Slider

Partypartyparty

20.11.2013

IMG_2457 IMG_2490 IMG_2523 syntäri3 syntäri2 öööööökhjg ööööööööööööö IMG_2453 ööööööööööööpå IMG_2495 synttäri4 synttäri6 synttäri5 synttäri1
Viimekerrasta onki jo aikaa, mutta ei sillä väliä. Kiire painaa päälle ja koeviikko lähestyy. Ajokorttiki lähestyy hyvää vauhtia, sillä teoriakoe tuli suoritettua läpitte heti ekalla kerralla ja tällä hetkellä häämöttää inssi eli sitä ootellaan. Viimeviikolla tuli mullekin vanhuutta (ja viisautta :D) lisää ja vihdoinkin on ikää mittarissa kauan odotettu 18 vuotta!
Kankaanpäässä tuli käytyä lauantaina katsastamassa Americano ja Samuli Edelman. Ensviikolla oliskin tiedossa ehkäpä Villi ja Spekti. Kuvista päätellen sitä tuli oltua pari viikkoa takaperin vähä juhlimassa mökillä ja viimesunnuntaina juhlittiin sukulaisten kanssa. Elämä alkaa olemaan pelkkää juhlaa! 

1 kommentti:

  1. Heei, tuli tossa ihan hups vaan luettua suurin osa sun postauksistas ja pakko sanoo, et mä todella tykkään sun tavasta kirjoittaa ja osaat ottaa hyviä ja hienoja kuvia! Sait just uuden lukian!:)

    http://emma-noora.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright