Slider

Meidän uusi täydellinen sohva ♥

25.2.2017

Torstaina meille saapui jotain, mistä oon haaveillut viimeset kolme vuotta siitä lähtien kun me tänne muutettiin. Nimittäin uusi, täydellinen, ihan ikioma sohva. Meidän vanha sohva oli todellisuudessa mun vanhempien sohva ja sen kaverina ollut nojatuoli taitaa olla mummun ja vaarin vanha ja kaikenlisäks se oli ihan älyttömän ruma, eikä sen päällä kaunistuksena ollut lakana milloinkaan pysynyt paikoillaan. Eikä koko nojatuoli itseasiassa ollut edes mukava istua. Sohva ja nojatuoli lähtivät takas kotikotio Ikaalisiin asustelemaan tiistaina, kun iskä nappas ne peräkärrylle mukaansa. 

täydellinen sohva blogi 1Kun me lähdettiin Eetun kanssa etsiskelemään uutta sohvaa, oli visiona löytää jokin klassinen, mieluiten vaaleanharmaa, metallijaloilla ja pyöristetyillä käsinojilla varustettu yksilö, joka vieläpä olisi ihan kunnon puuta ja kestävää materiaalia - niin ja se, että meidän kämppä ei mikään maailman isoin ole, oli myös melko rajoittava tekijä. Ei mikään helppo tehtävä jos multa kysytään. Kierrettiin valehtelematta ihan kaikki huonekaluliikkeet, jotka Seinäjoelta löytyy. Koluttiin Iskut, Askot, Maskut, Sotkat, Jyskit sun muut, kunnes netistä löysin Stemman, josta en aiemmin ollut kuullutkaan. Meinattiin jo vaipua pieneen epätoivoon, kun ei sohvaa meinannut löytyä mistään. Noh, ajeltiin sitten sinne Stemmaan ja myyjän esitellessä meille eri vaihtoehtoja iskettiin molemmat silmämme juuri tähän sohvaan. Just sitä mitä oltiin haettu! Ja vieläpä mukava istua, mitä moni muu sohva joita oltiin testailtu ei ollut.

täydellinen sohva blogi 2 Pari viikkoa sitä sitten pohdiskeltiin ja haaveiltiin tästä sohvasta, kunnes päätettiin mennä vielä uudelleen tsekkaamaan, että onko se todellakin vielä yhtä täydellinen ja oi kyllä, torstaina meille sitten tulikin uusi sohva. Niin täydellinen, etten kestä!

olohuone sohva blogi 3 sohva stemma blogi 4 täydellinen sohva blogi stemma olohuone 5Tää sohva on niin kauniin klassinen malli, että tätä tullaan ihan varmasti rakastamaan vielä kymmenen vuoden päästäkin. Ja noi jalat, niin täydelliset! Miettikään miten helppoa tuolta altakin on esimerkiks imuroida - käytännöllisyys ja siivoushelppous siis kunniaan! Myös istuintyynyjen päälliset on irrotettavat ja siten helppo puhdistaa.

täydellinen sohva 6 Kyllä tässä kelpaa monet illat tuijottaa telkkaria, viettää pelihetkiä, istua iltaa kavereiden kanssa ja rentoutua! ♥

18 kommenttia:

 1. Toi on kyllä ihanan klassinen ja käy teille hyvin sisustukseen :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Aluks mietittiin vaihtoehtona divaania, mutta nääh, ei se vaan olis istunut meille yhtään. Kyllä tää sohva oli ihan oikee ratkasu meille ja niin täydellinen! ♥ :)

   Poista
 2. Aivan ihana sohva! Kelpaisi tänne myös, mutta pakko suunnata nahkasohvaa valitsemaan kissojen karvan takia :s Voin niin hyvin samaistua, että sen täydellisen sohvan löytäminen ei ole helppo juttu!
  llintzz.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissojen kanssa joutuu kyllä miettimään sohvavalintaa tarkkaan. Toki on myös niitä sellaisia kankaisia sohvia, joihin se kissan karva ei niin pahasti tartu. Ja semmonen vinkki vielä, että jos kissoilla on yhtään taipumusta käyttää kynsiään vääriin paikkoihin, niin nahkasohvia ne suorastaan rakastaa. Meidän vanha nahkasohva joka meiltä kotikotoo kissojen keskuudesta oli tänne raahattu, oli todellakin toiminut kissojen raapimapuuna ja sen huomas. :D Ja kantsii vaan sinnikkäästi sohvaa etsiessä kierrellä liikkeitä ja astua sisään ihan ennaltatuntemattomiinkin paikkoihin, niin kyllä se oikea sieltä loppujen lopuks tulee sitten vastaan. :)

   Poista
 3. Tosi kivan näköinen toi sohva! :) Muutenkin toi teidän koko olohuone on niin kaunis <3

  http://janitakristina.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sohva on kyllä niin täyttä rakkautta! Kiitos! :) ♥

   Poista
 4. Oih, tuo sohva on aivan ihana! ♥

  http://kanervaneuvonen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! ♥ Nytkin on suunnitelmissa kohta mennä löhöämään tolle ihanuudelle näin työpäivän jälkeen! :)

   Poista
 5. Toi on kyllä aivan täydellinen sohva ♥ Ihastuin tohon väriin.
  Itelläni on Ikean musta klippan sohva nahkaversiona ja oon ny ehtiny kyllästyy siihen. Kahden ihmisen on myös hiukan vaikeaa ottaa rennosti siinä. Nyt haaveilen isommasta ja ehkä hiukan vaaleamman värisestä kulmasohvasta.

  http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! ♥ Meiän vanha sohva oli myös kahden istuttava ja vaikka se olikin supermukava, niin silti meillä Eetun kanssa välillä oli vähän ongelmia ottaa rennosti siinä, sillä yleensä jomman kumman jalat oli aina toisen suussa suurinpiirtein. :D Mutta tähän mahtuu helpostikkin kaks ihmistä makoilemaan kivasti! :) Niin hyvä ostos kyllä!

   Poista
 6. Mielettömän kaunis sohva! Me etsittiin sitä oikeaa sohvaa reilu vuosi sitten ja löydettiin lopulta just täydellinen yksilö meille :) Mutta ei se helppoa tosiaan ollut... Tuli kyllä pieni "kateus" tosta täydellisestä siivouskorkeudesta :'D Me valittiin mahdollisimman matala sohva ettei koira saisi enää tungettua leluja sinne, mutta edelleen niitä sinne tungetaan ja nyt ei edes käsi mahdu sinne alle kokonaan. Ja siivoamaan pystyy vain siirtämällä sohvaa. Pitäisi varmaan ottaa jalat kokonaan pois, hahah!

  http://tiiajennyy.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sohva ostamisen kanssa ei kyllä kantsi hoppuilla, sillä se on kuitenkin sellanen asia, jota ei ihan joka vuosi sitten uusitakaan ja sen pitää todellakin miellyttää monta vuotta ja kestää. :) Ja voi ei, ehkä auttais, jos tunkis jonkun pyyheen esteeks sinne väliin. :D Mut oon kyl niin tyytyväinen siihen, että valittin vähän korkeemman sohvan, sillä käytännöllisyys on ainakin mulle tosi tärkee asia. :)

   Poista
 7. Onpa teillä kaunis koti <3 Ja sohva tosiaan sopii sinne täydellisesti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! :) Ja niin kyllä sopii - koko olohuoneen ilme uudistui ihan täysin pelkästään jo sohvan vaihdolla ja nyt se näyttää jotenkin niin paljon raikkaammalta. :)

   Poista
 8. Aivan super nätti sohva<3 Kelpais kyllä meidänkin kotiin samanlainen ihanuus! :')

  VastaaPoista
 9. Oi kuinka ihana sohva! Meillä melko samanlainen yksilö, mutta käsinojat ovat hieman epämukavamman näköiset kuin teillä, eli päiväunet ei ole niin makoisat tällä sohvalla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) ♥ Tähän olis ollut myös valittavissa kapeammat käsinojat, mutta yks mun kriteereistä sohvaa etsiessä oli juurikin tälläiset supermukavat vinosti pyöristetyt käsinojat, sillä kyllähän sohvasta pitää löytyä nojailukelpoiset päädyt. :)

   Poista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright