Slider

Busy busy busy

10.7.2015

jotai5 jotai1 jotai4 jotai8 jotai10 jotai3 jotai9 jotai2

Mä oon rakastunut isoihin nutturoihin, saanut söpön kukan koristamaan pöytää, raahannut Eetun ottamaan kuvia pihalle ja epäonnistunut totaalisesti vesisateen yllättäessä, tehnyt paljon töitä - jopa ylitöitä, ostanut kerrankin ajoissa kalenterin, ettei tartte joulukuussa miettiä, että mistähän niitä vielä sais, nukkunut liian vähän, hihitellyt tyhmille jutuille, kertonut itse ihan totaalisen tyhmiä juttuja väsymyksen alaisena, kohdannut karun totuuden, että heinäkuu on pian puolillaan, vakkei kesä tunnu edes alkaneen, tuhlannut rahaa, käynyt Keskisellä tekemässä löytöjä ja paljon muuta. Päivät tuntuu olevan tupaten täynnä ja aika kuluu ihan liian nopeesti. Voi kun olis aikaa välillä pysähtyä ja olla vaan - sitä mä nyt kaipaisin.

11 kommenttia:

 1. Ihanaihanaihana kalenteri! Olin juuri tänään aikeissa ostaa uutta, mutta en löytänyt vielä omaa silmääni miellyttävää, mistä ostit omasi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iteki olin jo monta viikkoo etsiny jotain täydellistä kalenteria kunnes törmäsin onneks Prismas tohon! Toi on vieläpä tommonen ihana, jossa on vähä nahan tapaset noi kannet, joten on kyl just täydellinen! :)

   Poista
 2. Voi kuinka söpöt noi pyjamasortsit! Mistä ne on? :-))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookin! :D Oon ostanu ne muutama kuukausi sitten H&M:ltä. :)

   Poista
 3. Hei! Kun lataat flickrin kautta kuvat blogiin.. Nykyäänhän siihen kuvaan tulee käyttäjä ja kuvan nimi, todella ärsyttävästi! Miten sinulla ei ole niin?

  Pliis apua :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. data-flickr-embed="true" data-header="true" data-footer="true" <------Poista koodista tällänen kohta alusta, niin pitäis kuvien näkyä ihan normaalisti. Kyllä ärsyttää, kun joutuu noiden koodien kanssa temppuilemaan entistä enemmän, kun flickr on menny siihen alkuun lisään tommosen tyhmän jutun. :( Toivottavasti tästä oli apua. :)

   Poista
  2. KIITOS TOSI PALJON! :)

   Poista
 4. Heippa!
  Olen haastanut sinut Liebster Award haasteeseen joka liikkuu blogeissa
  käy katsomassa haaste linkistä, olisi todella mukavaa nähdä haaste sinun blogissasi (olisi mukava nähdä vastaukset kysymyksiin).
  http://lastsongfin.blogspot.fi/2015/07/liebster-award-discover-new-blogs.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta! :) Oonkin tän haasteen suorittanut jo joskus aiemminkin, mutta pitää kattella jos tekisin tän taas uudelleen. :)

   Poista
 5. Upea kalenteri, samantyylinen vois muuttaa munkin luo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, iteki tykkään tosta paaaljon. Jotenkin ihanan simppeli ja tyylikäs yhtä aikaa. :) Kannattaa käydä kiertelemäs kirjakauppoja ja esim. prismassa jos noita sattuis viel löytyyn. :)

   Poista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright