Slider

First one of february

4.2.2014

february february7 february4 february2 february3 february5 february6 Viimeeviikonloppu meni melko rauhallisissa merkeissä kullan kans. Perjantaina suunnattiin Poriin finnkinoon. En ees muista koska olisin viimeks käyny elokuvissa. Taitaa olla useempi vuosi aikaa... Käytiin kattomassa Delivery man (suom. Mies joka antoi), joka osoittautui yllättävän hauskaks. Leffa kertoo siis miehestä, joka on lahjottanut spermaansa yli 600 kertaa ja sen takia hänellä oli ihan huima joukku lapsia, jotka halus häneen tutustua. Suosittelen, jos haluat nähdä jonkun hieman erilaisen komedian! Ite ainakin tykkäsin.
Onnistuin löytämään mun huoneen kätköistä Lauren Conradin Style -kirjan, jonka oon ostanut englanninkielisenä ennen ku sitä ees myytiin suomeks. Kaippa totakin lukemalla on hyvä valmistautua enkun YO-kokeeseen. Haha! Totesin myös, että Avonin ripsarit on oikeesti hyviä, vaikka en olis sitä ennen uskonut ja, että tollanen läpinäkyvä pieni korupussi on aina mielettömän kätsy olla reissun päällä mukana. 
Maanantaina olin koko lukioajan helpoimmassa uskonnon kokeessa, joka olis mennyt lentäen läpitte lukemattakin. Tänään oli vuorostaan tiedossa matikan preli ja seuraavan kerran koulu kutsuukin vasta perjantaina, kun on äikän YO.
Ensviikolla onkin luvassa penkkarit, abiristeily ja kaikkee muuta mukavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright