Slider

Helppoa kirppistelyä puhelimella

25.7.2017

Mä oon usein selaillut facebook-kirppiksiä, mutta se kynnys lähteä siihen hommaan on ollut jotenkin tosi korkea. Jokainen yv, av ja kysyn-ensin-kissan-kaiman-kummin-serkulta sun muut ovat tuntuneet tosi hankalilta, joten mä oon pysytellyt kaukana siitä hommasta ja pitäytynyt ihan vaan oikeilla kirpputoreilla. Nyt kuitenkin on olemassa sovellus puhelimille, joka todellakin on madaltanut mun kynnystä myydä ja ostaa käytettyjä vaatteita sekä asusteita netitse. Nimittäin Zadaa-appi! (App-storesta & Google Play -kaupasta)

zadaa blogi 1

Ensinnäkin, kirppiksillä suurin ongelma on usein koot. Kun löytyy jotain kivaa, niin eihän se vahingossakaan ole omaa kokoa. Noh, Zadaa kuitenkin suodattaa käyttäjälleen näkyviin ne sopivat tuotteet. Kätevää! Sovelluksessa voi myös tykätä vaatteista, joita haluaa jäädä kyttäämään ja miettimään vielä ostamista ja oman tyylisiä tyyppejä voi seurata.

zadaa blogi 2

Zadaalla on käytössä ihan oma pakettisysteeminsä. Kun joku ostaa tuotteen, antaa sovellus numerosarjan. Myyty tuote pakataan, kiikutetaan matkahuollon pisteelle ja esitetään tuo numerokoodi, jonka perusteella se lähetetään ostajalle. Ei tartte siis miettiä mitään osotteita, vaan toi koodi riittää. Tosi helppoa siis! Koko prosessin helppous oikeestaan sai mut kummastumaan. Siinäkö se oli? Eikä Zadaa-käsite aiheuttanut kummastusta ainakaan mun lähi-koossa niin kuin olisi voinut aluks ajatella.

Untitled

Usein kaapin perältä ei niin paljon ylimääräsiä tuotteita löydy, jotta kirppispöytää kannattais varailla. Ja kun niihin facebook-kirppisten touhuihin ei uskalla lähteä mukaan, on Zadaa todellakin siinä kohtaa varsinainen taivaan lahja!
  zadaa blogi 4

Ja hei, jos teillä pyörii nurkissa ylimääräsiä vaatteita tai ootte kyllästyneet niihin facebook-kirppiksiin tai ette oo uskaltaneet edes lähteä niihin mukaan, niin suosittelen ehdottomasti kokeilemaan Zadaa:ta. Tuolta löytyy myös superkivoja juttuja ostettavaks ja itsehän tilasin sovelluksen kautta viimepostauksessa näkyneet mustat Converset, joiden kohdalla jopa toimitusaika yllätti mut - kaks arkipäivää ja tuote oli jo saapunut!

PS. Mulla alkaa oma myyntiviikko Zadaassa tänään klo 12:00 ja mun oman pikkuputiikin löytää sovelluksesta Discover -osiosta, joten sieltä voitte tsekkailla mun myynnissä olevia vaatteita, joita on varmasti tulossa vielä lisää lähipäivinä. Ja jos ette aiemmin oo sovelluksen kautta shoppailleet, niin nyt saatte syöttämällä asetuksista löytyvään promo code -kohtaan koodin SK2285 shoppailurahaa 5 euroa.

Onko Zadaa teille jo vanha tuttavuus vai täysin uus juttu?

*Postaus toteutettu yhteistyössä Zadaan kanssa.

10 kommenttia:

 1. Tuo toimitus on kyllä kiitettävän nopea! :)

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa tosi kätevältä ja meni kyllä tää sovellus heti lataukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän sovellukseen kannattaa todellakin tutustua tarkemmin. Tosi kätevä ja helppo! :)

   Poista
 3. Kuulostaa todellakin kätevältä! Maksaako tuola myyminen myyjälle jotain? Ja mitä kautta maksut suoritetaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Zadaa tosiaan euron pari ottaa itselleen osinkoa, mutta muuten on täysin ilmaista. Ja tuotteen hinnanhan pystyy kuitenkin asettamaan niin, että siitä itselleen jää käteen se summa, minkä haluaakin tuotteesta laittamalla pari euroa suuremman hinnan. Ja maksu tapahtuu ihan syöttämällä kortin tiedot tonne. :) Kannattaa tutustua kyllä tähän sovellukseen tarkemmin. :)

   Poista
 4. En oo aiemmin kuullutkaan koko sovelluksesta. Pitääpäs ladata ja kokeilla, kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin kannattaa nyt siis latailla ja testata tota! Tosi kätevä sovellus. :)

   Poista
 5. Nyt kyllä löytyi sellainen sovellus joka täytyy kyllä ladata! Itseäni ärsyttää pyöriä aina facen kirppiksillä juuri sen takia että kokoja ei ole tai tuote aina on mennyt. Pari kertaa yrittänytkin myydä omia vaatteita, mutta tuntuu kuin viestejä ei huomattaisi.

  https://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Facebook -kirppikset on kyl jotenkin niin kamalia paikkoja... Niihin en ainakaan koske enää pitkällä tikullakaan tän sovelluksen löytymisen jälkeen, sillä Zadaa on paljon kätsympi ja helpompi ja siinä todellakin välttyy kaikelta turhalta säätämiseltä. :)

   Poista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright