Slider

Hulluna shoppailuun

17.6.2014

HM tilaus

Onnistuinpas nappaamaan kerrankin suurenmoisen ihanan kalansaaliin h&m:n sivuilta - tai niinku pikkuveli sanoo homoämmän sivulta. Reppua olin katsellut sivuilla aikaisemmin ja mä ehdin jo pettymään, kunnes löysinkin sen aleosastolta. Myös vasemmanpuoleisia legginssejä oli ihaillut jo alkuvuodesta ja kyllä pieni ilontunne vierähti sydämeen, kun tajusin, että noitahan saa vielä.
   Uskaltauduin tilaamaan myös mun elämän ensimmäisen shortsihaalarin. Äiti on mut pelotellu sillä, että niiden kanssa on helvetin hankalaa käydä vessassa, mutta saas nähdä. Hahah! Vielä kun pääsis toteuttamaan pienen ideapark-reissun, Enkä paniks pahakseni, vaikka pääsisin kiertämään myös Tampereen kirpputorit lävitse. Yksikseni en kuitenkaan aio lähtee seikkailemaan sinne. Eksyn kuitenki! Mutta mitäs tykkäätte mun kesän ensimmäisistä ostoksista? 

1 kommentti:

  1. Haha paras pikkuveli sulla. :---D Mutta ihan mielettömän kivoja ostoksia!♥ Varsinkin toi playsuit/jumpsuit ja noi kengät. Mäkin tein just yks päivä tilauksen henkkamaukalle ja löysin kanssa pitkästä aikaa tosi kivoja juttuja, mm. noi samat arskalasit. :3

    VastaaPoista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright