Slider

Blogger's expectations vs. reality

30.4.2015

Ei kaikki asiat oo niin hienoja miltä vaikuttaa. Nykymaailmassa sensuroidaan kaikki epäkohdat pois ja näytetään päälle päin vaan kauniit ja täydelliset asiat. Kuitenkin - ei mikään oo sitä miltä näyttää. Blogimaailma on tästä hyvä esimerkki. Kaikki on nähnyt täydellisiä kuvia blogeissa ruuasta, vaatteista - elämä vaikuttaa niin täydelliseltä, että huh huh. Eiköhän olis siis aika vähän raottaa todellista elämää. 

odotukset3 Koti

Odotukset: Kaikki tavarat on tasan tarkkaan paikoillaan. Ylimääräset tavarat on siististi laatikoissaan, eikä missään oo pölyhiukkastakaan. Yleensä piristysruiskeena löytyy myös tuore kimppu tulppaaneja tai ruusuja. Kaikki on suoraan kuin sisustuslehdestä.

Todellisuus: Voi kun oliskin näin. Todellisuudessa meillä aina kaikki tavarat on levällään ja meillä näyttää siistiltä ehkä maksimissaan tunnin siivouksen jälkeen. Tykkään kyllä pitää paikat siistinä, mutta oon myös mestari sotkemisessa. Ei aina jaksa siivota ja stressata siitä, että kaikki näyttää täydelliseltä.

odotukset4 Juomat

Odotukset: Bloggaaja juo vain terveellisiä smoothieita tai fresitaa mansikoiden kera. Yleensä juoma juodaan vieläpä täydellisestä lasista, joka on kiillotettu täysin eikä sormenjäljistä oo tietookaan.

Todellisuus: Skumpat ja siiderit saa mulle ainakin aikaan vaan kauheen äklöolon. Mä juon mieluummin olutta lauantain saunailtana. Parasta ikinä on kuitenkin Coca-cola jota tulee välillä hamstrattua vähän liikaakin.
  odotukset5Päivän asut

Odotukset: Bloggaaja pukee täydellisesti istuvat Dr. deniminsä ja uuden silkkipaitansa. Olalleen hän heittää poikaystävältään saaman Mikael Korsin laukun ja ripustaa korviin Chanelilta lahjaksi saadut korvakorut. Seuraavana päivänä bloggaaja käy ostamassa uuden pitsitopin ja esittelee sitä asukuvien muodossa bloggaajilleen. Ah, kuinka täydellistä.

Todellisuus: Mun asut on joka päivä lähes samanlaisia. Ei mulla oo niin paljoo vaatteita, että voisin joka päivä nauttia täysin erilaisesta asukokonaisuudesta. Nytkin oon aamusin kiireessä vetänyt päälle vaan eilispäivän housut ja ruualta haisevan topin. En mä jaksa tai edes ehdi miettiä, mitä mä puen, kun kuitenkin oon koko päivän kokkivaatteet päällä. Vapaapäivinä mä mieluiten oleilen mieluiten vaan mun lämpimissä fleece-lökövaatteissa.
  odotukset2Ruoka

Odotukset: Bloggaaja syö täydellisesti aseteltua ruokaa joko hienossa ravintolassa. Nyt suositaan vieläpä maidotonta ja gluteenitonta ruokaa, joten totta kai lautaselta löytyy jotain, mikä ei sisällä ainakaan niitä.

Todellisuus: Hei, kuka oikeesti jaksaa asetella ruokiaan kauniisti joka päivä tai kellä on varaa syödä hienoissa ravintoloissa. Tänään mä vedin kanasalaattia... Tai siis krhm... Eetun tekemää muka-salaattia joka todellisuudessa oli pelkkää makaroonia. Ruokajuomana vedin suunnilleen litran maitoo ja hyvää oli! 
   odotukset1Vaatteiden järjestys

Odotukset: Bloggaajan vaatteet on kauniisti esillä joka vaaterekissä tai siisteissä pinoissa hyllyillä järjesteltyinä värien mukaan. Vaatteet on aina suoraks silitettyjä ja vaatekokoelma on rajaton.

Todellisuus: Vaatteet lojuu lattialla epämääräsessä mytyssä, koska pyykkikoriin tuntuu olevan liian pitkä matka. Kyllä, on raskasta nostaa vaate ja raahata se pyykkikoriin tai nostaa se takaisin kaappiin. Sitä paitsi vaatteet on helppo vetää aamulla päälle suoraan lattialta, eikä tarvi miettiä mitä pukee päällensä.

Näitä juttuja olis voinut keksiä loputtomiin. Mitäs tykkäsitte tästä postauksesta? Ja hei - Hyvää vappua!

22 kommenttia:

 1. Aaa tämä on niin totta! :D Mun mielestä tosi hyvä ja hyvin rakennettu postaus :) Hyvää vappua sinullekin ♥

  VastaaPoista
 2. hah täähän oli kiva idea, ja aika paljon on sellaisia asioita tossa joihin voin samaistua! :D Tee ihmeessä jatkossakin tälläsiä odotukset vs todellisuus postauksia!

  VastaaPoista
 3. Ei vitsit, voin samaistua näihin jokaiseen.. :D Vitsit oli kyllä ihana idea tässä! Oon jopa monta kertaa ihaillut sun blogia ja kaikkia kuvia - siinä uskossa että sulla on melkein täydellinen elämä, vaikka itse bloggaajana kuitenkin tiedän, että kuvat ovat muuta mitä tosi elämä! :) Ja sulle kans hyvää vappua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Jep, kaikkea mitä netissä näkee ei vaan kannata uskoa tai moni huono asia jää mainitsematta. Moni bloggaaja tosiaankin jakaa vaan niitä hyviä juttuja blogiinsa. Mullekin tää on semmonen paikka kaikille kivoille jutuille, mut välillä on kiva tuoda esille just tämmösiä juttuja, että kaikki ei ookaan ihan niin kuin näyttää. :)

   Poista
 4. Hahhah vitsi miten totta! Ärsyttää bloggaajat, jotka hehkuttaa elämänsä olevan ruusuilla tanssimista aivan kuin joku taloudenhoitaja laittaisi kaikki tavarat siististi ja ruuat ravintolasta jne :D Yleensä todellisuus voi vaan olla vielä kamalampi xd
  • Life à la Annika •

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Blogiin on vaan kivempi laittaa niitä kauniita kuvia kivoista jutuista, mutta ärsyttää kun ei ikinä tuoda mitään huonoa esille. Ei kenenkään elämä voi olla pelkkää ruusuilla tanssimista ja täydellisyyttä. Välillä olis kiva nähdä bloggaajien elämän huonompiakin puolia. :)

   Poista
 5. Joka kohta oli kyllä niin totta :D aivan huippu postaus idea. Hyvää vappua sinullekkin!

  VastaaPoista
 6. Hahah tää oli hyvä postaus ja ihan totta joka sana! :-D

  VastaaPoista
 7. toi on niin totta! :D todella hyvä postaus :)

  VastaaPoista
 8. Voi vitsit tää oli hauska ja todellinen postaus! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tämmösiä vois kyl tehä lisääkin joskus :D

   Poista
 9. Niin totta joka sana! Ja hajosin tolle "vedin ainakin litran maitoo" ton maidottoman/gluteenittoman jutun jälkeen :D ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah! :D Maito nyt vaan sattuu olemaan yks mun suurista rakkauksista, joista en ikinä luovu. :D

   Poista
 10. Niin hyvä postaus haha!! :-D Mä oon meinannu tehä samantapasta, ku tuntuu, että todellisuus on kaukana blogimaailmasta… En oo vaan saanut aikaseks, mut tiivistit mun ajatukset täysin!

  VastaaPoista
 11. Hei wau super hyvä postaus! :-) Voiko tämmöistä toteuttaa myös omaan blogiin :) ?

  VastaaPoista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright