Slider

If we couldn't laugh we would all go insane

7.10.2014

syssy2 syssy5 syssy7 syssy6 syssy4 syssy3


Voisin melkeinpä vaihtaa tän blogin aihepiirin valitus-blogiks. Olis ihan älyttömän rentouttavaa purkaa jokanen vituttava ajatus tänne. Tosin niitä taitaa olla viimepostauksissakin jo liikaa: meiän mikro ei oo hyvin, ulkona on jäätävän kylmä, lampaantaljassa on roskia, en jaksa herätä aamulla, yms.
   Mutta voisinpa melkein lyödä päästäni vetoo, että kukaan  ei jaksais kuunnella tommosta valituslaulua loputtomiin, joten ehkä mä siirryn ilosempiin asioihin - mikä on naurattanut kuluneella viikolla!

Kuluneella viikolla naurattaneet asiat: 
1. Iltahämärässä yritin siristellä ja nähdä, mitä eräässä tienviitassa luki. No tottakai puolisokeena en erottanut ensimmäistäkään kirjainta autosta kaukaa. Kysäsinpä viisana Eetulta, johon se vastas, että siinähän lukee "jääkarhuhalli!" Oliskohan kuitenkin ollut ihan vaan jääurheiluhalli, vaikka mä olisin ihan mielelläni mennyt katsomaan söpsöjä jääkarhujakin.
2. Meillä oli luento siitä, miten tulee toimia kohdattaessa agressiivisen ihmisen. Opinpahan ainakin sen, että jos joku on väkivaltanen, niin pitää mennä seisomaan pöydän toiselle puolelle ja sen jälkeen juosta pöytää ympäri karkuun tms. Eikä saa leikkiä supersankaria - ei missään nimessä, vaan aina pitää juosta karkuun! hahah
3. Kuvat Arttu Wiskarista: Arttu Sihtari, Arttu Itsari, Arttu Ripsari, Arttu Fixari & Artu Hitsari. Ihan oikeesti! Kuka noita keksii? Meinasin kuolla nauruun. Tosin siihen saatto vaikuttaa myös se, että olin valmiiks jo ihan superhypernauruherkkä -mielentilas, jolloin vatsalihakset tuntuu siltä, että pian rupee sixpacki näkymään.

Voisin listata neljänneks vielä itteni. Parasta on vaan se kun nauraa ittelleen ja omille ajatuksilleen maha kippuras. Välillä käy mieles, että onkohan ihan normaalia, kun omat jutut naurattaa välillä ihan liikaa. 

Taidankin loppuillaks mennä koomailemaan sohvalle ben&jerry's -purkin, Eetun ja telkkarin kera. (Ja ehkä siinä sivussa voisin naureskella ittelleni.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright