Slider

Kuvapostaus osa 1

10.4.2015

kuvapostaus5 meikkipussi kuvapostaus2 lempiväri kuvapostaus6 hammasharja kuvapostaus3 sänky kuvapostaus8 auringonlasku kuvapostaus4 avaimenperä kuvapostaus7 lempiherkku kuvapostaus1 kännykkä

Tässä ensimmäinen kuvapostaus vihdoin ja viimein. Toinen osa tulossa jos teillä riittää kiinnostusta. Ei tää postauksen toteuttaminen loppujen lopuks ollutkaan niin helppoa ku olis ajatellu ja päätinkin alottaa näillä helpoilla kuvauskohteilla ja auringonlasku kuvakin on viimekesältä. 

Mulla oli keskiviikkona tän lukuvuoden viimenen koulupäivä ja nyt olis jäljellä enää maanantaina alkava harjottelu. Kumman nopeesti mennyt aika. Nyt oon vaan rentoutunut ja nauttinut auringosta (ja tuulesta perhana) sekä kierrellyt kauppoja ja haaveillut kaikista ihanista kesähepeneistä. Tuntuu ettei teksti luista ollenkaan, mut tän postauksen tarkotus olikin vaan tulla julkasemaan näitä kuvia. Mites on, haluutteko nähdä vielä toisen kuvapostausosan?

12 kommenttia:

 1. Haluun nähdä vielä toisen kuvapostausosan! Tää oli tosi kiva postaus ja tykkään myös tästä ulkoasusta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Eli laitetaan ehdottomasti toinen kuvapostaus tilaukseen :D hah

   Poista
 2. Waaau sun kuvat on ihan uskomattoman kauniita! Oli pakko liittyä lukijaksi, muhun kolahti ihan todella sun hyvälaatuiset ja kirkkaat kuvat hah :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia! :) Oli kyl päivän piristys tää sun kommentti! :)

   Poista
 3. Ihanan raikkaita kuvia:-) kuvapostaukset on aina niin kivoja, niin tee vaan toinen :)

  www.vievies.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! :) Ja toinen osa tulossa heti kun on aikaa kuvailla. :)

   Poista
 4. Ihania kuvia! Tiiätkö, sun pitäis muokata tähän blogiin mobiili versio (ainakin mulla näkyy tietokone versio ja tätä on aika vaikeeta käyttää:( ....) mut hei sul on tooosi kiva blogi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon asetuksista laittanut tän näkymään puhelimellakin tietokoneversiona, mut mun pitää harkita jos vaihtaisin sen takas siihen mobiiliversioon. Ite oon vaan tykänny yleensä puhelimella kattoo blogeista sitä ihan tietokoneversiota. :)

   Poista
  2. Hei vähä kiva ku vaihdoit ! Joo on se iha hauska lukee näit tietokone versiol mut helpottaa kyl huomattavasti puhelimella lukemista tää vaihto !

   Poista
  3. Kiva ku tykkäätte! :) Ite en juurikaan blogeja selaile puhelimella, enkä etenkään omaa blogiani, joten parempi vaihtaa se lukijoille mieluisammaks ja helpommaks. :)

   Poista
 5. Oi voisitko millään ladata ton sun kännykän taustakuvan johonkin että saisin sen myös? Rakastuin :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iteki tykkään siitä ihan älyttömästi! ♥ Kannattaa weheartit:iin laittaa hakusanaks vaan Harry Potter. Sillä pitäis löytyä samantyyppisiä. :)

   Poista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright