Slider

Cold Winter Days

8.2.2017

Lisääntyvä valonmäärä ja aurinko. Takuuvarma merkki siitä, että mennään kohti kevättä. Mä rakastan kirpeitä pakkasaamuja, lunta, hiihtämistä ja talvea ylipäänsäkin, mutta silti en panis pahitteeks, jos se kevät sieltä pikkuhiljaa alkais hiipimään paikalle. Mä kuitenkin rakastan myös lintujen laulua, ensimmäisiä pajunkissoja, orastavaa vihreyttä ja lämpimiä tuulahduksia. Mä myös rakastan pukeutumista. Nimittäin pukeutumista johonkin muuhunkin kuin niihin samoihin paksuihin vetimiin - alle pitää ensinnäkin laittaa lämpökerrasto, toinen kerrasto, housut ja vielä toppahousut kaiken kruunamaan, jotta tarkenee. Asukuvienkaan ottaminen ei oo ollut kovin inspiroivaa viimeaikoina, sillä kun vetelee siinä samassa paksuimmassa talvitakissa joka päivä, niin ei siitä samasta asusta, jossa korkeintaan kaulahuivi ja pipo vaihtelee, viitsi edes ottaa kuvia. Ai niin, eikä mulla ole edes niitä talvikenkiä. Onneks adidaset villasukkien kera ovat pitäneet mun varpaat kiitettävän lämpiminä. Ei oo meinaa mitkään turhat popot! Onko teillä muilla bloggaajilla ollut näin talvella samanlaisia vai löytyykö teiltä supermonipuoliset talvivaatevarastot, joilla löydätte asuihinne tarpeeks vaihtelua?

cold winter days 1 colda winter days 2 cold winter days 3 cold winter days 4 cold winter days 5 cold winter days 6 cold winter days 7 cold winter days 9 cold winter days 8 Ihanan virkistää pakkasviikkoa teille kaikille! ♥

12 kommenttia:

 1. Kyllä tää aurinkoinen talvisää on ihan jees, mutta täällä myös haaveillaan jo niistä lämpöisistä kevätkeleistä ja että vois pukea jotain muuta päälle kuin paksun takin! :-D Tuntuu että aina päällä on ne samat vaatteet, ja yritin kovasti kasvattaa takkivarastoa tälle talvelle, mutta tuntuu taas siltä että mikään ei nappaa enää! Joten sama ongelma täälläkin, haha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Ihanaa kun aurinko paistaa ja on niin kauniin valkoista, mutta silti on jotenkin pieni kaipuu sitä vehreyttä kohtaan. Ja talvipukeutumisessa se takki on olennaisin varuste, joten loppujen lopuks niitä takkeja pitäis olla melko paljon, jotta sitä vaihtelua oikeesti sais tarpeeks.

   Poista
 2. Ihania kuvia ja mielettömän kauniina siellä! ♥ Ihanaa pakkasviikkoa sinnekin!

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! Täällä oli tänään aivan upea pakkaspäivä, kuuraiset oksat vaan kimalteli auringonvalossa ja pakkanen pisteli poskia. Aika täydellinen talvipäivä siis! :)
  anskukoo.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Se on kyllä niin kaunista, kun puut kimaltelee auringossa. Ah, niin täydellistä! :)

   Poista
 4. Täällä kans haaveillaan niistä lämpöisistä keleistä, sillä pukeutuminen monipuolisesti talvella on hankalaa, kun usein tulee käytettyä sitä samaa takkia ympäri talven. Eikä sitä kehtais montaa kertaa kuvata :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän se kevät sieltä pian ala kolkuttelemaan. Pian päästään siis kevätvaatteiden makuun. :)

   Poista
 5. Ihania kuvia! :) Täälläkin päälle menee yleensä se sama lämmin toppatakki, mutta nyt oon oikein panostanut ja mulla on peräti kolme eri takkia, joita vaihtelen. :D Pari niistä oon löytäny kirppikseltä. :D

  Jenni's lullaby

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Ittellänikin on varmaan kolme eri talvitakkia, mutta yks niistä on vaan siistimpi ja kaks muuta sellasia ei niin kivoja, joita käytän vaan, koska ne sattuu olemaan superlämpimiä. :D Ehkä itekin pitäis yrittää kirpiksiltä metsästää talvitakkeja. :)

   Poista
 6. Ihania kuvia! Katsoin kuitenkin kauhulla tuota kenkäkuvaa ja mietin kuinka oikein tarkenet? :D

  http://janitakristina.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kuten olinkin tuolla kirjottanut, niin noi nahkaset adidakset pitää kumman hyvin jalat lämpösinä ja mulla vielä sattuu aina olemaan villasukat niiden kanssa. Mutta ostoslistalla tosiaankin on kunnon talvikengät. Haluaisin vaan löytää ne oikeesti täydelliset versiot, enkä ostaa mitään puolihyviä. :)

   Poista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright