Slider

Travel Fever

30.1.2017

Loputtomasti uusia paikkoja. Paikkoja, joita ei voi kuvitellakaan. Vain koko elämä aikaa - siis ihan liian vähän. Mahdollisuus nähdä jotain, joka on niin monta kertaa sun ikäises, että et edes osaa laskea. Mahdollisuus astella pitkin katuja, joita pitkin joku, joku monta sataa vuotta vanhempi, on astellut vuosikymmeniä sitten, mutta silti, voi koskettaa sitä samaa katua. Ainutlaatuisia hetkiä, hetkiä jollaisia ei ikinä tule samanlaisia. Yksi luku ajanlaskussamme. 

matkustus tukholma ruotsi blogi Se, kun kukaan ei tiedä kuka sä oot. Voit olla kuka tahansa. Voit kertoa olevas erakko keskeltä metsää, joka on astunut sivilisaation keskuuteen ensimmäistä kertaa tai voit olla ihan vain oma itsesi. Mahdollisuuksia on monia. 

Uudet tuoksut, hiljaa nenään leijuva outo ruoan haju, meri-ilma, kukkaset, joita ei kotona kasva ja ihmiset, ihmiset joista näet vain sen pienen ohikiitävän vilahduksen koko elämän aikana. Silmien katse jossain kokonaan ennalta tuntemattomassa kauneudessa. Kuvissa toinen toisensa jälkeen esiintyvien kuuluisten nähtävyyksien näkeminen omin silmin. Epätodellisuuden tunne. Tunne, että on elossa, mutta samaan aikaan satumaailmassa.

matkustus viro tallinna blogi Niin hyvää ruokaa, ettet voi kuvitellakaan, uskomattomia makuja kielellä, loputtomat shoppailukadut, uutuuden viehätys, rakennuksia, jollaisia ei enää tehdä, kipeät jalat, jotka jaksaa innostuksen voimalla kantaa maailman tappiin asti, sekunteja, joita et vaihtais mihinkään, taivas, joka on sama kuin kotona, mutta silti eri. Muistoja, jotka on vuoden parhaita, niin mieleenpainuvia ja niitä, joita keinutuolissa villasukkaa kutoessa, voi sitten muistella. 

matkustus lontoo blogi
Paha tauti. Kaipuu nimeltään. Matkustuskuumeksi sitä myös kutsutaan. Mä haluaisin ylittää siltoja Venetsiassa, nauttia kuuman lähteen lämmöstä Islannissa, nähdä keltaisten taksin loputtoman virran New Yorkissa, makoilla Barcelonan auringon alla, istua hiljaa Malediiveilla auringonlaskun aikaan, eikä vaelluskaan Suomen Lapissa olisi paha vaihtoehto. 

Matkustus, niin ainutlaatuista ja ihanaa ja se fiilis matkan jälkeen, kun taas pääsee kotiin. Parasta. Halu nähdä maailmaa on suuri. Ainut vaan, että seuraava matkakohde on päättämättä. Mä haluaisin kuulla teidän vinkkejä - mitkä on niitä paikkoja, jotka haluatte ehdottomasti elämänne aikana nähdä tai mikä on paras paikka, jonne ootte matkustaneet? Maailmassa on ihan liikaa nähtävää. Joskus sitä toivoo, että voisi jakautua ja nähdä kaiken. Maailma kun vaan sattuu olemaan niin kaunis paikka. Niin kaunis, että sitä on edes vaikea pukea sanoiksi.

4 kommenttia:

 1. Oi että ihanaa - mun matkakuume sen kun vain kasvaa :D♥
  Käytiin poikaystävän kanssa viime jouluna Malediiveilla, Sun Island & Resort Spa nimisellä saarella. En voi muuta sanoa kuin upea paikka, suosittelen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsit, miten Malediivit kans houkuttais. Oon kattellut youtubesta videioita sieltä ja ah, miten upealta koko paikka vaikuttaa. Ainut vaan, että nyt oon kattellut matkakohteita ihan Euroopasta. Jotenkin kuulostaa pelottavalta lähteä Euroopan ulkopuolelle, mutta ehkä voi harkita asiaa. :)

   Poista
 2. Oi matkustelu <3 Ihana postaus ja voi kyllä samaistun niin hyvin korkeisiin matkakuumemittarin lukemiin :D Mä haluaisin käydä suunnilleen kaikkialla, etenkin Norjan vuonot, Italia kokonaisuutena, Aasian kiertely ja Tansania kiinnostaa. Niitä vaan joutuu vielä vähän odottelemaan.

  Tähän mennessä upeimmat reissut on sijoittuneet Iso-Britanniaan, ja etenkin Skotlanti on ihan huikee <3 Niin siellä ku Englannissakin kannattaa lähtee pääkaupunkien ulkopuolelle. Scottish Highlands on mieletön alue, samoin Englannissa Lake District, Cornwall ja monet suloiset pikkukylät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun voittaiskin vaikka lotossa ja vois lähtee maailmanympärimatkalle ja nähdä kaiken. Maailmassa on niin paljon upeita paikkoja, että on vaikee valita vaan yhtä, jonne lähtis. :) Ja mun on kyllä pakko päästä joskus kiertelemään Englannissa pikkukyliä. ♥

   Poista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright