Slider

The First Day of Holiday @ Powerpark

11.6.2017

Sotkunen tuulen tuivertama tukka, metrilakujen sokeria pitkin suupieliä, vähän kiljumista, muutamien sadepiskojen pakoilua tuoreen kahvin äärelle, leijuva tunne mahanpohjassa, thaikkuruoan ja sushin makujen tanssahtelua kielellä ja pientä kutkuttavaa jännitystä. Niistä on tehty täydellinen huvipuistopäivä. 

powerpark 1

Mulla alkoi loma. Siis ihan uskomatonta. Hyvä kun edes muistan milloin sellasta olis viimeks ollut ihan oikeasti. Päätettiin mun eka lomapäivä pyhittää huvipuistoilulle Eetun kans ja todettakoon, että takana on aika huisi päätös viikolle. Siitä huolimatta, että vettä tuli muutama pisko alkupäivästä, niin päivä oli tosi onnistunut. Todellakin täydellinen huvittelupäivä ilman mitään turhia murheita tai stressiä tuli niin tarpeeseen! 

powerpark 2 powerpark 44 
Mä meinasin aamusta jättää kameran kokonaan kotiin, mutta viimehetkellä nappasin sen kuitenkin mukaani. Oikea päätös todellakin. Musta on kuitenkin parasta ikuistaa näitä hetkiä ihan kameran muistikortille pelkän kännykän sijaan. Oikeassa kamerassa on kuitenkin se oma fiiliksensä vai mitä? Niin ja olihan se hyödyllinen vekotin siinä kohtaa, kun Eetun pää ei kestänyt enää laitteita, niin sopivasti sai pidettyä vähän taukoa kameran parissa! Itsehän toki jaksaisin pyöriä niissä vaikka maailman tappiin saakka. Ja mitä hurjempi niin sen parempi.

powerpark 6 powerpark 7 powerpark 5 powerpark 9  
Nyt mä vaan ootan sitä hetkeä, että saan illalla painaa pään tyynyyn ja tuntee, miten päässä pyörii vieläkin. Parasta - ihan niin kuin ois vieläkin huvipuistossa!

// Today was the first day of my holiday and we spent our day in the amusement park. I think they are big part of summer and one of the must do things every summer. It's so weird to really be on holiday. I can't even remember when my last one was. It's so lovely just relax and forget all the worries for a while. Now I am just waiting for the moment when I put my head on the pillow and feel the head spinning around still. Like I was in the amusement park again. 

4 kommenttia:

 1. En oo ikinä käynyt power parkissa, mutta tänä kesänä olis kans vihdoin tarkoitus mennä! Ootan kyllä innolla ja vähän jännitän uskallanko enää edes mennä mihinkään laitteisiin, haha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin kävin vasta viimekesänä ekaa kertaa Powerparkisska ja ne laitteet näytti niin pelottavilta aluks, kun ne oli täysin uusia! :D Mut sen kun vaan menee, niin voi aina todeta jälkeen päin, että eihän ollut ees paha. Eniten mua tosin taitaa aina mietityttää, että mitä JOS ne turvakaaret pettää. :D

   Poista
 2. Hitsit mäkin haluun tänä kesänä johonkin huvipuistoon! Linnanmäki ois jees, koska siellä en oo koskaan ennen käynyt :) Tää oli kiva postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huvipuistot on kyllä niin must -juttu kesäsin! Mäkin haluaisin Lintsille, sillä siellä on tullut käytyä kerran aikaisemmin vaan ja sekin oli joskus ala-asteella koulusta ihan muutaman tunnin ajan. Kiva, että tykkäsit tästä postauksesta! :)

   Poista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright