Slider

The Harry Potter TAG

12.6.2017

Meillä vieraille tarjotaan alkuyllätykseks jokamaun rakeita, puolet koko kämpän kirjoista on Potter -aiheisia, hyllyllä hengailee suklaasammakko, jota en varmaan koskaan raaski syödä, neljä Pottereista löytyy niin suomeks kuin englanniksikin ja varmasti yks mun koko huikeimmista kokemuksista on ollut vierailu Warner Bros Studiolla "The Making of Harry Potter" -kierroksella. Sellaista se on Potterheadin elämä. Joku ehdottikin mulle Potter TAG:in tekemistä ja siitäkös mä vasta innostuinkin. Todellakin haluan toteuttaa Potter -aiheisia postauksia, joten here we go. 

HARRY POTTER TAG x1
1. Mikä on lempikirjasi? Oikeasti voisin vastata tähän kaikki. Jokaisessa kirjassa on se joku oma juttunsa, josta tykkään ihan mielettömästi. Mutta jos nyt yks pitää valita niin ensimmäinen kirja eli Viisasten kivi. Jotenkin, kun kaikki on niin uutta ja jännää siinä kirjassa, saa mut tykkäämään siitä ihan mielettömästi. Se on kuitenkin se kirja, josta koko iki-ihana tarina sai alkunsa ja äitikin on sitä mulle aikanaan lukenut iltasaduks, joten varmasti sekin tekee siitä mun lempparin.

2. Mikä on lempielokuvasi? Kuoleman varjeluksista molemmat osat. Elokuvat on omalla tavallaan niin erilaisia muihin verrattuna, joten siks ne on jääneet mulle mieleen päällimmäisenä. Niissä oli myös monia niin surullisia ja koskettavia kohtauksia, joten siksi noi kaks.

3. Mistä kirjasta pidit vähiten? Voiko tälläseen edes vastata... Apua. Vastaan kuitenkin salaisuuksien kammio.

4. Mistä elokuvasta pidit vähiten? Tässäkin salaisuuksien kammio. Elokuva ei ole huono, mutta jää kuitenkin ainakin mun mielestä muiden alapuolelle.

5. Mikä sai itkemään elokuvissa/kirjoissa? Fredin kuolema, Siriuksen kuolema, Dobbyn kuolema, Dumbledoren kuolema... Niin surullista.

6. Jos voisit seurustella kenen tahansa hahmon kanssa, kuka se olisi? Nevillen, koska hahmo on oikeastikin tosi rohkea ja puolustaa lähimmäisiään.

HARRY POTTER TAG x2

7. Kuka on lempihahmosi? Dumbledore kaikkine viisauksineen. Niin rakastettava hahmo, joka virheistään huolimatta jaksoi rakastaa, auttaa muita ja uskoi aina kaikista löytyvän jotain hyvää.

8. Kenestä hahmosta pidät vähiten? Lockhart ja Pimento. Molemmat itserakkaita ja ärsyttäviä tyyppejä.

9. Lempiquote? "Of course it is happening inside you head, Harry, but why on earth should that mean that it is not real." "But you know, happiness can be found even in the darkest times, if one  only remembers turn on the ligh." Dumbledoren viisaudet! ♡

10. Quote, josta pidät vähiten? "Longbottom, if brains were gold, you'd be poorer than Weasley, and that's saying something." Draco, miksi oletkaan niin ilkeä.

11. Mikä suojeliuksesi olisi? Pöllö, ehdottomasti! Mun koko pöllörakkaus taitaa juontua Hedwigistä.

HARRY POTTER TAG x3

12. Minkä muodon mörkö ottaisi edessäsi? Kuten Mollyllakin: varmasti märkö ois joku läheinen kuolleena.

13. Haluaisitko mieluummin saada seljasauvan, elpymiskiven vai näkymättömyysviitan?  Näkymättömyysviitan, niin niinä päivinä, kun ei kiinnosta laittautua ihmisen näköseks, vois vaan vetästä viitan yövaatteiden päälle ja kulkee sen kans ympäriinsä. Haha.

14. Missä tuvassa olisit? Tää kysymys on sellanen, johon mä en oikeasti haluais vastata. Mä en haluais luokitella itteeni yhteenkään tuvista, sillä jokasella tuvalla on kuitenkin ne arvostettavat piirteensä. Kuitenkin, jos pakko olis vastata, niin eiköhän se ois rohkelikko.

15. Jos olisit huispausjoukkueessa, missä asemassa pelaisit? Etsijänä kuten Harry!

16. Mikä olisi lempioppiaineesi? Loitsut ehdottomasti. Ois niin siistiä opetella uusia taikoja.
 HARRY POTTER TAG x4

17. Jos voisit herättää yhden hahmon henkiin, kuka se olisi? Siriuksen. Olin niin surullinen, kun Sirius ja Harry oli tehnyt niin siistin suunnitelman, miten Harry olis päässyt Siriuksen luo ja sitten... Sirius oli Harrylle ainut perheen kaltainen hahmo ja heillä ei todellakaan ollut tarpeeks yhteistä aikaa.

18. Mikä tekisit työksesi taikamaailmassa? Musta olis siistiä olla töissä Irvetassa!

19. Jos voisit tavata kenet tahansa näyttelijöistä, kuka se olisi? Gary Oldman, koska Sirius ja muutenkin koko näyttelijä on ihan super!! Tai sitten Daniel Radcliffe - ois hassua nähdä henkilö, joka on näytellyt yhtä sun lempihahmoista kautta aikojen.

20. Olitko tyytyväinen loppuun? Kun viimenen kirja ei ollut vielä ilmestynyt, mä pelkäsin niin paljon sitä, että joko Harry, Ron tai Hermione olis kuollut. Se olis vaan ollut kamalin loppu ikinä. Joten kyllä, olen tyytyväinen. Voldemortista päästiin eron ja loppu hyvin kaikki hyvin. Mä oon ehdottomasti onnellisten loppujen kannattaja.

21. Paljonko Harry Potter merkitsee sinulle? PALJON! Äitikin kerran ihmetteli, miten mua vieläkin jaksaa kiinnostaa Potterit niin paljon. Kun on kasvanut jonkun kirjasarjan parissa ja odottanut tarinan uusia osia enemmän kuin kuuta nousevaa koko lapsuutensa, niin kyllä se on saanut ihan oman merkityksensä. Hahmot Pottereissa on kuitenkin ollut niin samaistuttavia ja ne on ollut mulle tavallaan ystäviä, joiden maailmaan paeta. Potterit on mun sydämmessä nyt, aina ja ikuisesti. Kiitos J.K. Rowling!

Onko siellä muita, jotka edelleenkin jaksaa olla Pottereista yhtä innoissan kuin minä? Ja hei, mä haastan jokasen Potter -fanin tekemään myös tän TAG:in!

// 1. What is your favourite book? The First one when everything is cool and new. 2. What is your favourite film? Both Deathly Hallows. They are so different to others and that's why I really like them. 3. What is your least favourite book? The Chamber of Secrets. Books isn't bad but others are just better. 4. What is your least favourite film? The same as I told in the last question. The Chamber of secrets. It's just worse than others. 5. Parts of the books/films that made you cry? Every death... 6. If you could hook up with any character, who would it be? Neville. He is actually very brave and loving person who defends others. 7. Who is your favorite character? Dumbledore. Despite of his mistakes he is so loving, helps others and thinks only good things about others. 8. Who is your least favorite character? Lockhart and Umbridge. So annoying! 9. What is your favorite quote? "Of course it is happening inside you head, Harry, but why on earth should that mean that it is not real." "But you know, happiness can be found even in the darkest times, if one  only remembers turn on the ligh." Wise Dumbledore. ♡ 10. What is your least favourite quote? "Longbottom, if brains were gold, you'd be poorer than Weasley, and that's saying something." Draco why are you so mean? 11. What would your Patronus be? Owl. I think that I really love Owls because of Hedwig. 12. What would your Boggart be? Same the Molly saw: Someone I love as dead... 13. What would you rather have - the elder wand, the resurrection stone or the invisibility cloak? Invisibility cloak. It would be so handy. 14. Which house would you be in? Gryffindor. 15. If you were on the Quidditch team, which position would you play? Seeker like Harry. 16. Which class would be your favourite? Charms. 17. If you could bring one character back to life, who would it be? Sirius. It's so unfair how little time they had. 18. What would your job be in the magical world? I would work in Irveta. 19. If you could meet any member of the cast, who would it be? Garry Oldman is so cool. Or Daniel Radcliffe. It would be amazing to see someone who has act your favorite character! 20. Were you happy with the ending? Yes! 21. How much does Harry Potter mean to you? A lot! I grew up with Harry Potter and the characters were like my friends. I wouldn't be me without Potters. Thank you J.K. Rowling!

16 kommenttia:

 1. Täällä toinen potterotus! :D Ihana postaus (oisin vastannut moneen samoin, haha). Joskus oon tehnyt tän blogiini, muttaehkä olisi aika tehdä uusi... ;)

  anskukoo.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan ne vastaukset vuosien saatossa saattaneet vähän muuttua eli uutta vaan tekemään! :) Mä ainakin tulisin mielelläni lukemaan sitä postausta, koska kaikki Potter -aiheinen on niin parasta! :)

   Poista
 2. Ihan mahtava postaus! Ite en oo lukenut kuin pari ekaa noista kirjoista, mutta leffat sen sijaan on tullut katsottua MONTA kertaa läpi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Sun on sitten PAKKO lukea loputkin kirjat, sillä leffat ei oo mitään kirjoihin verrattuna! Niin parhaita. Mä oon lukenut kaikki kirjat niin monesti läpi, että oon jo seonnut laskuissa, eikä loppua näy. Tällä hetkellä taas menossa Pottereiden uudelleenluku... :D

   Poista
 3. Toi kohta 21 kuulostaa niin tutulta, ja todella kiva postaus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Potter on elämä! :D Kiva kuulla, että tykkäsit! :)

   Poista
 4. Omg paras postaus!! Ei hitsi pitäiskö itekin tehdä tää! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin pitää tehdä ja mulle ehdottomasti linkkiä sitten vastauksiin! :) Kiinnostais nähdä muidenkin Potter TAGeja. :)

   Poista
 5. Hyyii Pimento - kaikki taitaa inhota sitä vielä enemmän Voldemortia :D
  Ite tahtoisin ehdottomasti seurustella Lunan kanssa ja toimia varmaan Tylypahkassa opettajana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pimento on vaan niin kamala... Miten voikaan joku olla niin ärsyttävä hahmo. Ei voi muuta kuin antaa vieläpä pointsit häntä näytelleelle Imelda Stauntonille, joka todellakin herätti hahmon eloon ihan täydellisesti. :D Oii, tylypahkan opettajanakin ois kyllä siistiä olla! :) Niin ja Luna oli kans ehdottomasti yks mun lempparihahmoista. Jotenkin niin ihana! :)

   Poista
 6. IHANA postaus!! Mun on ihan pakko kans toteuttaa tää, sillä Potterit on vaan parhainta ikinä ♥ Oon sun kanssa niin samaa mieltä tosta 17 kohdasta, samoin 20 ja 21 pätee myös täällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äää, niin kiva kuulla, miten moni tästä postauksesta tykkääkään! Kiitos! :) Ja heii, ehdottomasti vaan toteuttamaan tää kans. Mä tuun mielelläni sit lukemaan sun versiota tästä postauksesta. :) Potterit <3

   Poista
 7. Niiiiiiin hyvä postaus! Potterit on kyllä ainoo sarja jonka voi lukee ja kattoo uudestaan ja uudestaan ilman kyllästymistä, haha :D. Kaverit aina ihmettelee, että miten jaksan vieläki innostua niistä ku kaikille se oli vaa semmonen lapsuuden lemppari. Ja ehdottomasti munkin lemppari quote on toi Dumbledoren "Of course it is happening inside you head, Harry, but why on earth should that mean that it is not real." Jotenki vaan nii koskettava :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :) No niinpä. Muut kirjasarjat on silleen, että kerran jaksaa lukee, mut toinen kerta, ei, ei vaan onnistu, mutta Potterit. Niitä lukis vaikka maailman loppuun saakka taukoomatta. Onneks on muitakin, joille Potterit ei oo vaan jäänyt yhdeks lapsuuden kirjasarjoista... :) Dumbledorella on kyllä tosi monia hyviä quoteja! <3 Ois tehnyt mieli laittaa siihen myös se Kalkaroksen ja Dumbledoren "After all this time?" "Always." Niin ihana!! <3

   Poista
 8. En oo ikinä törmänny tälläseen haasteeseen :D Pitääpäs ehottomasti laittaa toteutukseen omassa blogissa! Tapaisin ite kans Gary Oldmanin, koska Sirius oli kans yks mun lemppareista ja itkin niin paljon, kun se kuoli :/ Mun unelmana ois päästä joskus käymään noilla Harry Potter studioilla! Edellisellä Lontoon käynti kerralla oli tarkotuksena mennä käymään tuolla, mutta aika ei sitten loppujenlopuksi riittänytkään siellä käymiseen :/

  http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä bongasin tän englanninkielisenä ja sitten suomentelin kysymykset eli voi johtua siitä... En tiiä paljonko näitä HP TAGeja on suomeks ylipäänsä tehty... :D Mulla OLI unelmana päästä tonne studioille ja kun se unelma viimesyksynä toteutui, niin se oli kyllä jotain niin siistiä. Koko tunnelma siellä oli jotenkin tosi epätodellinen ja melkeinpö piti nipistää itteään, että onko tää oikeesti totta. Mut ei muuta kuin uutta Lontoon reissua kiikariin ja Potter Studioille! :)

   Poista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright