Slider

Every girl needs...

28.4.2014

Jokainen tyttö tarvitsee...

need1
1. Lehden johon uppoutua suklaakipon kera. Mikään ei ole parempaa kuin rankan työpäivän jälkeen tajuta oman lempilehden tupsahtaneen postilaatikkoon. Itseasiassa jokainen naistenlehti on turha ja jutut toistavat toisiaan, mutta silti se on jokakerralla yhtä rentouttava. 

need4
2. Hiukset, jotka ovat herätessä jo lähes täydelliset ja helposti laitettavat. Oma ratkaisuni on pidennysten letittäminen iltaisin: vähän vettä hiusten kostutukseen ja yöksi letille. Ja aamulla, tadaaa, täydelliset laineet. Harmi kyllä omat hiukset vaativat vielä hieman laittoa.
   Toinen vinkkini on tupeerata hiuksia ja lämmittää/painaa tupeerattua kohtaa suoristusraudan laattojen välissä. Sen jälkeen kannattaa harjata hiuksista kaikki takut pois ja lopputulos on tuuheat hiukset seuraavaan pesuun asti. 

need3 need2
3. Ranskalaisen manikyyrin. Kukaan ei voi väittää, että perus ranskalainen manikyyri ei olisi paras tapa tehdä kynsistä hyvän näköiset. Tosin se saattaa vaatia hieman harjoittelua, mutta on vaivan arvoista. Itse käytän valkoisena lakkana Avonin valkoista nail experts -lakkaa ja alle laitoin paremman puutteessa Lumenen Gloss & care -lakka sävyssä 14 "aamun valkeus."
   Usein ranskalaista manikyyri -settiä ostaessa mukana tulee kynnen päähän laitettavia tarroja, jotka helpottaa manikyyrin tekoa. Ite käytin niitä joskus, mutta parhaan näköisen tuloksen saa, kun rohkeasti vetää kynnen pään valkoiseksi ihan vapaalla kädellä. Kannattaa kokeilla!

need5
4. Yhden pöllön elämäänsä. Omana pöllönä toimii oman kullan lisäksi kirpparilta ostettu rakkauskoru. hahah! Tää toimii etenkin kesällä kivana värikkäänä yksityiskohtana ja tänään älysin, että multahan löytyy kotoo värikkäät rannekorut, jotka olis ihan täydelliset tähän yhdistettynä!

Välillä vähän hömppäpostauksiakin. Jatkakaa te listaa kommenttiboksiin siitä, mitä joka tyttö/nainen tarvitsee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright