Slider

My signs of spring

25.4.2015

Asioiden listaaminen on aina niin mukavaa vai mitä. Kauppaan lähtiessä mun on pakko aina kirjottaa ostoslista - ei mun kaupassa käymisestä tulis muuten yhtään mitään, ennen kunnon shoppailureissuja teen aina kaiken maailman vaatelistoja, myös to do -listoja tulee tehtyä todella paljon silloin kun tekemistä tuntuu olevan liikaa. Tällä kertaa päätinkin listata mun kevään merkkejä.

kevät1 ♥ Kukkasten ja ampiaisten kuvaaminen peppu pystyssä kaiken maailman puskissa.

♥Pitkien lenkkien juokseminen aurinkoisella säällä. Paras tapa nauttia auringosta! Tänään nautin ehdottomasti siitä, että pääsin juoksemaan pitkästä aikaa hiekalla asfaltin sijaan.
kevät5
♥ Uuden hiuslakan tuoksu. Kevät on aina jonkun uuden alku ja myös kosmetiikkavarastoa on pakko tietenkin uudistaa. Ja vaatevarastoa. Ja sisustusjuttuja. Ja, ja, ja... Hah!

♥ Hameet. Hameita ei tuu oikeestaan talvella tai syksyllä käytettyä, mutta aurinko kun rupee lämmittämään, niin voisin vaikka asua hameessa koko ajan.
kevät4
♥ Kesäsuunnitelmien teko. Nytkin oon yrittäny keksiä jotain kivaa festarireissua kesälle.

♥ Taivaan tuijottelu. Sininen taivas ja kummallisen muotosen kumpupilvet - ah, rakastan!
kevät9
♥ Keväinen sisustaminen. Violetit verhot ja tyynynpäälliset vaihtu vähän keväisempiin versioihin. Nyt kun löytäisin vielä jotain kukkakuvioista sisustukseen.

♥ Meidän Kisu uskaltautuu pihalle. Kylmällä säällä se vaan makaa sängyssä ja käy välillä syömässä ja sitten taas jatkaa nukkumista. Keväällä se jotenkin herää syömis-nukkumis-kierteestään ja uskaltautuu pihalle.
kevät8
♥ Hymyileminen. On niin paljon helpompaa hymyillä, kun päivät vaan pitenee ja pitenee ja on valosampaa. Valo tekee ihmeitä.

♥ Huomion kiinnittäminen pieniin juttuihin luonnossa. Nyt oon nähnyt muurahaisia liikkellä - vähän liikaakin jopa, ihastellut lintujen laulua ja nähnyt jopa sisiliskonkin - tosin meidän Kisu tais pistellä sen parempiin suihin. 
kevät2 ♥ Rakastuminen väreihin pukeutumisessa. Kevään tullen rupeen aina haaveilemaan kaikista värikkäistä vaatteista. Tosin tais olla pieni shokki, kun joskus helmikuussa kävelin Seppälän ohi ja se näytti ihan kirkuvan keltaselta! No, nyt mä jopa haaveilen niistä superkeltasista vaatteista.

♥ Kalastusretket järvelle. 
kevät7 ♥ Autolla ajelu. Ajaminen kuivalla asfaltilla, lumen ja loskan sijaan on niin paljon parempaa. Ja kyllä, kesänopeusrajotusten näkeminen muutama viikko takaperin sai todellakin hymyn huulille.

♥ Kuvaaminen pihalla. Talvisin ei kauaa jaksa sormiaan paleltaa kameran kanssa ulkosalla. Keväällä kamera suorastaan syöpyy mun käsiin kiinni ja kuvaan suurin piirtein kaiken.
kevät6 ♥ Aurinkolasien kaivaminen laatikoiden syövereistä. Aurinkolasit kulkee keväällä aina joka paikkaan. Aina on pakko löytyä yhdet ainakin laukusta ja toiset autosta. 

♥ Päämäärätön hortoilu pihalla. Niin rentouttavaa.
kevät3

4 kommenttia:

 1. Tää oli tosi ihana postaus ja myös hienoja kuvia!! :-)

  VastaaPoista
 2. Oi olipa ihanan piristävä postaus ja täynnä mahtavaa kevätfiilistä!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! :) Tämmösien kevätpostauksien tekemisestäkin tulee kyl ihan super hyvä kevätfiilis, kun tulee syvennyttyä keväisiin juttuihin. :)

   Poista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright