Slider

In love with stars

22.3.2015

STARS1 STARS4 STARS3 STARS2 Mä oon viimeset pari kuukautta oottanut sitä, että kotikotona ollessani olis ihan pilvetön taivas ja miljoonittain tähtiä. Eilen illalla mä hipsin pikkuveljen Star Wars -pipoon ja miljoonaan vaatekerrokseen vuorautuneena uhmaamaan pakkasta ihan vaan saadakseni kuvia tähdistä! Nää on vaan sellasia hetkiä, jolloin tajuaa oikeasti rakastavansa jotain asiaa. Valokuvaus on vaan jotain niin ihanaa!
   Mä kuvasin onnellisena sormet ihan jäässä varmaan tunnin tähtiä ja tänään, kun mä pääsin koneelle muokkaamaan näitä kuvia ja näin nää kunnolla, niin ei voinut muuta kuin iloita. Nää onnistu paljon paremmin kuin mitä mä odotin!

Tarttee todellakin useemminkin alkaa harrastamaan yöllisiä kuvauksia. Oli niin mahtavaa olla ihan rauhassa kaksistaan kameran kanssa. Ja ne näkymät keskellä yötä - aivan täydelliset! 

26 kommenttia:

 1. Ihan mielettömän upeita kuvia! Tähtien tuijottelu yöllä on parasta, tekisin sitä kaiket yöt jos ei tarvis nukkua :D Tykkään sun tavasta kirjoittaa ja kuvata, joten sait musta uuden lukijan. Ihana löytää uus kiva blogi lukulistalle näin illan päätteeks ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Niin on. Voisin vaan maata kaikki tähtiyöt ja tuijottaa taivasta! Pitäis varmaan kehitellä joku kattoikkuna kämpille, niin voisin kattella tähtiä sisällä lämpimäs! :D Kiva kun tykkäät mun blogista. :)

   Poista
 2. Vau, upeita kuvia! <3 Kuvaaminen on tosiaan ihanaa, pitäis ehkä itsekin alkaa kuvamaan enemmän myös luontoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Kuvaaminen on kyl niin parasta! Ja luonnon kuvaaminen on jotenkin niin ihanan rauhottavaa. Sitä kyl kannattaa harrastaa aina kun vaan mahdollista. <3

   Poista
 3. Wau! Kuvista ja tekstistä välittyy tosi rauhallinen tunnelma! :)

  VastaaPoista
 4. voin niin samaistua tuohon tekstiin! Tein kans ite vasta tähtikuvaus-postauksen blogiin, ja ei vitsi et oli hyvä fiilis ku käsitteli niitä kuvia ja sai laittaa blogiin ku oli ite tyytyväinen. Tähtikuvaus on vaan niin huippua. :-) ♥


  www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähtien kuvaus on kyl niin ihanaa! Mut paras tunne tuli kyl siinä kohtaa, kun rupes muokkaan noita ja tajus, että on oikeestikin onnistunut! ♥

   Mun tarvii kyl käydä vilkasemas sunkin tähtikuvat! :D

   Poista
 5. Vau miten upeita kuvia! <3 jäin vaan tuijottaa näitä :D

  VastaaPoista
 6. WAU, miten voi taivaasta saaha tommosia kuvia??? :D Voi ku joku opettais mutkin ottamaan tommosia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taivaalla on kyl yllättävän paljon tähtiä verrattuna siihen paljonko niitä näkee ihan paljaalla silmällä! :) Jos sulla on järkkäri, niin kannattaa tutustua kunnolla kameran käyttöohjeisiin ja erilaisiin valotusaikoihin, aukkoihin, ISO-arvoihin yms. Niiden avulla pääsee tähtikuvauksen kanssa hyvin alkuun! :)

   Poista
 7. Siis ihan mielettömiä otoksii ei vou muuta sanoo!! :-D

  VastaaPoista
 8. Hei vautsi mitä kuvia! Aivan älyttömän upeita, munkin täytyy testata joskus! (Ei siitä kyllä mitään tule..) Ja aivan tosi ihana blogi sulla! <3 Musta tuli sun uus lukija! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyl testata. Ei se niin vaikeeta oo, kun jaksaa vähän opetella asetuksia. :) Kiitos paljon! :)

   Poista
 9. Tosi upeita kuvia! :) Oot kyllä saanu ikuistettua samalla sen ihanan fiiliksen, kun tähtitaivasta kattoo. :)

  VastaaPoista
 10. Hienoja kuvia! :) Tähtien kuvaaminen tosiaaan on ihanaa ja vielä se että jokainen kuva on tavallaan yllätys, kun ei sitä maisemaa tosiaankaan paljaalla silmällä niin hyvin näe!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Totta muuten! Kameran näytölläkään ei ennen kuvan ottoa näy muuta kuin pari kirkkainta tähteä ja muokkauksen jälkeen tähtitaivaan lumo kokonaisuudessaan näkyy vielä paremmin! :)

   Poista
 11. Koitin kans kuvailla noita tähtiä mutten onnistunut niin hyvin kuin sä! :-D Upeita ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Netistä muuten löytyy hyviä vinkkejä tähtikuvaukseen! Kannattaa tsekata niitä. Ja harjoittelemalla totta kai lopputuloskin paranee. :) Toivottavasti kevään aikana tulee vielä paljon tämmösiä tähtiöitä - tähtien kuvaamiseen meinaan jää koukkuun! :D

   Poista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright