Slider

Addicted to you

11.2.2014

Avicii - Addicted to you
bluebluuuue bluuueeeblue blueblue IMG_3209 paita: Seppälä // housut: Vero Moda // takki: Only // huivi: Gina Tricot // kengät: Converse // koru: Glitter

 Mulla oli tänään vapaapäivä, joten päälle pääty rento asuvalintakin: farkku-paita ja iso kaulahuivi. Aattelin tässä samalla esitellä pari ostosta viimeviikolta.
IMG_3231 IMG_3224 Avon Planet SPA Bali Botanica -body butter 

Voisko täydellisempää vartalorasvaa olla? Sen lisäks, että tää kosteuttaa erinomasesti ja tuokauu hyvälle, niin rakastuin erityisesti purkin kannen kiinnitykseen. Mikään ei oo niin ärsyttävää kuin kannen kiertäminen kiinni rasvasilla käsillä, vaan eipähän oo tän hankkimisen jälkeen ollut enää sitä ongelmaa. Suosittelen! 
IMG_3230 Klipoteket kuivashampoo 

Tää tuote on aikesemmin ollut esillä monissa blogeissa, mutta en oo koskaan tullut testanneeksi. Nyt kuitenkin erään pikasen Tokmanni-reissun yhteydessä päädyin ostamaan tätä hetken mielijohteesta. Tää kuivashampoo imee kaiken rasvasuuden hiuksista pois ja saa hiukset näyttämään vastapestyiltä. Tuoksuu ihanalle ja purkki on vieläpä vaaleenpunanen eli just sopiva mulle. 
IMG_3232 Maybelline liner express eyeliner 

Tarkotuksena oli alunperin käydä ostamassa Eveline Cosmeticsin halppisrajausainetta, mutta sitä ei ilmeisesti myydä enää. Päädyin sen sijaan hankkimaan Maybellinen vastaavan version. Hinta oli kympin paikkeilla, eikä mulla oikeestaan oo mitään huonoo sanottavaa tästä. Perushyvä nestemäinen rajausaine.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright