Slider

Liehuhelma

29.8.2015

lowhigh7 lowhigh4 lowhigh8 lowhigh6 lowhigh3 lowhigh1 lowhigh2 toppi: seppälä | kaulakoru: kappahl | muut korut: ebay | kengät: nelly | hame: second hand

Näin elokuun viimesinä päivinä ja syksyn pahasti uhatessa, aattelin, että olis ehkä ihan aiheellista jakaa näitä viimesimpiä kesäsiä asukuvia, ennen kuin tarttee taas ruveta vuorautumaan kaulahuiveihin ja miljoonaan villapaitaa selviytyäkseen pimeän aikakauden läpi. Viimeviikolla ennen Tukholmaan lähtöä vetäsin päälle todella simppelin, mut sitäkin ihanemman kesäsen asun, jonka nimesin liehuhelmaks. Hah. Tykkään niin mielettömästi tästä kirppikseltä löytämästäni hameesta (siitä huolimatta, että tän malliset tais mennä muodista jo vuosi kaks takaperin, mut mitä sitten). 
   Vaaleat sävyt yhdistettyinä kultasiin yksityiskohtiin, sekä mustaan kontrastia antavaan laukkuun on yhtä kuin täydellisyys. Ah, rakastan. Musta on vasta nyt kesän viimesimpinä päivinä kuoriutunut suuri hameiden rakastajatar ja kas kummaa yhtäkkiä ilmat rupeekin viileneen ja sukkuhousuja mä en sentään oo vielä oppinut rakastamaan. Ehkä pitäis vaan panostaa joihinkin mukaviin yksilöihin, niin mun sisäinen liehuhelma vois elää myöhäissyksyyn tai jopa talveen saakka.

14 kommenttia:

 1. toi hame on ihan unelma!! niin ihana ♥

  VastaaPoista
 2. oi vitsi miten ihana asu sulla ♥ Noi kaikki tossa asussa sopii tosi kivasti yhteen :3 ja upeen kuvauspaikan oot löytänyt :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! <3 Tää kuvauspaikka on meiltä kotikotoo Ikaalisista ja pakko myöntää, että tälleen luonnonhelmassa maalla on kaikista parhaimmat ja kauneimmat kuvauspaikat! :)

   Poista
 3. Upea hame, sopii niin hyvn harmaaseen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Muuten harmaa on jotenkin tosi tylsä väri, mut tän hameen kanssa se sopi niin hyvin yhteen. :)

   Poista
 4. Ihania kuvia! Jäin heti himoitsemaan tota hametta. :D

  http://vaihtoehtoinenuniversumi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Woooou! Aivan ihana asu, ja ihanat kuvat!! :) ♥

  VastaaPoista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright