Slider

Syyskuun turhakkeet suosikit

1.10.2014

ruutua4 RUUTUA5
Syyskuun suosikit tai toisin sanoen turhakkeet, jotka olisin ihan hyvin voinut jättää ostamatta, mutta jotka jotenkin "ihan vahingossa" tuli ostettua. Näistä jokanen on kuitenkin osattaunut erittäin päteväks, enkä ilman näitä "turhakkeita" pärjäis. 

1. Sex and the city - the essential collection
Jokanen varmaan tietää sen tunteen kun ei oo mitään tekemistä, tai no ehkä olis, mut yrittää vältellä sitä kaikin keinoin. Sit vielä lisäks ehkä vähä vituttaa, eikä huvittais tehä mitään älyä tai fyysistä voimaa vaativaa. Mun paras keino paeta kaikkee tärkeetä tekemistä on ollut laittaa Sinkkuelämää pyörimään ja möllöttää koko päivä sohvalla ja tajuta, että saakeli päivähän vierähti jo - meenpäs nukkumaan, enkä varmasti mieti koulua tms.

2. Color mask Vanilla
Hiusten vaalennuksta seuraa aina kaks ärsytyksen aihetta: kuivuus ja keltasuus. Tää aine hoitelee molemat ongelmat kertoheitolla. Sävy taittuu selvästi vähemmän keltaseks ja hiusten pehmeys lähentelee vauvan pyllyä tän käytön jälkeen. 

3. Tangle Teezer
Omistan jo yhen tangle teezerin ennestää, mut pakko sanoo, että se on ihan luumu. Oon kanniskellu sitä laukussa, se on ottanut vähän osumaa puolivahingossa ja piikit on enemmän ku vähän kärsineet. Tää matkaversio on hitusen normaalia pienimpi, mut piikit pysyy ainakin kätevän suojuksen ansiosta piilossa ja nyt kun on jälleen ehjäpiikkinen harja niin hiusten selvitys on helppoa kuin heinän teko.

4. Avonin hiusöljyt: Advanced techniques daily shine & 360 nourishment maroccan argan oil
Tottakai tähän heinätukkaan on pakko kokeilla kaikki maailman öljyt. Vihreetä putelia oon kokeillut aikasemminkin ja se on ollut tosi passeli taistelussa latvojen kuivuutta vastaan. Hyväks se osottautui edelleenkin niin kuin myös mulla ekaa kertaa käytössä oleva sininen purkki. Mitä eroa näillä kahdella on? Pakko myöntää, että en tiiä. Yhteistä niillä oli ainakin halpuus. (Okei ehkä näiden ero kuitenkin on se, että vihree purkki on enemmänkin latvoille ja sininen koko hiuksille.)

5. Avon Luxe -eyeliner
Arvatkaa kuka on eyelinerien kulutuksen maailmanmestari? Halvalla sai niin oli pakko ostaa kaks, sillä nää makso ehkä pari euroa kappale. Hinta-laatusuhde näissä on kohdallaan. Hintaansa nähden ihan loistotuotteita: pysyy paikallaan koko päivän ja helppo levittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright