arskat päähän niin voilá!

pleated skirt outfit 2 pleated skirt outfit 3 toppi & hame: h&m | kengät: nelly | aurinkolasit: gina tricot

Jotenkin kummasti musta on kuoriutunut tänäkesänä oikee hameihminen. Kun normaalisti on tullut vedeltyä shortseissa, niin kyllä hameet ja mekot on vaan ehdottomasti ainakin tän kesän juttu. Ja onhan ne nyt reilusti mukavempiakin kuin esimerkiks farkkushortsit. Jos oikein ihmeitä tapahtuu, niin saatanpa jatkaa tätä hameilua vielä syksylläkin. Talvella mun kerrastopöksyt ei kuitenkaan ihan taida toimia hameiden kera...

pleated skirt outfit 4 pleated skirt outfit 5
Ja hei, mä haluan vielä sanoa, että muistakaa nauttia kesästä just sellaisena kuin se on. Suomen kesä on kuitenkin lyhyt, joten satoi tai paistoi, nautitaan siitä. Sateellakin vesi on lämmintä ja lämpimien päivien jälkeiset myrskyt on jännittäviä omalla tavallaan. Ja onhan se kesän "kylmä" sääkin oikeasti lämmintä verrattuna 20 pakkasasteeseen. Eikä se sää saa vaikuttaa siihen, miten paljon jostain asiasta nauttii, vaikka toki onhan se auringonpaiste aina mukavampaa, mutta silti. Ah, kesä, on se ihanaa aikaa kolmen muun vuodenajan lisäks.

pleated skirt outfit 7  
Ootteko te enemmän hame- vai shortsi-ihmisiä? Ja oikein ihanaa alkanutta heinäkuuta jokaiselle! ♥ Nautitaan siitä! 

2 kommenttia:

 1. Oi ihana asu!<3 Itse olen viime aikoina tykästynyt enemmän ja enemmän hameisiin. Koska töissä ei oikein shortseissa voi olla joten hameet sopivat paremmin kun on lämmin.

  Ihanaa kesää sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Oi vitsit kun itelläkin ois semmonen työpaikka, jossa sais vetää päälleen kaikkia ihanuuksia. Mutta eipähän ainakaan työpäivinä tarvi paljo miettiä sitten mitä pukee, kun on joku "virallinen" työasu. :D Mut hameet on kyllä niin täydellisiä etenkin näin kesällä! :)

   Poista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright