Slider

Pikavisiitti Tallinnaan

28.9.2015

tallinna1 tallinna5 tallinna2 tallinna6 tallinna7 tallinna3 tallinna4 Enpä ookaan tainnut muistaa mainita, kuinka me hetken mielijohteesta varattiin viimeviikolla reissu Tallinnaan. Tää oli just se kaivattu irtiotto arjesta! 
   Herättiin lauantaina kukonlaulun aikaan tai siis no, oikeestaan kaaauan ennen kukonlaulua. Kello tais olla vähän yli kolme yöllä, kun vedettiin vaatteet pikapikaa päälle ja lähettiin ajamaan kohti Helsinkiä Eetun, Amandan ja Aleksin kanssa. Ja monista yrityksistä huolimatta en osannut nukkua automatkalla, mikä todellakin paistaa näistä kuvistakin - silmäpussit lähentelee hehtaaria.
   Hortoiltiin aamulla vanhassa kaupungissa ja sen jälkeen mä yritin shoppailla ja kierrellä kauppoja, mut jostain kumman syystä mukaan tarttu vaan yks neule. Paras kauppa koko reissulla tais olla karkkikauppa, jossa käytiin! Vähän taisin jopa innostua 70 sentin karkkipussien kohdalla! Ja pojat kun raahas alkoholijuomia superalkosta, niin mitäs mä lähdin hakemaan. No sitä zero-colaa! Hah!

Vaikka mä olinkin todella väsynyt reissun jälkeen ja silmät pilkki kiitettävästi vielä tänäaamunakin ekoilla tunneilla koulussa, niin reissu oli todella onnistunut. Mikäs sen parempaa kun viettää laatuaikaa poikaystävän, pikkuveljen ja hyvä ystävän kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright