Slider

Wrapped shirt

20.11.2015

wrapped1 kietaisupaita päivän asu minää viininpunaset housut neule ja huivi: gina tricot | kengät ja housut: h&m | takki: nelly/sister point | laukku: nelly | korut: ebay

asukuva1
Voi kuinka mä oonkaan tykästyny kaikkeen kietasumalliseen. Ginan sivuilla törmäsin tähän paitaan, eikä sen jälkeen, kun ruudulle lävähti jälleen kerran ilmaset toimituskulut -koodi tarvinnut miettiä kahta kertaa, että tilaanko testaukseen. Ja vaikka mua vähän mietitytti, miten tää tulee istumaan, niin nyt on pakko myöntää, että nappiostos! Niin mukava päällä, istuu nätisti ja kattokaa nyt tätä leikkausta, niin ihana! Yhdistin tän viininpunasiin pöksyihin ja pitää myöntää, että tää nousi heti mun lempiasujen kärkeen.

Amanda vietti mun kans täällä Seinäjoella viimeset pari päivää ja tänään heitettiin se vielä bussille ja Eetukin lähti ajelemaan kohti Kankaanpäätä ja mä jäin tänne Seinäjoelle siinä toivossa, että saisin jotain rästitehtäviä tehtyä. Mut pakko myöntää, et aika menee ihan liian nopeesti silloin kun saa viettää hyvän ystävän seurassa aikaa - kierreltiin kauppoja, naurettiin tyhmille jutuille, otettiin kuvia, tehtiin huippulöytöjä, saunottiin ja puhuttiin kaikki mahdolliset asiat läpitte. 

Mö aion viettää viikonlopun koulutehtäviä uurtaen ja toivottavasti ehin siinä välissä kattomaan jonkun tyttöhömppäleffan nyt kun saan kerrankin kattoo, eikä oo ketään urputtamas, että ei tommosta. Haha! Mukavaa viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

 1. Tää sun asu todellakin toimii ja tuo takki on aivan ihana! :) Mukavaa viikonloppua myös sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ostin tän takin keväällä ja oli kyl niin hyvä ostos - päässyt siitä lähtien melkein joka päivä päälle. :)

   Poista
 2. Oi toi paita on kyllä tosi kiva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Vähä tekis mieli tilata sama vielä mustana. :D Hah! Niin kiva tää on. :)

   Poista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright