Slider

My fall break - day by day

20.10.2014

Day one - Friday. Voisko loma paremmin alkaa. Torstai-iltana tuli facebookissa viestiä, että mä olin voittanut kilpailussa Vip-liput kuudelle hengelle Solar Sound -tapahtumaan. Palkinnon kohokohta tais kuitenkin olla limusiinikyyditys paikanpäälle. Enpä oo ikinä ennen istunut limusiinissa. Oli kyl kokemisen arvosta! Koko illan oli muutenkin ihan älyttömän hyvä fiilis.

Day two - Saturday. Edellisillasta selvitty hengissä. Tänään onkin luvassa kaverin synttärit paljuineen kaikkineen. Aamupäivä sujui vauhdilla Sinkkuelämää tuijottaen ja siivoillen. Ilta tosin meni mun osalta vähän poskelleen huonon olon takia, eikä fiilis ollut ihan ilosimmasta päästä.
PhotoGrid_1413833819785Day three - Sunday. Vihdoinkin kotiin Ikaalisiin - muutaman mutkan kautta tosin. Kilometrin ajomatkan jälkeen mun fordini rengas päättää posahtaa rikki. Hieno homma! Ja meidän tunkki on näyttää kiinaalaiselta halpistuotannolta. Onneks Eetun serkku ryntää ja apuun ja matka jatkuu. Kotio pääsyä on todellakin odotettu. Omassa kämpässä ja eri paikkakunnalla asumisen etuihin kuuluu se, että oppii todellakin arvostamaan, niitä juttuja mitä ihan kotikotoa löytyy - perhettä, kisua, navetan tuoksua, valmiiks täytettyä jääkaappia...

Day four - Monday. Maanantai ei tunnukaan lomalla niin pahalta kuin normaalisti, kun saa nukkua pitkään. Päivä menee pelaamalla pleikkarilla pikkuveljien kanssa sekä mummun ja vaarin tykönä kyläillessä.

Day five - Tuesday. Nokka kohti Kankaanpäätä, pitäähän sitä muitakin tuttuja ehtiä tapaamaan ja tutkimaan onko joku paikka muuttunut. Olihan sinne keskustaan ehtinyt viikossa tulla yks katuremppa. 
PhotoGrid_1413833542872Day six - Wednesday. Toisen mummun ja vaarin luona kyläilyä, kaverien näkemistä yms. Illalla suuntana Americano, sillä kaveri on harjoittelussa siellä ja vaati meitä saapumaan paikalle. Onpas muuten helvetin outoa mennä Seinäjoen keskiviikkobaareilujen jälkeen Kankaanpässää baariin keskiviikkona - kovin hiljasta näyttää olevan. 

Day seven - Thursday. Tähän kohtaan tekis mieli kirjotaa juoppohullun päiväkirjan tyyliin: "Ei muistikuvia." Kumma juttu miten äkkiä kaikki unohtuu. Taidettiin kuitenkin käydä Eetun äitin tykönä.
PhotoGrid_1413833491326 Day eight - Friday. Päätettiin palata Eetun kanssa viettämään loppuviikko Ikaalisissa. Illaks suunnittelin kavereiden näkemistä, mut lähes kaikilla oli jotain muuta. Höh. Päädyin mä kuitenkin käymään paikallisessa kuppilassa ja Ikaalisten kylpylässä. Illan huvittavin asia tais kuitenkin olla se kun kaks pikkutyöttöä näki kylpylän pihassa siideripullon ja nää tytöt tosiaan näytti korkeintaan 12-vuotiailta. Keskustelu meni näin. Tyttö 1: "Mitäs siideriä tää on? Mansikka-sitruunaa. nam." Tyttö 2: "Toi on kyllä hyvää." Tyttö 1: "Mutta mä kyllä tykkään enemmän pelkän mansikan makusesta siideristä." Siis mistä lähtien 12-vuotiaat tytöt on tiennyt, mikä siideri maistuu parhaalta? Oikeesti!?

Day nine - Saturday. Ajankuluks lähdettiin äitin, iskän ja veljien kanssa käymään konenäyttelyissä Pirkkalassa. Hohhoijjaa! Näyttelyiden kohokohta tais mun osalta ainakin olla ilmaset karkit sun muut lippikset ja jääskrapat. Karkit ei paljon mahaa täyttäny, joten suunnattiin Ideaparkkiin syömään ja shoppailemaan. Mun ainut ostoslistalla oleva asia oli täydellinen villapaita, mut tarttu sitä muutakin mukaan! Hupsista - tarvii varmaan loppukuusta syödä noita vaatteita. Hahah. Mutta löysinpähän ainakin täydellisen villapaidan.

Day ten - Sunday. Joko se loma meni. Tekis mieli itkeä. Aina on niin kamalaa lähtee ajamaan kotoa kohti Seinäjokea, kun tietää, ettei tuu muutamaan päivään näkemään rakkaita. Onneks Seinäjoella pääsee vihdoin ja viimein rauhoittumaan kullan kanssa kaksistaan hyvän sarjan parissa ja omaan sänkyyn nukkumaan.

2 kommenttia:

  1. Sinun loma kuulosti rentouttavalta! :) Pakko mainita että näytät erityisen upealta tässä viimeisimmässä kasvokuvassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyl oikein rentouttava, mut toinen viikko perään olis tehnyt ihmeitä. :D Oiii kiitos paljon. (:

      Poista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright