Slider

Kesäkuun suosikit

5.7.2015

Mun kahden päivän vapaat alko nyt joten ei voi muuta kuin olla ilonen! Eilen pääsin iltavuorosta kymmeneltä ja päädyin sen jälkeen vielä kaverin luo istumaan iltaa ja puolenyönmais baariin. Oli kyl kieltämättä superhauska ilta ja pieni irtiotto arjesta teki todellakin hyvää. Kalenteriakin käännettiin heinäkuun puolelle muutama päivä sitten, joten eiköhän olis kuukauden suosikkien aika. 

junefavs3 Kakspuoliset korvikset 

En keksinyt näille korviksille mitään oikeaa nimitystä. Löytyisköhän täältä ketään mua viisaampaa, joka tietäis? Hah. No kuitenkin. Nää tälläset on ehkä maailman mukavimmat korvikset. Eipähän ainakaan terävät piikit ja lukot paina korvan taustaa. Ja onhan nää myös supernätit korvissa.
  junefavs6Reseptikirjat 

Mä rakastan kaikkien reseptien selailua ja leivontablogit on yks mun suurista ihastuksista. Reseptien selaaminen netissä on kuitenkin jotenkin tosi työlästä ja luen mieluummin ohjekirjoja. Ties kuinka monta kertaa on selaillu läpi meiltä kotikotoo löytyvän juustokakkukirjan. Vihdoinkin sain myös korkattua oman reseptikokoelmani kirja-aleista. Nyt on vaan ongelmana se, että en osaa valita mitä lähtisin kokeilemaan.

junefavs2 Bonacure moisture kick spray conditioner 

Tätä on ihana suihkia hiuksiin aina suihkun jälkeen. Tää tekee hiuksista pehmeet ja helpottaa hiusten harjausta todella paljon. Tykkään myös todella paljon tuotteen tuoksusta.

junefavs5 Orphan Black

Sarjafriikki ilmottautuu jälleen. Uusin löydös netflixin ihmeellisestä maailmasta on Orphan Black. Kaks ekaa kautta tuli katottua ihan salaman nopeesti. Juoni on todella mukaansatempaava ja jotenkin on niin ihmeellistä, kuinka yks ja sama näyttelijä on saanut sarjaan luotua niin monta täysin erilaista hahmoa.

junefavs4Aku Ankan taskukirjat

Kesä ja taskarit nyt vaan yksinkertaisesti kuuluu yhteen. Mulla on iso taskarikokoelma, joka valitettavasti sijaitsee Ikaalisissa pikkuveljen hyllyssä. Metsästinkin kirpparilta pari taskaria halvalla ja ostin pari uudempaa kaupasta. Tuskin tuun ikinä kyllästymään Aku Ankkaan. Tälläkin hetkellä harkitten lehden tilaamista.

junefavsMuumitee

Kuukausi takaperin inhosin teetä sydämeni pohjasta. Äitillä oli muumiteetä ja tylsyyksissäni bongasin niistä suklaakakun makuisen teen. Siinä vaihees mun mielenkiinto heräs ja oli pakko päästä maistamaan. Ja kumma kyllä se oli hyvää. Tee ja kahvi vaatii näköjään molemmat totuttelua ja nyt voin viimeinkin myöntää oppineeni juomaan niitä molempia ja oikeasti jopa nauttimaan päivittäisestä kupposesta kuumaa.

junefavs1Yves Rocherin vaahtoamaton shampoo

Tätäkin päädyin ekan kerran testailemaan kotikotona Ikaalisissa. Lykkäsin vaan päähäni jotain pesuainetta sen paremmin kattomatta ja ihmettelin, että olinko vahingossa käyttänyt jotain rasvaa. Mutta ei, se olikin vaahtoamatonta shampoota. Se sai päänahan tuntumaan jotenkin tavallista paremmalta, joten pakko tätä oli hankkia ittellekki. Tää ei myöskään sisällä sulfaatteja tai silikonia, joten tää on superystävällistä hiuksille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright