Slider

Outfit of last Friday

7.1.2014

olddddd paita: ellos // housut: dr. denim // takki: only // kengät: q-kenkä // riipus: glitter  olllooddd olldddd olllddd oolllddd
Joululomasta on selviydytty hengissä. Vietin sen täysin blogia ajattelematta, joten postauksia ei oo kuulunut vähään aikaan. En oo oikein jaksanu roikkua tietokoneella, vaan oon viettänyt aikaa kotona perheen kanssa pari päivää, Kankaanpäässää sukuloiden, kavereita näkien ja kullan kanssa. Joululahjat ja joulukuvia mulla olis kamerassa kuvattuna, mutta en tiedä kehtaako niitä julkasta enää näin seuraavan vuoden puolella. :D Uusi vuosi vierähti myös Kankaanpäässä melko rauhallisisssa merkeissä. Tuli siinä sivussa yhdet kihlajaisetkin vietettyä.

En tykkää lumesta yhtään, mutta tällähetkellä se olis todellakin tervetullutta. Yks ilta tuli lunta just sen verran, että maa oli melkein valkonen ja heti oli paaaaljon valosampaa. Tuntuu siltä ihan kun olis syksy. Ei vois pihalle katsoes uskoo, että nyt on tammikuu. Mä sentään pärjään pihalla ihan hyvin nahkatakilla tällähetkellä ja lämpömittari heittelee runsaasti plussan puolella.

Kuvista voi myös päätellä, että ennen joululomaa päädyin ostamaan pidennykset- Tällä kertaa käytettynä, mutta silti noi on tosi hyvä laatuset. Alun perin noi oli vaaleenruskeet ja värjäsin ne tummanruskeella. Tottakai, kun värjäsin omat hiukseni samalla, niin oma valmiiksi tumma väri tuli tooosi paljon tummemmaks kuin noitten pidennyksien eli toinen värjäyskerta on todellakin vielä tarpeen. Väri on onneks valmiiks ostettuna. Nyt enää puuttuu värjäysinspiraatio.

1 kommentti:

  1. oot iha himo kaunis! ihanat hiukset myös! Jaa upee ulkoasu sun blogissas:)
    http://training-diaries.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright