Slider

Last of July

31.7.2015

friday5 Oon pakottanu itteni heräämään tänään vasta kaheltatoista ihan vaan siks, että jaksaisin taas yövuorossa - ei muuten ihan helppo juttu sen jälkeen, kun on koko alkuviikon heränny töihin kasiks. Aattelinkin tulla jakamaan päivän kuulumisia ennen kuin uppoudun vielä ennen töihin lähtöö uusimpaan PLL-jaksoon ja kirjan lukemiseen.

friday1 Marmori-innostus ei ota loppuakseen. Tuunailin meidän tylsään puiseen tarjottimeen marmoripohjan ja nyt se näyttää paljon kivemmalle. Myös toi tuikkukippo on uus ja löysin sen mimimanin alesta parilla eurolla.

friday6 Aamu ilman kiirettä minnekään vaatii kunnon aamupalan! Päivä strattaa niin paljon paremmin, kun jaksaa laittaa kunnon aamupalan.

friday4 Päälle pääty tänään viininpunasta yhdistettynä lempparitoppiin ja kultaisiin yksityiskohtiin. Ootan oikein innolla syksyn vaatemallistojen saapumista kauppoihin, kun hyllyt pursuaa viininpunaista. Ehdoton lemppariväri!

friday9 Mä innostuin aamulla leipomaan terveellisiä muffinsseja, jotka maistu tosihyvälle. Ei vois uskoo, että nää ei sisällä sokeria eikä rasvaa. 

friday7 friday3 Takkutukka - sen siitä saa, kun ei jaksa illalla pesun jälkeen suorittaa hiustenhoitorutiineitaan kunnolla. Olis sittenkin pitäny muistaa se öljy...
  friday2Rentoutumista Lauren Conradin kirjasarjan viimeisen osan sekä Cosmopolitanin parissa. 

Viettäkää rentouttava perjantai ja nauttikaa heinäkuun viimeisestä päivästä!

8 kommenttia:

 1. Oijoi, mitä sun herkkumuffinssit sisältää? <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin näistä kirjottaa blogiin ihan oman postauksensa ja jakaa tän ohjeen. :) Mut lähinnä nää sisälsi banaania, kaurahiutaleita ja kananmunaa (+ mausteet).:)

   Poista
 2. Muaki jäi kiinnostamaan et miten tehdään terveellisiä muffinsseja. :D Ois kiva jos voisit jakaa ohjeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpä siis jakaa näiden resepti tänne lähipäivinä! :)

   Poista
 3. Komppailen edellisiä, noi muffinssien ohjeet kiinnostaa! =)

  http://more-than-we.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko kyl tehä noita muffinsseja lisää, kun ne on huvennu jääkaapista aikas nopeesti ja tehä samalla kunnon postaus niistä tänne blogiin. :)

   Poista
 4. Mulla olis sulle mun blogissa pieni haaste, toivon mukaan et oo vielä tehny tätä! :) http://wheretheboatsgo.blogspot.fi/2015/08/liebster-award-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apuaaa! Oon tehnyt tän joskus aiemminkin ja nyt mut on haastettu varmaan viis kertaa uudelleen tähän! :D Pitää miettiä, jos noihin kysymyksiin vastailisin ainakin josain vaihees ehkä. :)

   Poista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright